Здравей Гост

Новата астрология (съобразно "Матрицата 5")

• 264 Отговора
  • 44993 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Новата астрология (съобразно "Матрицата 5")
« Отговор #220 -: Април 17, 2010, 09:34:57 pm »
Да, впрочем скоро четох нещо много добро от Лайтман, отговарящо на чернотата и празнотата, в която рева и ревах и още рева по малко, че съм попаднала. Не помня в коя тема си говорехме преди за това, празнотата.

Наистина много интересен текст...

Знание ничего не дает. Это верно. Сегодня я что-то знаю, назавтра забываю об этом.

Почему я забываю? Если мои желания (келим) изменяются, то назавтра в новых желаниях я не помню того, что знал раньше. Ведь я не нахожусь в прежних желаниях.

Только через ощущение я могу передать знание со ступени на ступень. В наших состояниях есть такой волнообразный процесс: знание – ощущение – знание – ощущение.

Допустим, сейчас я исправил свои желания на каком-то уровне. Согласно этому уровню исправления желаний, я получаю какое-то знание, ощущение реальности, осознание того, где я нахожусь, в каком пространстве, на какой ступени, в каком мире.

Приходит новое желание – предыдущая ступень исчезает, и я погружаюсь во тьму. Что у меня остается?

Всем известно, что если приходит ощущение тьмы, то все прежние ощущения пропадают, и ты не можешь с ними работать.

Но если ты начинаешь работать над этой новой ступенью, новой тьмой, то за счет твоих усилий приходит новый свет, исправляет тебя, и ты переходишь в новое состояние – тогда ты сможешь глубже понять прежнее знание на основе нового, более высокого знания.

Поэтому никогда не принимайте в расчет знание. Оно всегда будет, и всегда войдет в исправленное желание. Главное – исправление желания. А что в нем раскроется – то раскроется, об этом нечего беспокоиться!

Поэтому те, кто учатся правильно, выходят с урока и почти ничего не помнят. У них остается лишь общее впечатление. И это впечатление записывается в органах ощущения, а не понимания, в памяти ощущений, а не знаний.

Я вовсе не пренебрегаю разумом, сам тянусь к знаниям, серьезной учебе. Но если человек учится из точки в сердце, то не помнит и не понимает изучаемого, пока его ощущения не разовьются и не станет понимать чувствами, понимать "что же я ощущаю".

Получается, что изучаемое в течение лет, исчезает, и не видны "результаты учебы". А они должны быть видны не в знаниях, а в исправлении свойств человека исправляющим светом О"М – т.е. в его свойствах.

В университете человек учится в течение 4-6 лет, выходит специалистом в какой-то области, еще за несколько лет делает диссертацию…

А где ясное знание у человека, изучающего каббалу в течение десяти лет? Что он приобрел? Как будто бы ничего. Потому что каждый день он рождается заново, в новых свойствах – пока не достигает раскрытия.

А когда он достигает раскрытия, оно раскрывается - записывается на его ступени, и в состояниях подъема он действительно владеет материалом и знаниями. Но в падениях пребывает во тьме. И только опыт держит его.
Необходимо понять, что до окончательного исправления состояния очень меняются, и мы должны принимать в расчет лишь высоту, уровень исправления.

*

Helo

« Отговор #221 -: Април 17, 2010, 11:02:18 pm »
Сякаш има някаква ценност в тоя обикновен, овчи живот за която си струва да жертваш просветлението. Я се осъзнай. ;D

Искам си обикновения, сив, овчи живот.  :91: Не го ща туй просветление!  :41:

По принцип не бих помислила, че има невъзможни неща, обаче мисля, че това нещо е невъзможно.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #222 -: Април 17, 2010, 11:25:56 pm »
Искам си обикновения, сив, овчи живот.  :91: Не го ща туй просветление!  :41:

:P не лъжи
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
« Отговор #223 -: Април 24, 2010, 02:35:07 pm »
Някой има ли идея какъв е тоя Майкъл Нютън, наистина ли е психиатър  и тия изследвания истински ли са, или е белетрист?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #225 -: Май 29, 2010, 06:48:16 am »
снощи сънувах поредната си инкарнация, но освен това и стигнах до някакви изводи в полусънно-полубудно състояние. чудех се в коя тема да пиша и мислех в темата за парите, но тук ми се вижда по-подходящо, защото наистина касае обясненията на Матрицата 5.

значи в наталната карта на Финална инкарнация, според планетите по дом се вижда доста точно какви са доминантните ти инкарнации - или това са най-важните за теб инкарнации - тези, които те формират като знания и личност. сега ще ви го обясня по-ясно. говоря за личният си натал, това което знам за моите инкарнации и това което усещам за правилно. някъде тука Синухе обясняваше нещо /не знам дали беше у тая тема или в друга/, но той обясни само за възлите и то пак не при всички.

така инфото за инкарнациите ми идва на сън и съм 10000000% уверена, че е така!!!

1. имам СЛВ в стрелец в 10 дом и Юпитер съвпад с асцедента:  
сън: една от първите жени адвокатки в Стара Англия. достолепна, ячка булка, неомъжена, живееща в огромно имение с двама роднини-пияндета от мъжки род. фурия в съда. няма достоен опонент адвокат, който да излезе в двубой срещу нея и да не загуби  ;)
реалност: . винаги ме е влечал адвокатлъка, но никога не съм имала мерак да го уча щото едно такова вътрешно усещане, че го знам и е безмислено да уча. в училище и в живота после такива пледоарии съм им спретвала за да защитя някоя кауза, че досега загуби съм нямала.

2. имам ЮЛВ в близнаци в 4 дом, стационарен Сатурн съвпад с него и ретро Меркурий съвпад с асцедента:
сън: висок, с дълга коса, с огромни психични сили магьосник /мъж/. руши и създава материалното.
реалност: имам много силна мисъл форма, много силна и ясна визуализация. някак вътрешно знам, че мога да правя всякакви магии, но нямам никакво желание да се доближавам до тях. задоволявам се само да чета книжки за това и не припарвам до истинските.  ;D

3. имам Плутон в 7 дом - дом и на откритите врагове, освен всичко останало:
сън: лице от женски пол. някакъв вид нинджа или карате /просто не ги познавам тези "спортове" за да знам какво точно/. лице за "мокри поръчки" - демек убиец на повикване.
реалност: аз съм заклет пацифист и дори не мога да си помисля да убия каквото и да е, с изключение на хлебарки, комари и миризливки  :-X

4. имам Венера в 12 дом:
сън: около 20 годишна девойка, любовница на женен чичко с две деца. бях вътре в ума и и на сън и разбрах, че тя не беше щастлива и дори не знаеше що е с него...
реалност: личен, вътрешен закон: не припарвам до женени. изумявам се от възмущение като разбера за извънбрачни връзки и прочее простотии!!!

и това е случката от снощи  :(

5. имам Хирон на куспидата на 2 дом:
сън:  това е от снощи. дори като се събудих продължих да плача... в съня аз бях отново в ума на малкото ~10годишно момиченце и съпреживявах и усещах всичко. това дете беше убило за пари. беше подправило подпис в някакво завещание от алчност. не съм много сигурна, но след като майката и бабата бяха около него, явно беше убило баща си. не съм сигурна дали другите знаеха, че то е виновно. но след смъртта на татко си то се побърква и го вкарват в психото. мислите относно самата причина му бяха много обръкани и неясни и затова не можах да разбера много, но в момента когато се сетеше за убийството и такава огромна, нечовешка, черна, черна, черна болка я обземаше, че напълно блокираше мозъка и възприятията и. сълзите започваха да се стичат по личицето и и косата и залепваше по него, а тя беше седнала подвила крачета на пода, опираше се на една ниска масичка и се клатеше на ляво и надясно като стенеше. и само това правеше почти постоянно. отвреме на време в съзнанието и се появяваше причината и за това и след това я обземаше безнадежната бездна на черната болка и потъваше...
наистина ужасен сън... странното е, че родителите от този сън са моите истински родители сега. явно голяма карма  :'(
реалност: едва снощи, защото се събудих след този сън и доста плаках, но и осъзнах защо имам такова отношение сега към парите - те не са важни. само за да преживяваш и толкоз - нищо повече...

та това е, което съм открила до сега. явно наталната карта дава и тази информация. и освен, че ние като личности родени под определен код я отработваме криво ляво, то и другите Доминантни инкарнации я отработват по един или друг начин. затова и в Матрицата се казва, че Финалните инкарнации през живота си преминават през всичко много набързо - тоест нещата се случват бързо и бързо се преживяват, за да се постигне бърз ефект и израстване...

« Последна редакция: Май 30, 2010, 06:51:10 am от Вещичка »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #226 -: Май 29, 2010, 07:00:57 am »
сън: лице от женски пол. някакъв вид нинджа или карате /просто не ги познавам тези "спортове" за да знам какво точно/. лице за "мокри поръчки" - демек убиец на повикване.
реалност: аз съм заклет пацифист и дори не мога да си помисля да убия каквото и да е, с изключение на хлебарки, комари и миризливки  :-X

плутона в 7, ти е кучо, убива те бавно и постоянно с миризма :29:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #227 -: Май 29, 2010, 08:20:51 am »
снощи сънувах поредната си инкарнация, но освен това и стигнах до някакви изводи в полусънно-полубудно състояние. чудех се в коя тема да пиша и мислех в темата за парите, но тук ми се вижда по-подходящо, защото наистина касае обясненията на Матрицата 5.

значи в наталната карта на Финална инкарнация, според планетите по дом се вижда доста точно какви са доминантните ти инкарнации - или това са най-важните за теб инкарнации - тези, които те формират като знания и личност. сега ще ви го обясня по-ясно. говоря за личният си натал, това което знам за моите инкарнации и това което усещам за правилно. някъде тука Синухе обясняваше нещо /не знам дали беше у тая тема или в друга/, но той обясни само за възлите и то пак не при всички.

така инфото за инкарнациите ми идва на сън и съм 10000000% уверена, че е така!!!

1. имам СЛВ в стрелец в 10 дом и Юпитер съвпад с асцедента:  
сън: една от първите жени адвокатки в Стара Англия. достолепна, ячка булка, неомъжена, живееща в огромно имение с двама роднини-пияндета от мъжки род. фурия в съда. няма достоен опонент адвокат, който да излезе в двубой срещу нея и да не загуби  ;)
реалност: . винаги ме е влечал адвокатлъка, но никога не съм имала мерак да го уча щото едно такова вътрешно усещане, че го знам и е безмислено да уча. в училище и в живота после такива пледоарии съм им спретвала за да защитя някоя кауза, че досега загуби съм нямала.

2. имам ЮЛВ в близнаци в 4 дом, стационарен Сатурн съвпад с него и ретро Меркурий съвпад с асцедента:
сън: висок, с дълга коса, с огромни психични сили магьосник /мъж/. руши и създава материалното.
реалност: имам много силна мисъл форма, много силна и ясна визуализация. някак вътрешно знам, че мога да правя всякакви магии, но нямам никакво желание да се доближавам до тях. задоволявам се само да чета книжки за това и не припарвам до истинските.  ;D

4. имам Венера в 12 дом:
сън: около 20 годишна девойка, любовница на женен чичко с две деца. бях вътре в ума и и на сън и разбрах, че тя не беше щастлива и дори не знаеше що е с него...
реалност: личен, вътрешен закон: не припарвам до женени. изумявам се от възмущение като разбера за извънбрачни връзки и прочее простотии!!!

и това е случката от снощи  :(

5. имам Хирон на куспидата на 2 дом:
сън:  това е от снощи. дори като се събудих продължих да плача... в съня аз бях отново в ума на малкото ~10годишно момиченце и съпреживявах и усещах всичко. това дете беше убило за пари. беше подправило подпис в някакво завещание от алчност. не съм много сигурна, но след като майката и бабата бяха около него, явно беше убило баща си. не съм сигурна дали другите знаеха, че то е виновно. но след смъртта на татко си то се побърква и го вкарват в психото. мислите относно самата причина му бяха много обръкани и неясни и затова не можах да разбера много, но в момента когато се сетеше за убийството и такава огромна, нечовешка, черна, черна, черна болка я обземаше, че напълно блокираше мозъка и възприятията и. сълзите започваха да се стичат по личицето и и косата и залепваше по него, а тя беше седнала подвила крачета на пода, опираше се на една ниска масичка и се клатеше на ляво и надясно като стенеше. и само това правеше почти постоянно. отвреме на време в съзнанието и се появяваше причината и за това и след това я обземаше безнадежната бездна на черната болка и потъваше...
наистина ужасен сън... странното е, че родителите от този сън са моите истински родители сега. явно голяма карма  :'(
реалност: едва снощи, защото се събудих след този сън и доста плаках, но и осъзнах защо имам такова отношение сега към парите - те не са важни. само за да преживяваш и толкоз - нищо повече...

та това е, което съм открила до сега. явно наталната карта дава и тази информация. и освен, че ние като личности родени под определен код я отработваме криво ляво, то и другите Доминантни инкарнации я отработват по един или друг начин. затова и в Матрицата се казва, че Финалните инкарнации през живота си преминават през всичко много набързо - тоест нещата се случват бързо и бързо се преживяват, за да се постигне бърз ефект и израстване...

ето и картата ми:

Вещичка, всичките тези сънища и спомени как точно ти се отразяват ....в ежедневието, в съзнанието?....снощният ти сън звучи много шокиращо, споменът жив ли е, както все едно се е случило в този живот ли?
аз ако знам за нещо такова и го усещам както е(или както е било).....незнам какво щях да правя....сигурно за това на мен не са ми дадени такива спомени....представете си колко ужасни могат да бъдат хората та чак да не им се дава да помнят.... :(
моят ЮЛВ е в Скорпион в съвпад с К на 10 дом, но е в 9-ти, а К10 е в съвпад със Сатурн....Плутон ми е в съвпад с Луната пак в Скрпион в 9-ти дом....ха а управителя на 9-ти дом Венера ми е в съвпад със СЛВ и ИЦ телец.....
вероятно съм била някой зъл човек, който е използвал общественото си положение за да ходи и да убива и тормози хората.....или това ми е била работата и е трябвало да ходя в чужди земи....за да правя същото нещо, за което вероятно са ми плащали добре.... :lol:
« Последна редакция: Май 29, 2010, 08:25:30 am от vanilla »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #228 -: Май 29, 2010, 08:26:08 am »
Вижън, права си за това което казваш, но честно казано спомените в ума на това момиченце са много объркани - хем си мисли, че е убило, обаче реален спомен за самото убийство няма! отделно обаче видях в спомените и как наистина подправя подпис в завещание - сега дали е майсторски подправен или не не мога да кажа, защото видях самото действие на подписването, а не самия подпис...
обаче в съзнанието на това дете е истински ад от мъка...
сега видях, че по прогресия Слънцето ми е в точен съвпад с наталния Хирон, което е още едно доказателство за моята инкарнация и това, че касае 2я ми дом и личното ми сегашно отношение към парите...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #229 -: Май 29, 2010, 08:33:08 am »
Вещичка, всичките тези сънища и спомени как точно ти се отразяват ....в ежедневието, в съзнанието?....снощният ти сън звучи много шокиращо, споменът жив ли е, както все едно се е случило в този живот ли?
аз ако знам за нещо такова и го усещам както е(или както е било).....незнам какво щях да правя....сигурно за това на мен не са ми дадени такива спомени....представете си колко ужасни могат да бъдат хората та чак да не им се дава да помнят.... :(
моят ЮЛВ е в Скорпион в съвпад с К на 10 дом, но е в 9-ти, а К10 е в съвпад със Сатурн....Плутон ми е в съвпад с Луната пак в Скрпион в 9-ти дом....ха а управителя на 9-ти дом Венера ми е в съвпад със СЛВ и ИЦ телец.....
вероятно съм била някой зъл човек, който е използвал общественото си положение за да ходи и да убива и тормози хората.....или това ми е била работата и е трябвало да ходя в чужди земи....за да правя същото нещо, за което вероятно са ми плащали добре.... :lol:

ми Ванила, досега ми е било все забавно, защото не съм имала толкова шокиращи инкарнации - сама ти виждаш, че е било така. но наистина снощният ми сън ме разтърси доста и си поревах... иначе в момента ми е интересно по-скоро преплитането на реалностите и пристигането на информацията до мен. поне си изяснявам доста неща за себе си, които иначе са просто суха теория от астрологията. а за това, че може нещо да ме шокира - ми така си е, но се оправям за час-два-три и после си го съхранявам в ума си в колекцията ми от животи...

прераждането на Земята е просто низ от преживявания и няма значение какви са - дали са добри или лоши. те ни правят това, което сме - личностите, които сме. и не е задължително в подсъзнанието ти да има спирачки за нещо и това да касае този живот. ето при мен се оказва, че спирачките ми относно много неща са дошли от другите ми инкарнации или миналите ми животи - изпробвала съм, видяла съм, че не е хубаво и съм си сложила спирачки за да не повтарям една грешка хиляда пъти...

а за това, че си била лоша в минали животи - ми то всички са така бе. ей го на аз съм била платен убиец, ама тва не ми повлия хич, дори ми беше забавно  ;D  има и хубави и лоши моменти, но всички те са наши учители... затова споко и не се стряскай толкоз  :P

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #230 -: Май 29, 2010, 08:49:06 am »
Цитат
а за това, че си била лоша в минали животи

то и за това в този ми живот Сатурнчо е кукнат най-високо в картата ми  и е управител на АЦ.....през целия си живот съм усещала влияенито му много силно....
може би още мисля доста примитивно....нямам широта на мисълта..... :lol:...язък, че имам толкова много "освобождаваща" информация.... :(

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #231 -: Май 29, 2010, 06:39:02 pm »
сега забелязах и друго: има повтаряемост в събитията на инкарнацията на момиченцето - баща и е починал, когато е била на 10ина години. моят баща направи много тежка катастрофа когато бях на 10 години и беше около 7 дни в кома, но тогава оцелява....

това ме навежда на мисълта, че нещо което е започнато се довършва следващият път /следващо прераждане/ като се поставят същите условия, но по-леки... странно наистина... от няколко дни много яко съм се заровила в тези неща...

« Отговор #232 -: Май 29, 2010, 10:18:21 pm »
яко съм се заровила в тези неща...

да имаш транзит, прогресия, дирекция върху ЮЛВ

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #233 -: Май 30, 2010, 09:28:21 am »

да имаш транзит, прогресия, дирекция върху ЮЛВ

тцъ... ЮЛВ ми е необезпокояван поне за момента  :P

« Отговор #234 -: Май 30, 2010, 06:01:09 pm »
а така, ето ти ги сънища и минало в едно ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #235 -: Май 30, 2010, 06:08:41 pm »
а така, ето ти ги сънища и минало в едно ;)

не е точно така!

всяка причина си има следствие и всяко следствие си има причина! не търсете всичко по транзитите. има неща, които просто трябва да се случат с определена цел. транзитите могат и да спомогнат за това, може и да не го направят  ;)

« Отговор #236 -: Май 30, 2010, 07:57:15 pm »
причината е транзитите, следствито сънуването и емоцийте свързани с рода от миналото ти ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #237 -: Юни 03, 2010, 07:37:41 am »
 :96:   /това е среден пръст. да не си мислиш, че се карам  :P /
« Последна редакция: Юни 03, 2010, 07:50:14 am от Вещичка »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #238 -: Юни 03, 2010, 07:55:58 am »
в най-добрия случай да се озовеш в някое ментално заведение за душевно болни.

на мама детето да вземе да се кротне  ;)  и още нещо в него заведение не ме пускат  :P  с връзки съм  ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #239 -: Юни 03, 2010, 03:50:14 pm »
Цитат
1.Висш аз
2.Същностен аз
3.Божествен аз
4.Богиня

Това пък съвсем ново деление, я раздуй как се разделят.