Ще купува с тях свободно време, жизнено нужно за развитието на духовност.
В миналото хората били аристократи със свободно време и плебеи, нямащи време да мислят за нищо.
от духовността стигнахме до класите, знаех си ,че съм плебей ,да се трудиш и да си полезен и да те гледат от високо, възгордяването има хиляди прояви :mellow:
все си мисля за асп. плутон/юпитер който имат големите играчи, коорпоративният бизнес,милиардерите
манипулация и вяра, с тях си купуваш свободно време и нека някой ме убеди, че вярата не се
използва с користни цели от сектанти,гурута и духовни водачи,
и бизнеса си купува политици,или стават политици, властта носи благини, а благодат какво е :rolleyes:
вярата винаги е била над политика,държава и тя носи огромна власт над съзнанието, над духа, носи и
зависимости и заблуди, от който трудно се излиза, защото сам си направил личен избор в какво да вярваш, все търсим да се почувстваме пълноценни чрез другите, когато истината се крие дълбоко у всеки от нас и тя е в силата на мисълта, колко по-прост ще е живота, само ако хората претежаваха
телепатия, да четеш чуждите мисли, а не да слушаш думи, целящи да скрият истинските мисли и намерения на човек и тогава няма да има нито политици,нито гурута, няма да има йерархия, май стигнах до комунизъм, затова спирам....
аз лично съзирам два пътя за облагодетелстване в цялата човешка история чрез власт и чрез вярата
и двете включват много говорене,и скриване на истинските помисли и цели, това става чрез харизма
и какво съзираме и политици и гурута,стигнали до върховете на популярността, имат акцентиран нептун
утопия и пропаганда, важно е да имаш последователи,които да ти повярват, останалото е ясно, получаваш власт над тях, а властта носи по-много от всичко, което си пожелаеш и те качва на високо
"човешка суета- любимата ми" - думите е ясно на кой са....