Здравей Гост

Агресията във вашия натал!

• 234 Отговора
  • 34342 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Агресията във вашия натал!
« Отговор #60 -: Март 09, 2010, 11:17:43 pm »
Между другото, неговият Марс е в точен съвпад с Асцендента й.
Той е "агресорът" в нейните очи, но вероятно го възприема и като сексуално атрактивен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Март 09, 2010, 11:21:50 pm »
В моя натал агресията вероятно се дължи на квадратурата на Юпитер с Марс. Аз го определям като разширяване на собствените граници, нетърпеливост, разгръщане на енергията, което може да се възприеме като незачитане на личното пространство на другите. В ранните си години бях готова да водя войни в името на справедливостта.

*

Nebesna

« Отговор #62 -: Март 09, 2010, 11:23:38 pm »
Между другото, неговият Марс е в точен съвпад с Асцендента й.
Той е "агресорът" в нейните очи, но вероятно го възприема и като сексуално атрактивен.

да, в негово присъствие няма да може да се отпусне, ще се чувства постоянно напрегната. Той ще я подтиква към физическа и сексуална активност или поне тя ще си мисли така.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Март 09, 2010, 11:25:57 pm »
В ранните си години бях готова да водя войни в името на справедливостта.

Аз доста по-късно подех тези битки, след като ми изгърмяха бушоните вече. Но напоследък вече не ми се водят кръстоносни походи, нямам я някогашната енергия, а в един момент и мотивацията се изчерпва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Март 09, 2010, 11:27:27 pm »
Той ще я подтиква към физическа и сексуална активност или поне тя ще си мисли така.

Потвърждаваш думите й:
"Единственото място, където се разбираме и нямаме противоречия, е креватът".  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #65 -: Март 10, 2010, 03:08:47 am »
агресията е факт , но има хора , които я провокират дори умишлено и по този начин изразяват комплексите си. те са ми трудни за разбиране.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #66 -: Март 10, 2010, 07:32:34 am »
Направо си е същинско агънце с тази карта - АС Риби, три лични планети в 12 дом, рачешка Луница... Но дали?

агнешката кожа е за заблуда, плутон в каре към светилата
 :soe: :jup: :sat: в :kva: :ven: ,тяхн. упр, която е в 11, упр.3 съупр. 7
 :soe: :mer: :mar: :aquariuss: словестна ще да е агресията, но индиректна,
чрез думи кара околните да печелят негови битки
 Водолейският :mar: с екзалтирал уран за управител , като го провокират
не му мисли много :o

така, който първо пише, после чете, Лили извинявай, после прочетох поста ти ;)
« Последна редакция: Март 10, 2010, 07:37:34 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #67 -: Март 10, 2010, 07:45:04 am »
Аз имам аспекти на агресията в моята карта. Марс е в квадрат с Плутон, Марс е в квадрат с меркурий,както и със слънцето и трябва да ви кажа,че преди много години бях доста агресивна,но в интерес на истината, никога не съм привличала такъв тип хора.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #68 -: Март 10, 2010, 08:31:43 am »
Значи явно трябва по-често да си агресивна, за да не ти се лепят такива особи.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #69 -: Март 10, 2010, 08:44:17 am »
  понякога силният агресивен нагон се бърка с лична сила  ( на това другият д а може да удържи тежестта от общуването)
 понякога желанията се преформулират

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #70 -: Март 10, 2010, 08:50:11 am »
  понякога силният агресивен нагон се бърка с лична сила  ( на това другият да може да удържи тежестта от общуването)

и аз мисля така  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #71 -: Март 10, 2010, 09:56:32 am »
  понякога силният агресивен нагон се бърка с лична сила  ( на това другият д а може да удържи тежестта от общуването)

Това е много вярно. Съществува заблудата сред някои мъже, че агресията е равносилна на  сексуалност, заради високото ниво на тестостерон. Казвал ми го е мъж. А то си е абсолютно вярно, само че в първия случай става дума за неконструктивно/несъзидателно изразяване на енергията. Жените също имат тестостерон, но в по-малки количества от мъжете.

« Отговор #72 -: Март 10, 2010, 10:39:21 am »
    Така, приемам аспектите на Марс със Сатурн за проява на агресия, всъщност Марса- действието, Сатурн -контрола, а Луната - начинът по който ще реагира индивида. Аспектацията с Меркурий и Марс, посказва как точно ще се прояви самата агресия. А Марс с Плутон - тук вече има, преобразуване, трансформиране посредством действието, което може да е и агресия....
    Стигам до извода, при съвпад на Марс и Сатурн - най-доброто описание е - газ-спирачка - но в повечето случаи, ако Меркурия и Луната не са аспектирани - тази агресия не може да се прояви и се трупа вътрешен гняв...рушащ организма. При добро аспектиране на Марс и Сатурн - агресията лесно се излива на вън, но физическата, когато в случая Меркурий е кофти свързан с двете планети - има място само за физическа, докато вербалната страда и отново се обръща към човека - тук вече се трупа - жлъч и недоволство...
    Опасна е конфигурацията - Сатурн - опозиция Марс - има един индивид, от когото наистина се страхувам /защото този човек ако избухне - помита всичко пред себе си и вербално, и физически/ - сега виждам, че има тази опозиция, но не е точна доста широка, но Марс е в съвпад с Плутон и Уран.....Луната в случая е в минорни аспекти към Сатурн и Марс....В моя случай - точна натална опозиция при това в тао квадрат с Луната, но Меркурий не е засегнат /вербалната агресия - почти липсва/, както и няма аспекти с Плутон....Та, предполагам това блокиране идва от квадратирането на Луната. С жени въобще не се наемам - по принцип съм изключително миролюбива. Въпреки, че към мен е имало вербални заплахи - и от мъже и от жени.....Но ако бъда предизвикана, чисто физически - пада ми пердето...и не знам до къде мога да стигна...Но, естествено ако не се задейства блокажа. Явно тук Сатурн, който е много силен в картата ми - държи здраво юздите....

« Отговор #73 -: Март 10, 2010, 10:56:05 am »
   Вчера, на път за в къщи, станах свидетел на една случка. Колата паркира плътно до тротоара, който ествено е затрупан със сняг и жената, слизайки от колата направо нагази в снега, при което измърморва, че целите й крака джвакат от вода. Жената сваля детето от задната седалка. При което мъжът й-шофьора също слиза, чувайки я да се оплаква от мокрите си крака, почва да я псува на много висок глас. "Майка ти да еба" - толкова грубо прозвуча, просто не знам как някои жени могат да търпят това отношение. Не съм попадала в такава ситуация, нямам идея как бих реагирала. Но жената не реагира въобще, въпреки че беше напсувана навсеослушание - в радиус от 10 метра. Ако човешкият поглед убиваше, сигурно щях да убия - това магаре.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Март 10, 2010, 11:07:19 am »
  понякога силният агресивен нагон се бърка с лична сила 

Много често.
Желанието да "мачкаш" за мен не е проява на сила, а на комплекс за малоценност, който от своя страна се маскира като силно изразено чувство за собствена значимост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #75 -: Март 10, 2010, 11:32:29 am »

- Меркурий и Марс са в съвпад с Кету в 12 дом (планетите са враждебни една спрямо друга) Меркурий и Марс в съвпад с възлите често дават зъл, хаплив език, тъй като Раху и Кету символично се свързват с отровите. Съвпадът с Кету дава жлъчна ирония, сарказъм,

Този човек е роден няколко дни след мен.

Мога да използвам езика като оръжие,но чак пък толкова -е то си зависи от съзнанието .Но от малък проблема ми за всички около мен е че си отварям много устата.  ;D

Човека има доста трудни положения в картата,но със Слънце в нулев градус и на К12,нещата стават много по-сложни...
Ретро Сатурн във Везни и 7 дом (освен рецепцията с Венера)-показва много инкарнации с трудни взаимоотношения,там се учи най-бавно,тъй като по ретро Сатурн се открива най-трудният за научаване урок,влачен най-дълго време.

Водолейският :mar: с екзалтирал уран за управител , като го провокират
не му мисли много :o

Тъй като и аз я имам тази комбинация-приемате ли рецепцията Марс/Уран ?
Зета ми я изкарва,а аз до тогава хич не бях се светнал,че за рецепция може да се вземе и 2ри управител.

Това примерно ще ми обясни,защо Марса ми е по-луд  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #76 -: Март 10, 2010, 11:45:34 am »
И аз съм забелязала, че в Зет-а ги вади тия рецепции и ги приемам, има логика, щом действат като управители, ще си действат и в рецепция. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Март 10, 2010, 11:45:57 am »
Мога да използвам езика като оръжие,но чак пък толкова -е то си зависи от съзнанието.

При теб Луната е в много благоприятна позиция /от гл.т. на индийската астрология/ - намира се в знак на екзалтация в 10 дом и получава аспект от Юпитер.
А при този субект Луната, макар и силна есенциално, е погълнала доста отрова /съвпад с Раху/, а аспектът с Марс и Меркурий я кара непрекъснато да я бълва. Както вече съм казвала, всичко е в ума.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #78 -: Март 10, 2010, 11:52:13 am »
А при този субект Луната, макар и силна есенциално, е погълнала доста отрова /съвпад с Раху/, а аспектът с Марс и Меркурий я кара непрекъснато да я бълва. Както вече съм казвала, всичко е в ума.

хм, домашен терорист- по -лошото е, че самият той няма вътрешно спокойствие никога :-\
много натоварена психика; той не кръшка ли?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #79 -: Март 10, 2010, 12:13:56 pm »
Едва ли е кръшкач с тази Венера/Сатурн,не че може да няма комплекс ,но този аспект няма да му даде нужното да тръгне да си разтоварва комплекса по този начин.Иначе има логика с У7 в 12ти,но Венерата в картата и Сатурн в 7ми държат здраво положението.Той дори е склонен да се закотвят много здраво в която и да е връзка,отделно има и обсебваща Луница.