Здравей Гост

Подарък-прогноза за Лили

• 188 Отговора
  • 26215 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Подарък-прогноза за Лили
« Отговор #140 -: Март 25, 2010, 07:20:06 pm »
Извън БГ.
50n00 36e15
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #141 -: Март 25, 2010, 07:30:22 pm »
Поживьом - увидим, както се казва. Времето ще покаже кое от двете Д7 работи.  ;D

И ся кво??? Нищо не разбрах. Има ли потвърждение за тоз период да има наследник или нЕма от индийците?  :rolleyes:

« Отговор #142 -: Март 25, 2010, 08:16:13 pm »
А според вас има ли предпоставки в натала на Лили да живее с някой мъж без брак и да имат дете?!?Нещо такива мисли ми се въртят в главата.
Докато дишаш...надявай се!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #143 -: Март 25, 2010, 08:23:42 pm »
Такова чешкане падна на това Лиле беее. И тя като мачка мър мър мър  :49:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #144 -: Март 25, 2010, 08:33:53 pm »
Кайли, ми време й е с тоз стелиум в 5-ти дом малко егото да си начеше.  ;D

Мисля, че Уран като пробие там тя наистина ще стане друг човек.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
« Отговор #145 -: Март 25, 2010, 08:40:00 pm »
Ма не съм ревнива бе, радвам и се...що да ревнувам.

Виж сега какви сте...аз в интерес на истината даже и не пробвах да се меся, а и данните и ги нямам щото окъснях. И при толкова вещи астролози що да чиня в тая тема?
Ма пуснах пост да покажа съпричастност.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #146 -: Март 25, 2010, 08:41:22 pm »
А според вас има ли предпоставки в натала на Лили да живее с някой мъж без брак и да имат дете?!?Нещо такива мисли ми се въртят в главата.

От картите,които съм гледала, повечето е намесен Водолей и Уран, Стрелец, Дева или Козирог, я на асц., я на десц. С Венера в опозиция с Плутон не ми мяза на брак без подпис, а на друго. А и Венера - представяща партньора не е добре поставена първо по натал. Затова и аз така предпазливо намекнах на по-предните страници,че ми се струва,че е по-добре да има само съжителство. Но нека и други си кажат мнението,пък и индийките с накшатрите да го видят може или не може.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #147 -: Март 25, 2010, 08:44:08 pm »
Ма пуснах пост да покажа съпричастност.

А, не се прави. Соларите са точно по твоята част. Искам да те чуя, ако не ще те тормозя за моя като дойде момента.  ;D Няма празно.... :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #148 -: Март 25, 2010, 08:45:07 pm »
С Венера в опозиция с Плутон не ми мяза на брак без подпис, а на друго. А и Венера - представяща партньора не е добре поставена първо по натал. Затова и аз така предпазливо намекнах на по-предните страници,че ми се струва,че е по-добре да има само съжителство. Но нека и други си кажат мнението,пък и индийките с накшатрите да го видят може или не може.  ;)

А може и този партньор да извади някое дете от предишна партньорка. Не трябва да се мисли за лошо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Март 25, 2010, 09:17:51 pm »
Такова чешкане падна на това Лиле беее. И тя като мачка мър мър мър  :49:

Заслужих си го, Кайли, изработих си го.  :P Толкова години стаж изкарах в тоя форум, не заслужавам ли и аз да ме почешат по коремчето?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Март 25, 2010, 09:26:51 pm »
но Лили каза, че може да се говори свободно, стига да е за нея.. :49:

И що да не се говори свободно, нали сме демокрация. А пък и защо да е само за мен? Темата е много ларж, дава свобода на изява, кой каквото иска може да си коментира.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #151 -: Март 25, 2010, 09:37:22 pm »
С Венера в опозиция с Плутон не ми мяза на брак без подпис, а на друго. А и Венера - представяща партньора не е добре поставена първо по натал. Затова и аз така предпазливо намекнах на по-предните страници,че ми се струва,че е по-добре да има само съжителство. Но нека и други си кажат мнението,пък и индийките с накшатрите да го видят може или не може.  ;)

А може и този партньор да извади някое дете от предишна партньорка. Не трябва да се мисли за лошо.

Ммм да Марс диспозатор на всичките планети в Овен е на куспидата между 3 и 4 Слънце на куспидата между 4 и 5 и Плутон в 11 дом - тя самата търси такива неангажиращи връзки защото някой може да ограничи творческите и стремежи и нейната активност и енергия и Уран е в секстил с МС - допада и различен нековенциален начин на живот...въпреки че този Юпитер в 7-ми дом иска узаконяване на връзката а и той е управител на 2-ри дом /ценностите/ и 4-ти дом /корените дома/.
Докато дишаш...надявай се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Март 25, 2010, 09:44:51 pm »
Абе да ви кажа, въобще не съм сигурна дали за мен има значение узаконяването, а и брачната институция в нейния класически вид. Нито колко деца ще има партньорът от предишните си връзки, нито колко връзки е имал... Стига да отвръща на лоялността ми с лоялност. И да не е дребнав, това хич не се харесва на моя Юпитер.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #153 -: Март 25, 2010, 10:01:20 pm »
Що така бе душа, друго си е брак. После ще се пенсионира, пенсията му висока, западна една такава, ко не дай боже се спомине, взимаш половината...така де.  :97:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Март 25, 2010, 10:08:34 pm »
Кайли, моя Юпитер не го занимавай с дребнотемие.  ;D Бил в градуса на милионерите, разбрах.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #155 -: Март 25, 2010, 10:28:50 pm »
Абе да ви кажа, въобще не съм сигурна дали за мен има значение узаконяването, а и брачната институция в нейния класически вид. Нито колко деца ще има партньорът от предишните си връзки, нито колко връзки е имал... Стига да отвръща на лоялността ми с лоялност. И да не е дребнав, това хич не се харесва на моя Юпитер.  :blink:

винаги има значение , всичко има значение...особенно ,когато се появят и собствените деца ,тогава става много различно. вярвай ми!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #156 -: Март 26, 2010, 08:07:39 am »

Точно така, Лили. Никакво значения няма, защото когато има любов, има всичко. Няма ли любов, няма нищо. И всички деца на този свят са наши. Когато обичаш партньора истински, обичаш всичко около него, включително и децата му. А и Юпитер все пак е мунданен управител на Стрелец и обича свободата. А твоя Юпитер е в Телец, с диспозитор пак Венера /както и на куспидата на 7 и 11 домове/.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #157 -: Март 26, 2010, 06:03:23 pm »
Брееей, от вчера насам не мога да го найда тоз форум, бре. Сега бързам да напиша докъдето съм стигнала, да не се затрие пак.

Първо, след като вчера Лили ме цапна по носа с едни петнадесет секунди, се върнах отначало и захванах да намествам часа, преди да се докараме до партньори и деца и какво въобще Лили я чака в период на Венера.

Първо някои изходни факти.

Планетни периоди и очаквано влияние

Лили се е изхитрила ужасно в картата си, понеже е превъртяла сите си малефици в благотворни птици.  Както писах, в момента тя е в планетен период на Сатурн, а той й е йогакарака, управлява ъглов и тригонален дом в картата й и обещава успехи, издигане и репутация в този период.

След юни влиза в подпериод на Венера, която е изключително силна и благотворна планета в картата й.
Принципно сам по себе си период Сатурн/подпериод Венера често носи брак, промяна на семейното положение, също наследства, придобивки, и т.н. В случая с Лили Сатурн е раджа йогакарака, а Венера е господар на асцедента й и в наталната карта, и в производната навамша. Така че, възможно е в периода до 2014 г. Лили да намери своята половинка.

По-нататък по статуса на Венера. Управител на асц., екзалтирала в Риби и ретроградна. Управителят на Лагна винаги дава добри резултати в дашите или по аспекти. Казва се, че ретроградна планета става изключително силна и дори, когато е в заточение, е благотворна, сякаш е екзалтирала. Но това се отнася с обратен знак за планета в екзалтация – държи се, сякаш е в заточение. Това може отчасти да обясни забавянето по отношение на брака, заедно с други фактори, по които - по-късно. Освен това целите й в саатвичните Риби отхвърлят светското, а Венера запазва знака си и в Рази, и в Навамша, тоест, тя е варготтама. (На практика, при този час на раждане Венера остава в Риби в седем и е управител на асц. в пет от дванадесетте варги, описващи физическия свят!)  Варготтама планета сама по себе си се превръща в мощен бенефик. И накрая - Венера е Атмакарака, сигнификатор на духа и като такава винаги носи успех и благотворни резултати за родения. Което означава и, че следващите три години вероятно ще са ключови за дхармичните ти цели и стремежи.

Та поради всичко изброено дотук Венера ще донесе благотворни промени и много добри резултати, но ще те поставя на изпитания и изненади. Тъй като управлява първи и осми дом в наталната карта - рази, Венера има потенциал да донесе големи промени в живота ти. И може да ти докара Дара-та. Ако часът ти на раждане е точен, е вероятно да ти го поднесе още през януари-февруари или юни-август 2011. Ако е с 5,30 минути по-късен, ще го държи в ръкава си до към януари-юли 2012 г.

Направих някои проверки по производните карти и изключвам възможността да е по-ранен дори с една минута, но и не мисля, че се отмества чак с пет минути и половина напред и като цяло свих възможния час до интервала 22:49 - 23:53. Но не съм много веща в това и засега въртях само няколко варги, на базата на впечатленията си за живота и заниманията ти от тук. Не те познавам и вероятно съм сгрешила. Затова ще опиша по-нататък на какво базирам предположенията си, за да може съответно да се отхвърлят или потвърдят. След което може да преминем към партньора и децата.  :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Март 26, 2010, 06:14:35 pm »
Благодаря ти много, Дияна  :wub:, както и на всички останали за положения труд. Ще трябва да отделя един ден да изчета всичко написано дотук, а изминалите дни ми бяха малко по-натоварени откъм ангажименти, затова по-рядко се включвам и съм лаконична.
Много си близо в предположенията, които правиш. Според правената ми ректификация е възможно часът да измести малко по-късно, но не повече от 3-4 минутки. Това го имам като информация от трима независими астролози.  :blink: И тримата са много добри, не като онази колежка, благодарение на която си направих тест по астрология без да е нужно да се явявам на изпит. Да са живи и здрави колегите от БАА.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #159 -: Март 26, 2010, 06:16:23 pm »
За бракуването. Кету в седми в Рази, аспектиран от Сатурн дава късен брак и неконвенционални отношения. До гражданското не виждам да те пусне да идеш. В Навамша, ако е тази, в седми са отново Слънце и Сатурн - късен брак и проблеми с партньора, но имат аспект от Юпитер, който смекчава тези ефекти. А, забравих да напиша и че Венера и Юпитер са във взаимна рецепция в Раши. Венера е твоят сигнификатор, а Юпитер - сигнификатор на партньора. Това е много благотворно влияние по отношение на способността ни да открием своята половинка в това превъплащение. Според някои съвременни ведически астролози за съвременния човек не е валидна навамша, по отношение на брака. Навамша е картата на дхарма, а според древните най-важните ни задължения, дхармата ни тук се измерва с три прости събития - раждане, сватба, смърт. Създаването на потомство е само последица от второто и не е задължително условия. Затова намирането на точния партньор, който да ни допълни, е толкова важно според джотиш и затова се прогнозира по дхармичната карта.
За днешния човек отдаването все по-рядко е веднъж завинаги и затова препоръчват да съдим за брака/браковете по рази, не по навамша. В твоя случай обаче твоят Дара те очаква и те търси в тоя живот, затова точната Навамша ни е важна... ;)
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda