:93: Вижън, ще ме спукаш...Нали казват, много опит накрая се превръща в интуиция...Значи сигурно имаш още опит да трупаш. Моя приятелка, така запознае ли се с някой веднага, коя зодия си или дата на раждане за да види каква зодия и кое число е. Аз въобще не си правя такъв труд и се учудвам. Оставям се интуицията да ме води или се оставям на нещата да се развиват от само себе си. А приятелката ми - понякой път ме упреква, че не използвам знанията си. Че съм знаела много повече от нея, да ама аз въобще не си напрягам мозъчните клетки - за да правя анализи, като нея - нали си е Девичка. Астрологията я използвам един вид като статистика. Само разбирам, че колкото повече знам, толкова повече нищо не знам. Стигам до извода, че трябва да имаш дълбок философски поглед, да си добър психолог, психиатър, да познаваш езотериката, астрономията, химията, физиката, биологията, да познаваш науката за числата, камъните, цветята и.....безброй други неща и каго ги сглобиш в един пъзел заедно с астрологията - тогава нещата работят. :blink: