снощи сънувах поредната си инкарнация, но освен това и стигнах до някакви изводи в полусънно-полубудно състояние. чудех се в коя тема да пиша и мислех в темата за парите, но тук ми се вижда по-подходящо, защото наистина касае обясненията на Матрицата 5.
значи в наталната карта на Финална инкарнация, според планетите по дом се вижда доста точно какви са доминантните ти инкарнации - или това са най-важните за теб инкарнации - тези, които те формират като знания и личност. сега ще ви го обясня по-ясно. говоря за личният си натал, това което знам за моите инкарнации и това което усещам за правилно. някъде тука Синухе обясняваше нещо /не знам дали беше у тая тема или в друга/, но той обясни само за възлите и то пак не при всички.
така инфото за инкарнациите ми идва на сън и съм 10000000% уверена, че е така!!!
1. имам СЛВ в стрелец в 10 дом и Юпитер съвпад с асцедента: сън: една от първите жени адвокатки в Стара Англия. достолепна, ячка булка, неомъжена, живееща в огромно имение с двама роднини-пияндета от мъжки род. фурия в съда. няма достоен опонент адвокат, който да излезе в двубой срещу нея и да не загуби
реалност: . винаги ме е влечал адвокатлъка, но никога не съм имала мерак да го уча щото едно такова вътрешно усещане, че го знам и е безмислено да уча. в училище и в живота после такива пледоарии съм им спретвала за да защитя някоя кауза, че досега загуби съм нямала.
2. имам ЮЛВ в близнаци в 4 дом, стационарен Сатурн съвпад с него и ретро Меркурий съвпад с асцедента:сън: висок, с дълга коса, с огромни психични сили магьосник /мъж/. руши и създава материалното.
реалност: имам много силна мисъл форма, много силна и ясна визуализация. някак вътрешно знам, че мога да правя всякакви магии, но нямам никакво желание да се доближавам до тях. задоволявам се само да чета книжки за това и не припарвам до истинските.
3. имам Плутон в 7 дом - дом и на откритите врагове, освен всичко останало:сън: лице от женски пол. някакъв вид нинджа или карате /просто не ги познавам тези "спортове" за да знам какво точно/. лице за "мокри поръчки" - демек убиец на повикване.
реалност: аз съм заклет пацифист и дори не мога да си помисля да убия каквото и да е, с изключение на хлебарки, комари и миризливки
4. имам Венера в 12 дом:сън: около 20 годишна девойка, любовница на женен чичко с две деца. бях вътре в ума и и на сън и разбрах, че тя не беше щастлива и дори не знаеше що е с него...
реалност: личен, вътрешен закон: не припарвам до женени. изумявам се от възмущение като разбера за извънбрачни връзки и прочее простотии!!!
и това е случката от снощи
5. имам Хирон на куспидата на 2 дом:сън: това е от снощи. дори като се събудих продължих да плача... в съня аз бях отново в ума на малкото ~10годишно момиченце и съпреживявах и усещах всичко. това дете беше убило за пари. беше подправило подпис в някакво завещание от алчност. не съм много сигурна, но след като майката и бабата бяха около него, явно беше убило баща си. не съм сигурна дали другите знаеха, че то е виновно. но след смъртта на татко си то се побърква и го вкарват в психото. мислите относно самата причина му бяха много обръкани и неясни и затова не можах да разбера много, но в момента когато се сетеше за убийството и такава огромна, нечовешка, черна, черна, черна болка я обземаше, че напълно блокираше мозъка и възприятията и. сълзите започваха да се стичат по личицето и и косата и залепваше по него, а тя беше седнала подвила крачета на пода, опираше се на една ниска масичка и се клатеше на ляво и надясно като стенеше. и само това правеше почти постоянно. отвреме на време в съзнанието и се появяваше причината и за това и след това я обземаше безнадежната бездна на черната болка и потъваше...
наистина ужасен сън... странното е, че родителите от този сън са моите истински родители сега. явно голяма карма
реалност: едва снощи, защото се събудих след този сън и доста плаках, но и осъзнах защо имам такова отношение сега към парите - те не са важни. само за да преживяваш и толкоз - нищо повече...
та това е, което съм открила до сега. явно наталната карта дава и тази информация. и освен, че ние като личности родени под определен код я отработваме криво ляво, то и другите Доминантни инкарнации я отработват по един или друг начин. затова и в Матрицата се казва, че Финалните инкарнации през живота си преминават през всичко много набързо - тоест нещата се случват бързо и бързо се преживяват, за да се постигне бърз ефект и израстване...