Здравей Гост

съседите ,проблемите ТАВАНА и вселената

• 42 Отговора
  • 4874 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
момичета и момчета , вселената си знае работата!
падна ми тавана в спалнята!!!!!!!!!!!!
живея в центъра на софия , в мезонет! над мен в таванско живее художник ,който от месеци чука и тропа  прави ремонт на ателието си.
тази вечер бях канена на гости. за първи път малките ми дъщери настояваха да дойдат с мен и то най-малката! тя нястояваше да я взема с мен! отидохме , но закъснях.....обичам сладката приказка ,някои от съфорумците знаят!
прибрахме се в 02:00 мин. тавана в спалнята го нямаше! големите ми щерки ми споделиха , че точно в 23:29 мин. е паднал тавана ,но не са искали да ме притисняват! ако бяхме останали в къщи , този таван падаше на главите ни....    , но  късмет! вселената си знае работата...,наистина всичко е така ,както трябва да бъде!
уран в 4-ти дом     , хем всеки ден му казвам ,че го обичам и новолуние в 4-ти дом , на квадрат от юпитер и на тригон от пр.к11. думи нямам! в натала сатурн е в 3-ти 8съседите/, упр.2 -ри . винаги са ми имали респект и уважение /съседите/ , но и никога не съм се карала с никой ,винаги съм била учтива и любезна  и какво от това?!  тавана падна , но ранени няма- вселената си знае работата! до дни юпи ще цъфне на иц - май ще сменям къщата .
та , кое според вас е причината да се спасиме :blink: :blink: :'(.
къде е ключа към късмета ?
защо и на кого се пращат изпитания?
съседите :o , планетите в 3-ти дом ,управителите на 3-ти или нещо друго?
тцццц-тцццц , ще ви черпя! :wub:
« Последна редакция: Март 15, 2010, 12:14:25 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:съседите ,проблемите и вселената
« Отговор #1 -: Март 15, 2010, 09:15:16 am »
Малиии, как ще ти падне таванът бе?  :o
Ма коя част от него се е срутила, дупка ли се е отворила?
Мали, да не дава Господ!
Добре, че вие не сте били там.
Нямам думи!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2 -: Март 15, 2010, 09:16:46 am »
Сега освен да запомниш тази дата и всеки път на нея да си спретваш купон с най-близките друго не ти остава.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #3 -: Март 15, 2010, 09:28:48 am »
Онези горе си знаят работата ;)
Преди няколко години, съседите отгоре, докато си правех основен ремонт, за преди първо нанасяне, падна тавана в банята една събота и неделя. За щастие никой не беше в къщи по това време. Мазилката на тавана е от онези дебелите, релефните. Ваната беше пълна с отломъци :-X
Няколкото наводнения, къде заради нова пералня, къде заради бойлери, не ги броя...
Та к'во викате за хирон в 4ти :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Март 15, 2010, 10:53:05 am »
Марайче, какво имаш предвид - паднал е целият таван и са се сляли горното и долното ниво на мезонета или само мазилката е паднала? Второто е поправимо.  :blink: А може би просто транзитният Юпитер в съвпад с ИЦ (нали имаш Хирон там?) ти дава поредния знак, че е време да си смениш жилището. Той, както знаеш, обича да прави такива шегички.  :blink:
« Последна редакция: Март 15, 2010, 10:58:21 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Март 15, 2010, 11:41:54 am »
огромен полилей в спалнята ,дупка с диаметър около 1ми 50см. целия полилей е на парчета , цялата спална е като строителна площадка! :( :( :(.
направо не е истина! :( :( :( :(
малееее, иискам си къща и никакви съседи.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6 -: Март 15, 2010, 11:57:34 am »
Чух, че и тавана на новия Мол в София паднал вчера ли кога .... нещо в София се случва като че ли.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Март 15, 2010, 12:10:01 pm »
Чух, че и тавана на новия Мол в София паднал вчера ли кога .... нещо в София се случва като че ли.  :rolleyes:

не знам за тавана на МОЛ-а , ама моя го нямаааа....

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #8 -: Март 15, 2010, 12:16:15 pm »
Ееее Марая ти винаги си искала да гледаш звездите,жалко че не си била на последния етаж  ;D

И както вика Lillie,Юпитер ти дава знак че трябва да се изнесеш,без значение къде и как...тогава е бил съвпада му с Луната в точен квадрат към Слънцето или мястото ти в живота като цяло;късмета е от Юпитер,но действието е по квадрата-препятствие,удар.Може пък този аспект да ти се е проявил по тоя начин за да нулира някои други изяви в съответните области (1,3 и 9 дом),където са възможни сривове.

За съседите се съсредоточи около възврата на Лилит във 3ти дом,разходящ с градус и нещо  ;)

*

Синухе

• 4978
Re:съседите ,проблемите ТАВАНА и вселената
« Отговор #9 -: Март 15, 2010, 12:21:48 pm »
Виж си Лунара-какво имаш в 4ти дом,че и на върха на Божи Пръст,но кой да се сети,че точно това ще стане-макар че вселената ти го е сочила с пръстче  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Март 15, 2010, 12:24:24 pm »
Ееее Марая ти винаги си искала да гледаш звездите,жалко че не си била на последния етаж  ;D

И както вика Lillie,Юпитер ти дава знак че трябва да се изнесеш,без значение къде и как...тогава е бил съвпада му с Луната в точен квадрат към Слънцето или мястото ти в живота като цяло;късмета е от Юпитер,но действието е по квадрата-препятствие,удар.Може пък този аспект да ти се е проявил по тоя начин за да нулира някои други изяви в съответните области (1,3 и 9 дом),където са възможни сривове.

За съседите се съсредоточи около възврата на Лилит във 3ти дом,разходящ с градус и нещо  ;)

истина е , че ако не ггледаш небето , а си гледаш в краката не можеш да видиш звездите :blink: ;).
абе избегнахме един огромен стрес , то е факт. обаче си много прав , за лилиткатааа. ей голяма твар е това чудовище :rolleyes: :rolleyes:.
а за съвпада на юпи/луна квадрат слънце дано си прав!
всъщност тавана по коя планета трябва да го търсиме? :rolleyes:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #11 -: Март 15, 2010, 12:26:54 pm »
Тавана е по Сатурн/Козирог  ;)

Или ще се окаже,че Юпитер (Зевс) съвпад Сатурн (Кронос) го е свалил от власт!  :o :o :o 

(нищо че е 2-3 градуса разходящ)

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 15, 2010, 12:32:10 pm »
Тавана е по Сатурн/Козирог  ;)

Или ще се окаже,че Юпитер (Зевс) съвпад Сатурн (Кронос) го е свалил от власт!  :o :o :o  

(нищо че е 2-3 градуса разходящ)

хм ,шо по сатурн? никога не съм се замисляла! :-\
юпитер не носи закъснения , работи под час.
брей , това само ще е от луна съвпад с юпитер.....в квадратура слънце.
предстои точен съвпад на юпитер с хирон и на хирон /тр./ към юпитер!- тригон
малееее....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Март 15, 2010, 12:32:46 pm »
Стените, всичко което по някакъв начин ни огражда и защитава е по Сатурн.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #14 -: Март 15, 2010, 12:34:09 pm »

Иий, аз съм на последен и винаги съм си мечтала за стъклен таван, за да гледам към небето, докато се излежавам.  :blink: Ама де такъв късмет.   

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Март 15, 2010, 12:37:00 pm »
Виж си Лунара-какво имаш в 4ти дом,че и на върха на Божи Пръст,но кой да се сети,че точно това ще стане-макар че вселената ти го е сочила с пръстче  ;D

кой лунар бе нухе? тоя който тече в момента ли? качи го , ако можеш , щото нещо не отварям програмата....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Март 15, 2010, 12:37:58 pm »
При мен тр. Юпитер в съвпад с нат. Марс около ИЦ не донесе събитие, тригонът му с нат. Уран също.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 15, 2010, 12:41:59 pm »
При мен тр. Юпитер в съвпад с нат. Марс около ИЦ не донесе събитие, тригонът му с нат. Уран също.

не знам за тебе , но при мен всичко си е по учебник..... :( :(
работят и планетите и домовете и възлите...няма нещо ,което да не работи!
в момента тр.сатурн е на точен квадрат от к2. кой ще плаща тавана? ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Март 15, 2010, 12:45:28 pm »
При всеки е различно.
В крайна сметка събитийното ниво е най-ниското ниво на манифестация на планетните енергии. Възможно е някои влияния да минат почти незабелязано в материята, ако протичат активно в съзнанието, в ментален план.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #19 -: Март 15, 2010, 12:48:47 pm »
Днес е новолуние да видим ще се случва ли нещо.. :blink: