Здравей Гост

Новата астрология (съобразно "Матрицата 5")

• 264 Отговора
  • 44762 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Новата астрология (съобразно "Матрицата 5")
« Отговор #40 -: Март 27, 2010, 03:35:16 pm »
Цитат
едното око е на луната , а другото на слънцето.
Брех?
Значи аз в 6 клас бях, като лявото ми стана 1,5 диоптъра късогледство. За кратко сложих единствените си очила, та стана 2,25-2,75 късогледство
Оттогава гледам само с дясното.
Обаче в последните години дясното ми стана далекогледо, нали старост-нерадост, всичките ми набори ползват очила.
Аз сега ползвам за надалеч далекогледото дясно, а за наблизо късогледото ляво. Кофти, че и двете имат доза астегматизъм заради зяпането в монитор с години с нерегулирана честота.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Март 27, 2010, 03:37:24 pm »
ейййй, мира нямаш Нухе!!!!!!
направо ме изплаши с тези аспекти. като си знам картата ..... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Март 27, 2010, 03:39:21 pm »
Цитат
едното око е на луната , а другото на слънцето.
Брех?
Значи аз в 6 клас бях, като лявото ми стана 1,5 диоптъра късогледство. За кратко сложих единствените си очила, та стана 2,25-2,75 късогледство
Оттогава гледам само с дясното.
Обаче в последните години дясното ми стана далекогледо, нали старост-нерадост, всичките ми набори ползват очила.
Аз сега ползвам за надалеч далекогледото дясно, а за наблизо късогледото ляво. Кофти, че и двете имат доза астегматизъм заради зяпането в монитор с години с нерегулирана честота.

астигматизма го има и при мен ;D ;D.
болестта като път , имаш ли я книжката?
ако не си я купи и прочети. ще ти хареса ,има много неща....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #43 -: Март 27, 2010, 03:42:06 pm »

Вещичке, в такива моменти приличаш на счупена грамофонна плоча - повтаряш едно и също. Знаем ти репликите. Остави хората да имат по-различно мнение от твоето и да изкажат, без да се страхуват, че ти пак ще заповтаряш същото и ще ги нападаш.

Това че, някой има по-различно мнение и не е съгласен с теб не означава, че има нещо против теб или че те смята за не много умна.

Всъщност ти си тази, която не позволява на другите да имат по-различно мнение от твоето, като не им позволяваш да го изказват и с поучителен наставнически тон им посочваш грешките в тяхното мислене. Обаче, ако упорстват и кажат, че ти не си права, започваш да ги нападаш. Това ми прилича малко на сектантско поведение. Аз понеже си пиша със сектанти в друг форум и затова им познавам поведението. Пък сектантите се управляват от Нептун. Ти също!

напротив, позволявам на всеки да си изкаже собственото мнение, но държа да има подходящи подкрепящи фактори за да мога да разбера правилно мнението на отсрещния  ;)

за останалото ще ти кажа следното:
неписано правило на древните индийски астролози е: никой астролог няма право да коментира карта на човек, който е над неговото ниво! - в този случай твоят коментар за моята карта е меко казано безмислен  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
« Отговор #44 -: Март 27, 2010, 03:46:35 pm »
Цитат
Интересното е че според Джеф тия от духовно ниво,които можем да оприличим на Финална Инкарнация,в даден времеви отрязък са 2-3 процента от населението.Аз пък мисля че може и да са по-малко...
Е, сигурно вътре влизат и напреднали, среднонапреднали, доминантни и там какви бяха.
Значи с възлите и Хирон свързваш...е на мен господ да ми е на помощ с тия възли съвпад с ИЦ-МЦ и Плутон.И още другите-аспекти на управителите, аспект на единия управител, аспекти с Хирон.

Марайче, аз на тоя етап някак си съм се примирила с тия очи, щото най-малкото ми дават възможността да ходя без цайси. И да си вдявам конец в игла. Къмто 50-те който е нека свирне може ли да го прави без очила още.

*

kaily

• 5145
« Отговор #45 -: Март 27, 2010, 03:48:25 pm »
Цитат
никой астролог няма право да коментира карта на човек, който е над неговото ниво! - в този случай твоят коментар за моята карта е меко казано безмислен

Девойко, сопри се малце де, току виж сме се оказали към един ВА, следователно едно и също.
Верно непрекъснато изразяваш усещане за надвисеност над другите, сигурно ти е такъв етапът и ти е необходоми това усещане.
Ма поне си го признавай, иначе нищо лошо, секи се прави на велик в определени участъци от пътя си.

*

Helo

« Отговор #46 -: Март 27, 2010, 03:59:44 pm »

за останалото ще ти кажа следното:
неписано правило на древните индийски астролози е: никой астролог няма право да коментира карта на човек, който е над неговото ниво! - в този случай твоят коментар за моята карта е меко казано безмислен  ;)

Отново показваш, че си убедена, че си на по-високо ниво от мен!  :P ;D ;D

Айде, това няма да го коментирам, че ми е под нивото!

Не си спомням картата ти! Помня, че си зодия Риби и Нептун май ти беше на МС. Знам, че си Нептунианка.

Аз комнетирах единствено връзката между сектантите и теб - писанията ви, реакциите ви и Нептун са нещата, които ви обединяват.  ;D

Сега няма да коментирам Нептунианците.

*

kaily

• 5145
« Отговор #47 -: Март 27, 2010, 04:28:58 pm »
Вчера, една година след събитието, медиите пак се потопиха в “горките ние”. Показваха жена с тъжно лице, която ...... От каналите за новини към зрителите по електронен начин непрекъснато се подава под-прагова скръб. .....
Играта много обича да излъчва такива неща, когато става нещо, на което тя не иска да обърнете внимание. От моя гледна точка водещата история трябваше да бъде новата “луна”, която се установи в орбита около Земята. Опитват се да скрият това истинско събитие от масовата публика. Вместо това се опитват да

Става въпрос за година сле 11 септември, каква е тая нова луна?!?  :unsure:

*

kaily

• 5145
« Отговор #48 -: Март 27, 2010, 05:49:31 pm »
Малиии, я какво прочетох
Един археолог твърди, че има пряка връзка между присъствието на извънземни в древността (в южен Ирак) и настоящото средоточие на режима на Садам Хюсеин – това е Уилиам Хенри. Той поддържа тезата, че по времето на Шумер е съществувало едно техническо средство, описвано като “Старгейт” (междузвезден портал), който Анунаки/Нефилим са използвали, за да пътуват до Земята и из галактиката. Ако това е така, значи то най-вероятно е разположено в Шумерския град Урук
Много източници описват настоящата ера от гледна точка на “завръщането на боговете/Анунаки”.
При подобен сценарий, първата вълна на Анунаки ще пристигне, за да създаде благоприятни условия за завръщането на елита на Анунаки. Това означава, че Анунаки първо ще се завърнат и ще активират Шумерския Старгейт, който ще е необходим за завръщането на техните лидери.
Ако съществува Старгейт, заровен в южен Ирак, то правителствените организации, контролиращи или влияещи на администрацията на Буш знаят това и знаят за какво служи той. Ако и Садам Хюсеин и Буш знаят, че има такова нещо заровено там, те знаят, че съществува и раса, която има достъп до него и го контролира. Това дава важен контекст, полезен за разбирането на истинските мотиви на администрацията на Буш да насочи удара си към Ирак. В момента е налице патово положение. Хюсеин контролира земите в южен Ирак и позволява да се извършват разкопки в Урук, докато САЩ контролира небето и следи ситуацията. Администрацията на Буш иска да контролира иракската територия, за да контролира разкопките в Урук и да открие “Старгейт” - устройството, за да може отблизо да го наблюдава и контролира. Хюсеин пък иска да открие и активира портала “Старгейт”, за да се сдобие с по-голяма слава и може би да облагодетелства човечеството. Едно от доказателствата е подновяването на разкопките в Урук от германския археологически екип през 2002 година. Предвид това, възниква въпроса защо са били подновени и какво се търси.

*

Helo

« Отговор #49 -: Март 27, 2010, 06:17:20 pm »
Онзи от темата "Разкритията на един посветен" каза, че ресурсите от петрол на Земята се подновяват непрекъснато и няма дефицит. А от САЩ признаха, че нямало оръжие за масово поразяване.

Сигурно сте виждали това как американските войници изчегъркват златото от стените на древните храмове от Шумер.  :angry:

Сега не мога да намеря снимката.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%BD

Вавилон днес

След войната в Ирак през април 2003 г. американските войски изграждат защитен пункт около Вавилон, за да защитят античния град от крадци и вандали. По-късно, на 3 септември 2003 г. ръководството на пункта е поето от полски войски. Според доклада на уредника на британския музей Джон Къртис през 2003 и 2006 г. развалините на града са съществено повредени - например улица, павирана преди 2600 години, е разрушена от караните по нея тежки военни машини.

*

Nebesna

« Отговор #50 -: Март 27, 2010, 06:52:43 pm »
Сега се замислям дълбоко. Ако инкарнациите са свързани като гроздове с един ВА, то не е ли логично това да е отразено някак в хороскопа? Различните инкарнации на един и същи ВА да имат пътеводна нишка в хороскопа си и да са разпознаваеми?

Душите се прераждат на групи по лунните възли - аз гледам нодалната ос.

*

kaily

• 5145
« Отговор #51 -: Март 27, 2010, 07:44:05 pm »
Демек?

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Март 27, 2010, 07:46:26 pm »
Демек?

ела малко в другата стая да кажеш ,как усещаш асц-то с управител плуто в съвпад с мц.
искам да чуя и твоето мнение- важно е за мен :blink: ;).

*

kaily

• 5145
« Отговор #53 -: Март 27, 2010, 09:45:21 pm »
Аз в спиралата виждам том първи и том втори като отворя, излиза само трети том.
Нещо ми се губи.  :unsure:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #54 -: Март 28, 2010, 09:49:14 am »
Цитат
никой астролог няма право да коментира карта на човек, който е над неговото ниво! - в този случай твоят коментар за моята карта е меко казано безмислен

Девойко, сопри се малце де, току виж сме се оказали към един ВА, следователно едно и също.
Верно непрекъснато изразяваш усещане за надвисеност над другите, сигурно ти е такъв етапът и ти е необходоми това усещане.
Ма поне си го признавай, иначе нищо лошо, секи се прави на велик в определени участъци от пътя си.

"Нито един астролог, а също нито един психоаналитик не може да интерпретира живота и съдбата на ниво по-високо от това, на което самият той функционира” - Дейн Ръдиар

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
« Отговор #55 -: Март 28, 2010, 11:00:52 am »
Да, Вижън, ама аз това съм го чувала и отдругаде.
И изобщо хайде да си поговорим за т.н. параноидни идеи, не че ти го каза, и аз вчера точно затова се бях замислила.
Кое е параноидна идея и защо мислим така.
Не е ли примерно много по-нормално за тоя свят да има извънземни и те да щъкат по земята, вместо да няма?
Като пиша това и се сещам преди години юнаците от Сблъсък - някой в едно предаване ръсна идеята за 700 лева заплата и нагоре и те избухнаха в смях, демек колко е луд тоя и колко е невъзможно това.
Ние сме потопени в някаква реалност, от която мозъкът може да получава и обработва едновременно до 7 събития, а едновременно се случват около нас 77 000 събития.
Какво аджеба значи параноидност?

*

kaily

• 5145
« Отговор #56 -: Март 28, 2010, 11:07:38 am »
Цитат

"Нито един астролог, а също нито един психоаналитик не може да интерпретира живота и съдбата на ниво по-високо от това, на което самият той функционира” - Дейн Ръдиар

Вещичке, всеки има право да интерпретира каквото си иска, друг е въпросът дали интерпретацията ще бъде вярна.
Тук е мястото обаче да те попитам искрено и лично ти къде поставяш себе си, не си ли чувала, че даже едно куче може да бъде учител, стига ученикът да е готов, имаше много хубава притча някъде за това.
Йерархия съществува, обаче ние не сме едно цяло и не се намираме точно на едно ниво от тая йерархия, някъде сме напреднали доста, други части от нас пък са изостанали. Така че винаги има шанс някой, който като цяло е на по-ниско ниво от нас, да ни помогне и да ни даде мъдрост в област, в която той е напреднал, а ние не сме.

Примерно съм забелязала, че хората на интелекта са разпокъсани и изнервени, а един чичка на село с втори клас образование може да бъде цялостен и удовлетворен. Ако стресиран, разкъсан, амбициозен, неудовлетворен ум с КИ 170 попадне на чичка с КИ 80, обаче събран, умиротворен и цялостен, дали има какво да научи от него? И в тоя случай кой е по-напредналото ниво и кой по-назадналото?

*

Helo

« Отговор #57 -: Март 28, 2010, 11:16:37 am »
От известно време ми се искаше пак да гледам филма "Шоуто на Труман". Снощи го гледах. Там създателят на шоуто правеше всичко възможно само и само да предотврати възможността Труман да поиска да отиде на друго място извън своя град, защото няма нищо отвъд и би разбрал, че живее в предварително написан сценарий и всичко е измама. И понеже като малък искал да става изследовател и да пътува по света, режисьорът направил така, че да разиграят сцена, в която баща му умира при буря в морето, а малкото момче е там и вижда всичко. Оттогава Труман се страхува от морето, макар че живее на брега му.

Мислех си за нощните страхове на хората от същества - извънземни, духове и други подобни.

Дейвид Айк в своя филм "Тайните на матрицата" или май беше в друг филм споменава, че илюминати правели така, че на много хора през детските години, когато не биха си спомняли нищо като порастнат им се случват ужасни неща, престъпления, които после хората забравят, но продължават да живеят в непонятен страх и чрез него илюминати ги контролират.

След това един друг човек ми каза, че задължително всички хора преживяват някаква силно плашеща случка през ранното си детство. Тогава те изпитват силен страх. Този страх се запечатва в подсъзнанието им. Когато порастнат хората често не си спомнят, че са преживели такова нещо, но страхът остава запечатан. Затова и хората се страхували от разни непонятни неща. Така ни контролирали онези невидими сили - не илюминати.

Средството за контрол е чрез страх или непрекъснато притеснение за нещо.

И си мислех - през деня хората са контролирани като им се занимава вниманието с глупости - освен с работата, също с по-модерни телефони, по-модерни коли и други неща, които да ги карат да искат още и още и въбоще, да не мислят за смислени неща. И с много други неща се отклонява вниманието на хората.

През нощта обаче, хората могат да си легнат и да не заспят, а да мислят спокойно за устройството на света, за това кои са тези, които ни командват. И това трябва да бъде спряно. Средството е чрез страх. Мисля, че за да не търсим отговори на тези въпроси и да не се опитваме да разберем кои са тези същества, които ни управляват на нас ни се внушава страх, който е силен през нощта. А страхът от извънземни, духжви и неземни сили би попречил на хората да търсят и да се заниават с тях, защото така биха открили истината за тези, които ни командват.

Ей това е конспирацията на управляване чрез страх за скриване на истината.

*

kaily

• 5145
« Отговор #58 -: Март 28, 2010, 11:35:05 am »
Не е само чрез страх. Най-голямото постижение на дявола е, че е убедил човечеството, че дявол няма.
Примерно не мога да разбера как толкова дълбоко заспали са земляните относно житните кръгове. Очите ще извадят на всички, пишат се чудесии по полята от жито, правят се мигновено, очеизваждащо е. И всички земляни вкупом твърдят, че извънземни няма, че са пратили сонди да изследват далечни планети, че тия, де твърдят че има, са откачалки.
Това, което е под носа ни и очите ще ни извади, него дори не го виждаме.
Това е зомбиране.
Има ли житни кръгове - има. Има ли научно обяснение да се правят от хора - няма. Какъв е изводът?
Какво по-чисто доказателство от това! Къде да идат извънземните - в Белия дом или в Кремъл, на какъв език да проговорят, защо земяните на всяка цена искат контактът да е с думи по телевизиите?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #59 -: Март 28, 2010, 11:47:31 am »
Щото са овце, Кайли.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.