Здравей Гост

Пътуване

• 21 Отговора
  • 5300 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Пътуване
« -: Февруари 23, 2010, 12:35:50 pm »
Постоянно сънувам как си стягам багажа и се приготвям да отпътувам нанякъде, в незнайна за мен посока. Този сън се повтаря в продължение на месеци при мен... Какво ли може да означава? Щъ съ мре ли?  ;D

Да уточня, че в съня често се случва да закъснея и да изтърва автобуса. Търся едно място, но след като успявам да стигна до него, заварвам руини, сякаш са минали стотици години... Всичко изглежда променено, разрушено.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

Re:Пътуване
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2010, 01:06:35 pm »
Промяна, може и професионална.
Нужда от поемане на нова посока.
« Последна редакция: Февруари 23, 2010, 01:20:57 pm от abroad »

*

Asol

• 4140
« Отговор #2 -: Февруари 23, 2010, 01:39:32 pm »
Според мен искаш да отидеш на някое образно казано място, където ще намериш спокойствие и пристан, обаче не можеш да хванеш графика и точното "превозно средство" за там и не си сигурна дали тази дестинация ще ти донесе това което търсиш, защото се е случвало да пристигаш на места, които не ти допадат ...

Нали след Кету следва Венера - попътния вятър е на един полъх разстояние  :P  :blink:
« Последна редакция: Февруари 23, 2010, 01:50:54 pm от Asol »

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2010, 08:29:15 pm »
Какво ли може да означава? Щъ съ мре ли?  ;D

Изгубването на посоката е също толкова лошо нещо.
Обикновено загубата на посока е свързано с взимането на погрешни решения, особено от решения взети заради страх или несигурност.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Февруари 23, 2010, 08:58:59 pm »
Наистина съм на кръстопът, не знам какво да правя...
Но сякаш вътрешният глас тихо, но натрапчиво ми казва да не го правя. Онова дето си мисля... Чувам го, когато спра да мисля, да претеглям всички "за" и "против", когато успея поне за миг да спра вътрешния диалог...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5 -: Февруари 23, 2010, 09:29:45 pm »
И аз тази нощ сънувах, че заминавам  :unsure: :unsure: :unsure:

Тръгвам с родителти си без багаж/майка ми е покойник/ . Сменяме автобуси, пристигаме на гарата. Аз осъзнавам, че нямаме багаж - не ми и трябва, но се сещам,че ще им трябват лекарства за кръвното и търся аптека, за да купя. След като ги купих си  помислих, че сега можем да тръгваме. Боже, тия болести така са ми са се внедрили в подсъзнанието  :'( 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6 -: Февруари 23, 2010, 09:35:09 pm »
 от месеци съм в чужбина ( в бг не седя), аерогари предимно, билети, други градове- много обичам да пътувам  и за мен сънуването на чужбина е приятно - означава промяна
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #7 -: Февруари 23, 2010, 10:02:20 pm »
от месеци съм в чужбина ( в бг не седя), аерогари предимно, билети, други градове- много обичам да пътувам  и за мен сънуването на чужбина е приятно - означава промяна

:08:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8 -: Февруари 23, 2010, 10:06:51 pm »
  и ти ли си пътешественик в сънна страна?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #9 -: Февруари 23, 2010, 10:34:10 pm »
Когато и ако ми се отдаде съм щастлива :rolleyes:

« Отговор #10 -: Февруари 24, 2010, 11:41:30 am »
    Аз също често сънувам сънища свързани с пътуване. Влакове, автобуси, метра, все търча, все търся някакво място, а се оказвам на друго или на мястото където трябва да ида, но то изглежда съвсем различно. Или забрявам багаж, или си губя парите. Или тръгвам уж с някого, пък накрая се оказвам сама...все ей такива. Предполагам, че е свързано с липса на цел и посока в живота. Че все още се лутам в търсене...ама на какво ? Обикновено се случва след някакъв кризисен период в живота ми, където съм затворила вратите след себе си, изгорила съм мостовете назад, а се оказва, че не съм го направила докрай...Ей такива ми ти работи...Един вид Лили, липсва ти мотив, за да вървиш напред, а сънищата проектират търсенете му....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Февруари 24, 2010, 11:45:22 am »
Влакове, автобуси, метра, все търча, все търся някакво място, а се оказвам на друго или на мястото където трябва да ида, но то изглежда съвсем различно. Или забрявам багаж, или си губя парите. Или тръгвам уж с някого, пък накрая се оказвам сама...все ей такива.

Да, същият сън се повтаря и при мен през последните две-три години, а напоследък става все по-натрапчив.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #12 -: Февруари 24, 2010, 05:35:02 pm »
    Аз също често сънувам сънища свързани с пътуване. Влакове, автобуси, метра, все търча, все търся някакво място, а се оказвам на друго или на мястото където трябва да ида, но то изглежда съвсем различно. Или забрявам багаж, или си губя парите. Или тръгвам уж с някого, пък накрая се оказвам сама...все ей такива. Предполагам, че е свързано с липса на цел и посока в живота. Че все още се лутам в търсене...ама на какво ? Обикновено се случва след някакъв кризисен период в живота ми, където съм затворила вратите след себе си, изгорила съм мостовете назад, а се оказва, че не съм го направила докрай...Ей такива ми ти работи...Един вид Лили, липсва ти мотив, за да вървиш напред, а сънищата проектират търсенете му....

В твоя случай сънищата ти много точно отразяват живота ти.

*

Helo

« Отговор #13 -: Февруари 24, 2010, 05:36:11 pm »

Да уточня, че в съня често се случва да закъснея и да изтърва автобуса. Търся едно място, но след като успявам да стигна до него, заварвам руини, сякаш са минали стотици години... Всичко изглежда променено, разрушено.

Ще вземеш грешно решение или няма да стане това, което в последно време планираш.

А може и да е страх от провал.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Март 03, 2010, 04:25:01 pm »
Странно, но сънят продължава да се повтаря.
Напоследък сънувам как идва покойната ми майка и казва да си приготвяме багажа занякъде... Снощи пак я сънувах, но така и не успях да отпътувам, тя си отиде.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #15 -: Март 03, 2010, 05:45:52 pm »
Напоследък сънувам как идва покойната ми майка и казва да си приготвяме багажа занякъде... Снощи пак я сънувах, но така и не успях да отпътувам, тя си отиде.

Лили, на всички ни предстои пътуване... към 4то измерение...  ;)  майка ти просто те предупреждава - нищо повече според мен  :rolleyes:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Март 04, 2010, 12:38:52 am »

Няма да я последваш скоро, щом не си тръгнала с нея.

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Март 04, 2010, 09:54:53 am »
Ежедневието ти се е определяло преди от нея (предполагам, щом е била болна) и сега все още неможеш сама да диктуваш ритъма си.
Не си приела все още "свободата" си.

« Отговор #18 -: Март 04, 2010, 10:26:55 am »
Напоследък сънувам как идва покойната ми майка и казва да си приготвяме багажа занякъде...

Лили, ти каза, че не си успяла да се сбогуваш с нея. Аз тълкувам тези сънища като желание отново да прекарате време заедно.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Март 04, 2010, 11:47:25 am »
Тя също не успя да се сбогува. Тази нощ сънувах, че двете сме в старото ни жилище. Аз живея там, а тя се завръща от друго място, много отчаяна и разстроена. В съня си бързах да излизам или да тръгвам на работа, не зная... А тя плачеше и ме молеше да остана да си говорим, питаше ме кога ще се върна. Изглеждаше много самотна.
Интересното е, че точно вчера или онзи ден си мислех защо не усещам духа й да идва, дори си мислех, че може да посещава друг човек, когото навремето много обичаше и на чийто рожден ден се случи погребението й. Често ги сънувам заедно. Обаче снощи сънувах, че се връща от него, след като той я изоставя. Плачеше и се страхуваше да остане сама в апартамента. По едно време се появи друг човек от живота й, когото някога нарани. Изглеждаше, че като че ли се завръща. Но после изчезна, защото животът му отдавна вече протича по друг начин. А днес тя щеше да има рожден ден. Вероятно душата й още не може да намери покой, затова ми се изпращат такива сънища.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.