Брееей, от вчера насам не мога да го найда тоз форум, бре. Сега бързам да напиша докъдето съм стигнала, да не се затрие пак.
Първо, след като вчера Лили ме цапна по носа с едни петнадесет секунди, се върнах отначало и захванах да намествам часа, преди да се докараме до партньори и деца и какво въобще Лили я чака в период на Венера.
Първо някои изходни факти.
Планетни периоди и очаквано влияниеЛили се е изхитрила ужасно в картата си, понеже е превъртяла сите си малефици в благотворни птици. Както писах, в момента тя е в планетен период на Сатурн, а той й е йогакарака, управлява ъглов и тригонален дом в картата й и обещава успехи, издигане и репутация в този период.
След юни влиза в подпериод на Венера, която е изключително силна и благотворна планета в картата й.
Принципно сам по себе си период Сатурн/подпериод Венера често носи брак, промяна на семейното положение, също наследства, придобивки, и т.н. В случая с Лили Сатурн е раджа йогакарака, а Венера е господар на асцедента й и в наталната карта, и в производната навамша. Така че, възможно е в периода до 2014 г. Лили да намери своята половинка.
По-нататък по статуса на Венера. Управител на асц., екзалтирала в Риби и ретроградна. Управителят на Лагна винаги дава добри резултати в дашите или по аспекти. Казва се, че ретроградна планета става изключително силна и дори, когато е в заточение, е благотворна, сякаш е екзалтирала. Но това се отнася с обратен знак за планета в екзалтация – държи се, сякаш е в заточение. Това може отчасти да обясни забавянето по отношение на брака, заедно с други фактори, по които - по-късно. Освен това целите й в саатвичните Риби отхвърлят светското, а Венера запазва знака си и в Рази, и в Навамша, тоест, тя е варготтама. (На практика, при този час на раждане Венера остава в Риби в седем и е управител на асц. в пет от дванадесетте варги, описващи физическия свят!) Варготтама планета сама по себе си се превръща в мощен бенефик. И накрая - Венера е Атмакарака, сигнификатор на духа и като такава винаги носи успех и благотворни резултати за родения. Което означава и, че следващите три години вероятно ще са ключови за дхармичните ти цели и стремежи.
Та поради всичко изброено дотук Венера ще донесе благотворни промени и много добри резултати, но ще те поставя на изпитания и изненади. Тъй като управлява първи и осми дом в наталната карта - рази, Венера има потенциал да донесе големи промени в живота ти. И може да ти докара Дара-та. Ако часът ти на раждане е точен, е вероятно да ти го поднесе още през януари-февруари или юни-август 2011. Ако е с 5,30 минути по-късен, ще го държи в ръкава си до към януари-юли 2012 г.
Направих някои проверки по производните карти и изключвам възможността да е по-ранен дори с една минута, но и не мисля, че се отмества чак с пет минути и половина напред и като цяло свих възможния час до интервала 22:49 - 23:53. Но не съм много веща в това и засега въртях само няколко варги, на базата на впечатленията си за живота и заниманията ти от тук. Не те познавам и вероятно съм сгрешила. Затова ще опиша по-нататък на какво базирам предположенията си, за да може съответно да се отхвърлят или потвърдят. След което може да преминем към партньора и децата.