К5 и К6 са ми в рак, а Луната ми е в 4 дом в тригон с Юпитер

в къщи винаги е било зоопарк, без изключения.
имали сме:хамстери - 2 броя за около половин година - умряха, защото децата ги нахраниха с луканка и не им понесоха подправките.
морски свинчета - около 10ина броя в период от 6 години. умряха когато децата се разболяха от едра шарка и ги заразиха /явно не им понася шарката на зверчетата/.
аквариумни рибки - почти всякакви видове около 5-6 години в 120 литров аквариум. наложи се да ги подаря на детската градина, защото дъщеря ми падна в аквариума и го спука,а и на мен ми писна само аз да го чистя.
котка - 1 брой сиамка за около 1 година - наложи се да я подарим, защото сина ми беше малък и и отхапа едното ухо, понеже тя не му даваше да я вози като камионче
папагали - 4 броя - двата ги подарихме на майка ми след неколко месечен престой в къщи. единият умря, а другия и до ден днешен си е при нас - вече къмто 6-7 години...
и накрая идват
кучетата - бройката не им я помня, защото винаги е имало кучета из къщи - булонка шарена, доберман, германски брак, бараци накъмто 5 броя, бяла булонка, средноазиатска овчарка, френски булдог и в момента имаме мопси

така... а сега списъка на децата за следващите ни любимци:
1. говорящ папагал
2. тигърче бебе
3. дракон
4. еднорог
5. хамелеон
6. плюшено космато котенце /забравих им породата/
7. в момента обмислят дали искат слон, но са на кръстопът кой ще му чисти като се изака и къде ще спи :57: