Вещичке, стига с това его бре моме.
Не исках да го казвам що щеше настръхнеш и да стане война пак, ама по твърденията и описанието ти, което правиш върху книжката, разбирам, че много неща не си разбрала. Само че в момента, в който го кажех, щеше да скочиш, че се имам за по-висше от теб и т.н.
Пък ме боли глава в тоя слънчев съботен следобед и баш с това не ми се занимава.
слушай сега:
ти скъпа ми Кайли откъде си сигурна, че си разбрала правилно а?
кое ти дава право да констатираш, че аз не съм разбрала правилно?
когато аз се опитвам да обясня моят начин на възприемане редовно ми играеш контра и само повтаряш тук и там, че си готова за Гуру

никога не бих скочила, че се имаш за по-висша от мен, защото това не е така, но явно ти още не го знаеш!
къде съм аз, какво съм аз и каква е моята цел - това е мой проблем, а не твой!
факта, че ти не допускаш останалите да мислят различно от теб и да възприемат различно от теб - вече говори за твоето ниво, а не за моето

аз чета твоите мнения и обяснявам моите, но не те карам да възприемаш моят начин на мислене, защото ти си си и никога няма да бъдеш мен нали?
за разлика от теб моето мнение е, че съм разбрала книжката и знам, че е така - книжката не е трудна за възприемане и разбиране, а напротив...
след като имаш главоболие в този слънчев следобед, това означава, че имаш проблем с Аза си, което означава, че не си разчела правилно някое негово послание и ако изходим от факта, че в този момент ти правиш тема за Матрицата значи сама можеш да си извадиш извода