Да, Стреличке, и аз се чудя.

Мисля, че прогнозите се реализират според обстоятелствата, но не се ли използват те самите, за да видим кога евентуално ни предстои промяна в обстоятелствата?
Изглежда, че наистина съм трудна за прогнозиране, не пожелавам такъв клиент на никой професионален астролог.

По този повод държа да ви кажа, че прогнозите на нашите съфорумци не отстъпват по нищо на професионалните, някои професионалисти дори биха могли да се поучат от тях.
Интересно при мен е, че като че ли тежките транзити направиха максимум злини от това, което можеха да направят, изплюха си отровата непосредствено след ингреса в кардиналните знаци, за Сатурн и Плутон говоря. И сега отзвучава, но много се проточи това отзвучаване, ще ми се вече някакво ново начало...
Да видим сега, ако новият солар не проработи, вече не знам наистина... А миналгодишният си беше доста семпъл и отразяваше по-скоро някои рутинни въпроси, така се реализира, не му възлагах никакви по-специални очаквания.
В момента е засегнат Сатурн по дирекция (дир. :sun: :kva: нат. :sat:), вероятно той е свил перките на транз. :jup: в 5 дом и слага тапа в рога на изобилието, който иначе щеше да се изсипе върху мен. :57: