Здравей Гост

Агресията във вашия натал!

• 234 Отговора
  • 34219 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Агресията във вашия натал!
« Отговор #20 -: Март 09, 2010, 04:39:59 pm »
Като говорим за Марс и агресия, темата някакси прелива към "враговете". Аз имам страхотен талант да си създавам врагове, а нямам Мрас в 7 дом, но имам близнаци в 11 дом и на К12.

враговете ги търся в 7-ми /явните/ в 12-ти /тайните/. винаги обаче поглеждам и 6-ти дом /дом на подчинените и служителите/.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #21 -: Март 09, 2010, 04:40:33 pm »
Най-големите агресори в живота ми са все от женски пол.

това съм го забелязала по отношение на слънце- плутон опозиция все става дума за жени, а партньорите често имат нещо  "рибешко"  и ненасилно даже инертно донякъде...... но плутон и скорпионската енергия е контрол freak   така че трудно се  гръмва  :lol:

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #22 -: Март 09, 2010, 04:42:14 pm »
    В бойните изкуства, действаш без да мислиш /няма време за мислене/, до такава степен трябва да си автоматизирал всичко - физическа подготовка, психическа нагласа, контрол и дисциплина, че когато владееш всичко това, въобще не се стига до самообладание. Просто действаш....дух и тяло в едно.
    Навремето - като млада девойка прибирайки се към къщи, бях нападната в гръб. Вървях си с клатушкаща походка с дълга до земята пола и си пльоках дъвката, сигурно съм си и пяла  ;D, когато някой ме грабна изотзад. И квато съм си дребничка моите крака се намериха във въздуха, но моментално се обръщам мислейки си, че е някой познат. Само казвам: "А, непознат :o" и го грабнах за шията да го душа....Честно казано, напушва ме смях....щото съм в ръцете му, а пък го душа...Явно силно съм го стегнала за шията, щото както ме грабна така си ме и остави - сигурно в рамките на 5-10 секунди.... ;D. Обаче аз лудата тръгнах да го гоня и да го псувам /бях си доста цапната в устата/....хахахаха. Тогава забелязах, че в далечината цяла група момчета наблюдават действието. Така и не разбрах, каква беше точно целта му и кой беше. В тъмнината - той се оплете в моите поли и моята реакция явно го блокира...Дали искаше да ме повали или да ми обере чантата - немам идея....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Март 09, 2010, 04:50:34 pm »
Най-големите агресори в живота ми са все от женски пол.

това съм го забелязала по отношение на слънце- плутон опозиция все става дума за жени, а партньорите често имат нещо  "рибешко"  и ненасилно даже инертно донякъде...... 

Наистина! Повечето ми партньори (от по-запомнящите се) все някой нептунов акцент имат в картата си без задължително да са със Слънце в Риби. Инертни, хлъзгави, дори леко инфантилни. Имала съм връзка и със стелиум в Скорпион, но също беше от кротките. Агресия от мъж и към мъж почти не ми се е случвало да изпитам. Агресия от жени често привличам, но след сатурновото завръщане доста по-малко и вече мога да им давам достоен отпор.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #24 -: Март 09, 2010, 04:53:02 pm »
При мен пък агресорите са от мъжки пол /по Марс/, но които аз не възприемам за мъже в истинския смисъл на думата /вероятно защото е въздушен/ и все нещо имат да си "мерят" с мен, както в преносен, така и в буквален смисъл.  ;D Много странно.  :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #25 -: Март 09, 2010, 05:01:36 pm »
   Значи, понеже моят Марс е в VІ дом-на подчинение, макар да е и на трон в Скорпион, трябва да се подчинява на Сатурн,  който е в 12 дом /тайните ми врагове/ в Телец...Погледнах картата на баща ми, който също има Марс в Скорпион, но е в тригон със Сатурн в Рак. Имал е бурно сиромашко детство. Бил нещо като бъхтича на махалата...Един вид машина за бой...Явно тригона между тези две планети помага в голяма степен за лесното изразяване на агресията...физическата. А вербалната при него също е притъпена, сега гледам натала му и виждам, че Меркурий е в съвпад с Марс. Не се е стигало до вербална агресия, защото е реагирал първосигнално.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Март 09, 2010, 05:11:40 pm »
Сигурно Сънрейн няма да се съгласи (има право  :P), но най-добрите ми приятелства са били с мъже, което за съжаление не мога да кажа за жените. Мога да имам много от тъй наречените приятелки, но малцина от тях чувствам истински близки. През последните години останаха само най-стойностните, т.е. не са повече от две-три. Имало е периоди, когато съм оставала само с по една приятелка, с която сме се виждали изключително рядко. Имало е моменти, когато съм оставала без приятелки, но тогава обикновено половинката ми я заместваше перфектно, защото имам навика да съчетавам любовта, страстта и приятелството в едно. Любимият мъж трябва да бъде и най-добрият ми приятел, това е абсолютно задължително.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Март 09, 2010, 06:10:16 pm »
по-лесно и леко се према откритата агресия. скритата е жестока и понякога фатална.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Март 09, 2010, 06:12:48 pm »
Така е, и често се обръща срещу теб самия.
Откритата агресия е приемлива, стига да не се превръща в ежедневие. При някои това е начин на живот. Какво да се прави, живеем в трудни времена, би казал някой. Но за мен това не е оправдание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #29 -: Март 09, 2010, 06:16:33 pm »
Аз имам съвпад на ретроградни Марс и Сатурн в Скорпион в 1-ви дом и съм много добра. Дори много.

Но опозицията на Марс със Слънцето ме беше накарала да намразя мъжете и да стана феминистка. Отделно от това баща ми и досега все се опитва да омаловажи интелекта ми. Той има проблем с жените и все омаловажава интелекта им. Уж умен човек, много начетен като представител на зодия Близнаци и трябва да разбира от психология, но не обръща внимание на това какво отношение има към мен или комплексите му са прекалено големи, за да ги преодолее.

Пък жените все са използвали интриги срещу мен. Наговарят тези момчета, които ме харесват, но на които не им обръщам внимание срещу мен и момчетата все се подвеждат по пилешкия им акъл. Но странно, че аз винаги дочувам в разговор или пък просто схващам само по поведението кои кого наговаря срещу мен или пък в най-ранна възраст, когато не разбирах, други са ми казвали за това.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Март 09, 2010, 06:22:42 pm »
Какво ще кажете за тази карта?
Има ли агресия, в каква форма?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #31 -: Март 09, 2010, 06:25:54 pm »
според мен е насочена навътре агресия - автоагресия, но не мога да кажа защо...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Март 09, 2010, 06:28:55 pm »
Направо си е същинско агънце с тази карта - АС Риби, три лични планети в 12 дом, рачешка Луница... Но дали?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #33 -: Март 09, 2010, 06:34:39 pm »
Направо си е същинско агънце с тази карта - АС Риби, три лични планети в 12 дом, рачешка Луница... Но дали?

Лили, аз съм гугутка в сравнение с това... само, че имам усещането, че има много вътрешни противоречия или пък приема всичко навътре и се един вид се самоизмъчва от разни понякога неистински ситуации...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #34 -: Март 09, 2010, 06:40:47 pm »
Сигурно Сънрейн няма да се съгласи (има право  :P), но най-добрите ми приятелства са били с мъже, което за съжаление не мога да кажа за жените. Мога да имам много от тъй наречените приятелки, но малцина от тях чувствам истински близки. През последните години останаха само най-стойностните, т.е. не са повече от две-три. Имало е периоди, когато съм оставала само с по една приятелка, с която сме се виждали изключително рядко. Имало е моменти, когато съм оставала без приятелки, но тогава обикновено половинката ми я заместваше перфектно, защото имам навика да съчетавам любовта, страстта и приятелството в едно. Любимият мъж трябва да бъде и най-добрият ми приятел, това е абсолютно задължително.

Защо ли всичко това ми е толкова познато...?
Доколкото си спомнят твоята Луна е в Скорпион.
Моята скорпионска Луна в квадрат с Марс ми дава постоянни конфликти с жени, дори и с майка ми. Трудни делови отношения, да не говорим за приятелски. Докато с мъжете е точно обратното. Много взаимна симпатия и приятелски чувства.

*

Helo

« Отговор #35 -: Март 09, 2010, 06:42:54 pm »

Сигурно има подтисната женственост или проблеми с нея, ако е жена - Венера в Козирог в квадратура със Старун във Везни.

Има агресия отвън - може би лоши отношения с бащата и майката и с другия пол - Плутон в квадратура със слънцето и Луната. Може и агресията да се обръща навън. Но е имало и външна агресия.  
:rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Март 09, 2010, 06:45:36 pm »
Хело, не е жена, а на и картата е посочено, че е от мъжки пол.

Дивна, в Рак ми е Луната, но се намира в 8 дом, в квадрат с Плутон и точен тригон с Марс. Голям воден тригон с Марс и Уран. :blink:

Цитат
...постоянни конфликти с жени, дори и с майка ми. Трудни делови отношения, да не говорим за приятелски. Докато с мъжете е точно обратното. Много взаимна симпатия и приятелски чувства.

Абсолютно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #37 -: Март 09, 2010, 06:46:56 pm »

Той проявява ли агресия към жените. Физическа агресия?

Сигурно има някакви проблеми с жените.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Март 09, 2010, 06:48:31 pm »
Чакам и други желаещи да се включат. Иначе няма да е интересно, ако веднага "изстрелям" отговора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #39 -: Март 09, 2010, 07:06:41 pm »

Дивна, в Рак ми е Луната, но се намира в 8 дом, в квадрат с Плутон и точен тригон с Марс. Голям воден тригон с Марс и Уран. :blink:

Цитат
...постоянни конфликти с жени, дори и с майка ми. Трудни делови отношения, да не говорим за приятелски. Докато с мъжете е точно обратното. Много взаимна симпатия и приятелски чувства.

Абсолютно.

Лили, според теб квадратурата й с Плутон или това, че се намира в 8 дом води до конфликти с нежния пол?
За мен си не мога да определя от къде идва тоя проблем точно. В случая, отчитам знаковата и домовата позиции за главен проблем, но не съм сигурна.