Здравей Гост

Подарък-прогноза за Лили

• 188 Отговора
  • 26181 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Подарък-прогноза за Лили
« Отговор #160 -: Март 26, 2010, 06:20:16 pm »
Ще трябва да отделя един ден да изчета всичко написано дотук, а изминалите дни ми бяха малко по-натоварени откъм ангажименти, затова по-рядко се включвам и съм лаконична.

Ааа, аз ша си пиша, щото ми влезе трън в задника и щото сега ми остана време, пък ти си празнувай, не ми пречиш  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Март 26, 2010, 06:22:41 pm »
Ще празнуваме утре, тая вечер пак ме чака работа.
А що се отнася до навамша, там Лагна не мърда, остава в сидералния Телец, независимо дали часът е посоченият от мен или този след направената ректификация.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #162 -: Март 26, 2010, 06:45:45 pm »
И аз тъй мисля, за туй съм ограничила отместването до и 22:53 и хайде, от мен да мине едни петнадесет секунди отгоре.  ;D Но, в никой случай до 22:55:30, когато вече Меркурий руулз. Мисля, че начинът, по който светът те възприема, илюзията за теб, се описва по-добре от Арудха лагна в Козирог, отколкото във Везни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #163 -: Март 26, 2010, 06:58:01 pm »
При всички положения часът е преди 22:55.
Ти арудхата къде я гледаш? В навамша ли?
Защото в раши АЛ ми е в Лъв. Но често ми се е случвало да ме питат дали имам нещо във Везни. Според индийците важно значение има и знакът на АК в навамша, при мен това са Риби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #164 -: Март 26, 2010, 07:13:07 pm »
При всички положения часът е преди 22:55.
Ти арудхата къде я гледаш? В навамша ли?
Защото в раши АЛ ми е в Лъв. Но често ми се е случвало да ме питат дали имам нещо във Везни. Според индийците важно значение има и знакът на АК в навамша, при мен това са Риби.

Да, в навамша. При час преди 55 е в козирог, с Марс и Луна, с управител в Скорпион, в единадесети от АЛ (седми). Иначе се отмества във Везни и съвпада с Раху, с управител в шести от нея - десети в картата.

Поради концепцията за майя ми се струва полезно да се хвърля по едно око на арудхите винаги, когато гледаме картата на някой, когото познаваме виртуално или наживо. Защото ние самите също сме подвластни на майя в мнението си за него. Ако не го познаваме, е по-лесно да кажем ти си такъв, но светът те възприема така. Арудхалагна в съответните варги според мен описват илюзията на другите за родения по отношение на съответното значение на варгата. Разбира се, не мога да приведа източници за това си тълкуване ;)
« Последна редакция: Март 26, 2010, 07:19:16 pm от Diyana »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Март 26, 2010, 07:19:48 pm »
Ако разглеждаме АЛ в навамша, права си, може да ме усещат и като сатурнова, което се връзва със знака й в Д9.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #166 -: Март 28, 2010, 01:04:42 am »
Ти мен у'ажаваш ли ма? Утре ще му мислим на Нептуня... Домързя ме днес да направя набързо една пилешка супичка, утре няма да има мехлем...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #167 -: Март 22, 2011, 12:13:28 am »
чудесно, не съм писала никакви прогнози..сега няма да се срамувам на проверочния.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #168 -: Март 22, 2011, 12:35:10 am »
Абе да ви кажа, въобще не съм сигурна дали за мен има значение узаконяването, а и брачната институция в нейния класически вид. Нито колко деца ще има партньорът от предишните си връзки, нито колко връзки е имал... Стига да отвръща на лоялността ми с лоялност. И да не е дребнав, това хич не се харесва на моя Юпитер.  :blink:

А да не е дребнав, значи да е поне щедър...как мразя стиснати мъже.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #169 -: Март 22, 2011, 12:51:01 am »
О, дребнавостта направо може да зачеркне останалите положителни качества. Не му отива на един мъж да бъде шушумига дебнеща за всеки разход.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #170 -: Март 22, 2011, 05:10:02 am »
Е това е кефа на писаното.... ;D :57:
Проверка на прогнозите.... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #171 -: Март 23, 2011, 05:21:46 am »
Такова... редовно ли правите прогнози за членовете на форума? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #172 -: Март 23, 2011, 08:01:20 am »
Който си изпроси.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #173 -: Март 23, 2011, 01:45:58 pm »
Лили, защо такъв засег при теб , нищо не проработва,
или чакаш събуждане с целувка ;) ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #174 -: Март 23, 2011, 06:41:55 pm »
Да, Стреличке, и аз се чудя.  :-\
Мисля, че прогнозите се реализират според обстоятелствата, но не се ли използват те самите, за да видим кога евентуално ни предстои промяна в обстоятелствата?
Изглежда, че наистина съм трудна за прогнозиране, не пожелавам такъв клиент на никой професионален астролог.  ;D
По този повод държа да ви кажа, че прогнозите на нашите съфорумци не отстъпват по нищо на професионалните, някои професионалисти дори биха могли да се поучат от тях.
Интересно при мен е, че като че ли тежките транзити направиха максимум злини от това, което можеха да направят, изплюха си отровата непосредствено след ингреса в кардиналните знаци, за Сатурн и Плутон говоря. И сега отзвучава, но много се проточи това отзвучаване, ще ми се вече някакво ново начало...
Да видим сега, ако новият солар не проработи, вече не знам наистина... А миналгодишният си беше доста семпъл и отразяваше по-скоро някои рутинни въпроси, така се реализира, не му възлагах никакви по-специални очаквания.
В момента е засегнат Сатурн по дирекция (дир.  :sun: :kva: нат. :sat:), вероятно той е свил перките на транз.  :jup: в 5 дом и слага тапа в рога на изобилието, който иначе щеше да се изсипе върху мен.  :57:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #175 -: Март 23, 2011, 06:47:30 pm »
2011/12 са годините с тенденция лИбовна, възможно е да се отидеш да живееш в някой друг град, държава или село ... ;D :P  Възможно забременяване и раждане през 2013/14 година.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #176 -: Март 23, 2011, 06:50:56 pm »
Нямам къща на село.  :(
Но е добра идея - ще взема да продам каквото ми е останало и отиваме с котаците да живеем по-близо да природата. Стига да има обхват там.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #177 -: Март 23, 2011, 07:18:37 pm »
По този повод държа да ви кажа, че прогнозите на нашите съфорумци не отстъпват по нищо на професионалните, някои професионалисти дори биха могли да се поучат от тях.

Това е хубаво  ;D. Горе-долу "да не ви пука, че не познавате, те и професионалистите не ми познават." :P. Сега, като си прочетох личните писания по темата от лани, гледам, че съм се изхитрила да пиша повече за предстоящия период, нежели за задстоящия. Значи, не ми остава друго освен да си стоя зад думите. Демек, квото съм ти писала миналата година, това смятам и сЪга. Целувки и поздрави предварително, че не знам пак кога ще мога да пиша. Айде, изпушвам :wub:.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Март 23, 2011, 07:27:51 pm »
Сега, като си прочетох личните писания по темата от лани, гледам, че съм се изхитрила да пиша повече за предстоящия период, нежели за задстоящия. Значи, не ми остава друго освен да си стоя зад думите. Демек, квото съм ти писала миналата година, това смятам и сЪга.

Благодаря, Диянче. :blink:
Предстоящият период ми е по-важен наистина, сега все още отзвучават някои следствия, породени от чужди интереси и деяния, както казах по-горе. И наистина ми идва нанагорно вече, а и това не е моят филм, защо е нужно непрестанно да се прожектира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #179 -: Март 23, 2011, 09:05:29 pm »
Тъй, тъй, тъй! Ся, тъй като няма натална карта с  транзити + прогресии + дирекции + солар си натаманих една, като се прицелих в 20 гр Скорпион на АС и грешен час на раждане с координати Варна.  От картата на стр 4 гледам, че върховете са в същите знаци. Марса ми идва на IC откъм 4ти, а не откъм 3ти, но както и да е.

Тази соларна година ще е насочена към общуването с хора. Натоварен 2ри соларен дом – период по-стабилен откъм доходи. Соларен Меркурий в съвпад с нат Венера У7ми и 6ти натални– добри изгледи за делови споразумения, работа. Възможност за нови контакти, подобряване на заплащането.

Юпитер като прелети през Овена, ще се задържи доста дълго време в Телец – по-голямата част в твоят 6ти дом. Ще опозиционира Уран. Може да имаш непредвидена работа или възможност да дойде изведнъж....от чужбина? Въобще индикира заетост.

Раздвижването е възможно да дойде с ингреса на Юпитер в Телец и новолунието на 1.07. /слънчевото затъмнение/ в съвпад с твоята Луна в 8ми. Ще започнеш да усещаш и допира на Уран към слънцето ти.

Пътя на прогресивната Луна е много интересна тази година  с аспекти към натални:  :opo:Слънце,  :kva:Луна,  :soe:Плутон. Едва ли ще може да се изолира влианието до отделна планета, но при всички положения е идникатор, че силни усещания няма да липсват.

Да видим дали ще има събития +/-10 дни около датите 15.08 - сол МС съвпад на сол Плутон. и 26.12 – сол МС съвпад на сол Луна. Това е по тайминга на солара.  

Новолунието на 3.04. – опозиция с нат Плутон, новолунието на 3.05. опозиция с нат Уран. Дали фокуса върху „лошите момчета” ще започне да раздвижва картата? :rolleyes:

Понякога като промениш едно, това променя всичко. :blink:

--------------------

Гледах картата за миналата година. Ми, да вяла ще да е била – прогресивната Луна в Дева е трябвало да направи квадрат с Нептун, тригон с Юпитер от Девата– то кво да чакаш от това освен рутина. :lol:  
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.