Така, приемам аспектите на Марс със Сатурн за проява на агресия, всъщност Марса- действието, Сатурн -контрола, а Луната - начинът по който ще реагира индивида. Аспектацията с Меркурий и Марс, посказва как точно ще се прояви самата агресия. А Марс с Плутон - тук вече има, преобразуване, трансформиране посредством действието, което може да е и агресия....
Стигам до извода, при съвпад на Марс и Сатурн - най-доброто описание е - газ-спирачка - но в повечето случаи, ако Меркурия и Луната не са аспектирани - тази агресия не може да се прояви и се трупа вътрешен гняв...рушащ организма. При добро аспектиране на Марс и Сатурн - агресията лесно се излива на вън, но физическата, когато в случая Меркурий е кофти свързан с двете планети - има място само за физическа, докато вербалната страда и отново се обръща към човека - тук вече се трупа - жлъч и недоволство...
Опасна е конфигурацията - Сатурн - опозиция Марс - има един индивид, от когото наистина се страхувам /защото този човек ако избухне - помита всичко пред себе си и вербално, и физически/ - сега виждам, че има тази опозиция, но не е точна доста широка, но Марс е в съвпад с Плутон и Уран.....Луната в случая е в минорни аспекти към Сатурн и Марс....В моя случай - точна натална опозиция при това в тао квадрат с Луната, но Меркурий не е засегнат /вербалната агресия - почти липсва/, както и няма аспекти с Плутон....Та, предполагам това блокиране идва от квадратирането на Луната. С жени въобще не се наемам - по принцип съм изключително миролюбива. Въпреки, че към мен е имало вербални заплахи - и от мъже и от жени.....Но ако бъда предизвикана, чисто физически - пада ми пердето...и не знам до къде мога да стигна...Но, естествено ако не се задейства блокажа. Явно тук Сатурн, който е много силен в картата ми - държи здраво юздите....