Здравей Гост

Сектанти, духовни водачи, Гурута

• 333 Отговора
  • 46924 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Сектанти, духовни водачи, Гурута
« Отговор #80 -: Март 14, 2010, 12:02:14 pm »
Понижена функция на щитовидната жлеза води до напълняване.
« Последна редакция: Април 13, 2011, 08:20:30 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #81 -: Март 14, 2010, 12:04:09 pm »

Нейният Нептун е неаспектиран, в опозиция на асцендента и квадратура с Луната.

Последно неаспектиран ли е.. :P

*

Kaya

• 2893
« Отговор #82 -: Март 14, 2010, 12:06:04 pm »
 е аз от медицинска астрология не разбирам, но  упр. на телец  на контра с плутон вече води до  хормонални замисляния, а и луна с венера е достатъчна, за да  епълничка
  чувала съм ,че често хоарата с такива способности ( справка  " всемирни лечители сасители" по  кабеларките)  имат много сериозно натрупване на маса, че има трябват широкоъгълни обективи да ги изловят
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #83 -: Март 14, 2010, 12:08:58 pm »

Нейният Нептун е неаспектиран, в опозиция на асцендента и квадратура с Луната.

Последно неаспектиран ли е.. :P

Нептун няма квадратура с Луната. Объркала съм се. Ама е ясно, че не си и погледнала картата, за да видиш, че няма. ;D ;D ;) :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #84 -: Март 14, 2010, 12:10:00 pm »
Напротив, видях. Затова се пошегувах, а ти се заяждаш пък сега. Не бъди лоша.  :blink: 

*

Helo

« Отговор #85 -: Март 14, 2010, 12:11:39 pm »

чувала съм ,че често хоарата с такива способности ( справка  " всемирни лечители сасители" по  кабеларките)  имат много сериозно натрупване на маса, че има трябват широкоъгълни обективи да ги изловят

А аз съм виждала по телевизията от тези врачки, които отговарят на въпроси по телефона. Има уникални случаи, които с теглото си могат да се сравняват само с тежките случаи на американците. Наиситна има такова нещо, че много врачки са доста дебели. Виж на първата страница на темата една такава. И то врачки с гръмки имена като Вселенската Лечителка и други подобни.
« Последна редакция: Март 14, 2010, 12:16:14 pm от Hi »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #86 -: Март 14, 2010, 12:13:52 pm »
За тия хич не си заслужава даже да говорим.

*

Helo

« Отговор #87 -: Март 14, 2010, 12:18:27 pm »
е аз от медицинска астрология не разбирам, но  упр. на телец  на контра с плутон вече води до  хормонални замисляния, а и луна с венера е достатъчна, за да  епълничка

Маг Сибила съм ви я показвала:

http://www.mag-sibila.hit.bg/

Сред услугите, които предлага са :

- Реинкарнация
- Парасоматично и психосоматично лечение
- Предсказва политически и спортни събития
- Пише стихове заредени с лечебна енергия
- Физиогномика по метода на Аристотел и Хипократ
- Френология по метода на д-р Франц Йозеф Гал
- Изготвя гадателски хороскопи на отделни личности, фирми, сдружения, държави и т.н.

*

Helo

« Отговор #88 -: Март 14, 2010, 12:21:37 pm »
С тази червена коса и като се има предвид снимката на Аурора, която тя показа, мисля, че Аурора би изглеждала така, ако беше с 200 килограма по-тежка.  ;D ;D

« Отговор #89 -: Март 14, 2010, 12:30:17 pm »
Хубаво, че телешкото варено в черепната ти кутия е започнало да си представя каквото и да било.  :blink:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #90 -: Март 14, 2010, 12:37:56 pm »
аурора , много ми харесва тая катеричка на аватара ти :wub:.
откъде я изнамери?
много е сладка  :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #91 -: Март 14, 2010, 12:39:41 pm »
ми някъде от нета, Марая. Не си спомням къде  :blink: Фанала е някакво цъФтенце, но снимката е много малка и едвам се вижда  :blink:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Март 14, 2010, 12:44:44 pm »
ми някъде от нета, Марая. Не си спомням къде  :blink: Фанала е някакво цъФтенце, но снимката е много малка и едвам се вижда  :blink:

;D глухарче е май цъФтенцето. абе много я харесвам , повече от заека. просто ми е сладка.
мойте деца са полудяли за голяма котка /пантера/  , а сме и ужасни фенофе на животинките.
но , аз харесвам мъничките ,нищо ,че съм стрелец.
не я сменяй ,много радва!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Март 14, 2010, 04:47:24 pm »

Това, което забелязвам в картата на Блаватска, е големият брой планети на трон - Слънце, Меркурий, Венера и Уран. Според руската школа Плутон в Овен също е силен, там е нощната му обител, в знака на екзалтация на Слънцето. При положителна интеграция дава голяма лична сила, дълбока трансформация чрез каляване на характера, понякога и магически способности.
Ако трябва да се определят доминантите, на първо място поставям Меркурий предвид това, че се намира на трон по знак и дом и диспозира още две планети. Влиянието на Плутон също е силно, тъй като стои най-високо в картата и аспектира управителя на Асцендента /Луната/. Влиянието на Нептун също се усеща, макар че има само акцидентално достойнство. На пръв поглед Венера също е силна, но никъде не видях при нея манифестация на везнишка Венера за бога. В съвпад с Луната, управляваща изгряващия знак, е повлияла върху телесната маса. Юпитер няма нито есенциални, нито акцидентални достойнства, Слънцето и Уран имат есенциални. Опозицията на Слънцето с Юпитер и Уран обаче играе ключова роля в живота на тази жена, защото е разположена върху оста на възлите. Следва да се отбележи, че Луната има тригон с Уран /сходящ/. Изследователският й дух в сферата на мистичното /мажорно неаспектиран Нептун на ДС, Риби на МС/ я прави известна в почти целия свят.

« Последна редакция: Март 14, 2010, 04:52:42 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Март 14, 2010, 05:06:34 pm »
в картата на Блаватска има тригон на нептун  и хирон.
слънцето е в твърд аспект към уран , но с тригон към луната.
плутон в твърд аспект с луна , но в тригон със слънцето.
светилата са компенсирани по начин , който говори за дълбоки прозрения и разбиране на неразбираемото.
изявата на слънцето ,както и славата идва от плутон тригон слънце.
освен всичко казано от лили , бих искала да обърна внимание и на ретроградните юпитер и уран в съвпад във водолей. колективното съзнание е повлияно от двете планети ,за които няма граници. посланията през книгите и словото ,както и опита и от предишни инкарнаций е факт.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #95 -: Март 14, 2010, 05:25:53 pm »
То без духовни учители същото като и без учители в началното и средното образование. Що требе некой да ни учи, като ние можем свободно и сами и по метода на пробите и грешките да се научим на четмо, писмо и висша математика...
Чудно защо смятате, че човек трябва да ходи на училище да се образова, обаче няма никаква нужда от учители за духовното си образование.
И кой ви налага пранги на свободата? Имаш право да избираш учител, време, период и какво да учиш.
А никой не роптае срещу обикновеното човешко образование.
В крайна сметка важното е какво можеш да си завлечеш в гроба - от средното образование определено нищо. От висшето също.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Март 14, 2010, 05:38:13 pm »
Сещам се, че преди няколко месеца в някоя от темите сме разглеждали нейната карта. Та тогава бях направила анализ от гледна точка на ведическата астрология. Още тогава ми направи впечатление броят неблагоприятно позиционирани планети в картата й /след отчетена прецесия/, сред които се открояват ретроградният Юпитер в падение, Венера в падение, Сатурн в знака на Слънцето, Раху в знака на Луната... Мисля, че в картата навамша имаше някаква компенсация на неблагоприятните позиции, не помня. Но ме учуди слабата позиция на Юпитер - в падение, ретрограден, в 8 дом. Но пък съвпадът му с Кету в 8 дом дава афинитет към изследвания в духовната сфера, а позицията в сатурнов знак дава дълбочина. Та от гледна точка на материята в нейната карта Юпитер е изключително неблагоприятно поставен, при това е със статус на "марака" планета /killer/. Обикновено в картите на духовните учители има подчертан Юпитер. Но пък нерядко и възлите са застъпени - тяхното влияние е колкото деструктивно в материята, толкова градивно може да бъде в сферата на трансцеденталното. Мисля, че при Блаватска Раху е атмакарака.
« Последна редакция: Март 14, 2010, 05:43:40 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #97 -: Март 14, 2010, 06:16:24 pm »
Кайли,

съжалявам ако сте ме разбрали погрешно, мой пропуск,че не уточних защо реагирам така
темата започва със сектанти, та за съжаление в семейството ми има пострадал от техните псевдо учения - непоправимо, знам как действат и как манипулират до като не им станеш роб и духовно и физически, затова съм крайно мнителна към  харизмата на всеки провъзгласил се за спасител, учител,водач ,чиято цел са агресивно наложени учения, целящи пълно подчинение, постигнати чрез демагогия и преследващи лични користни цели :'(

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Март 14, 2010, 06:17:27 pm »
мисля ,че това все повече започва да ми човърка съзнанието...планетите в падение и заточение.
сякаш са непредсказуеми и доста по-силни от всичко останало в картата. да! , варно е ,че трудно се изразява енергията ,но не е ли точно това основната движеща ссила в картата ,която работи за изявата им?! :-\ :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #99 -: Март 14, 2010, 06:24:36 pm »
темата започва със сектанти, та за съжаление в семейството ми има пострадал от техните псевдо учения - непоправимо, знам как действат и как манипулират до като не им станеш роб и духовно и физически 

Аз също имам крайно негативно отношение към сектанти, защото съм се убедила с очите си за пагубното им влияние, за щастие не върху членове на семейството, но близки хора и др. Вече съм се изказвала по въпроса и смятам, че много се толерират в нашата държава тия паразити. Днес дори ми разказаха, че снощи или предната вечер по една от националните ТВ са давали интервю с такова семейство, похвално, децата им не ходили на училище, вкъщи се обучавали, те разбира се твърдяли, че не са, но щом взеха и по ТВ да ни учат колко е хубаво ...загубен е тоя народ, категорично.