Асцендентът не се разглежда отделно от планетите в него!
Това е така! Аз съм с асцендент Везни, но Плутон е в съвпад с асцендента. Обаче и Слънцето ми е на върха в 8-ми. Имам и стелиум от три планети в Скорпион в 1-ви, част от които са първия и втория управител на Скорпион.
Освен това Плутон на асценеднта ми е в опозициа с Меркурий на десцендента.
Ето как ми влияе: От години темите по Плутон ме обсебват. Обсебват мислите и съответно дейностите ми. Едни теми по Плутон се заменят с други. Когато не мисля по темите по Плутон просто почти няма за какво да мисля. От какво съм се интересувала - от езотерика, медицина, лечение с билки, психология, криминалистика, митологии.
Не помня коя потребителка беше споменала, че имала познат, който имал Плутон в 1-ви дом. Той обичал да прави статистика на престъпниците, като им събирал автобиографиите. Също преценявал къде трябва да застанат играите на футболен мач, за да спечелят - измислял схеми. Единственото нещо, което ми попречи, когато бях студентка да не направя статистика и обобщение според автобиографиите на престъпниците е, че тогава нямах Интернет, пък и през ум не ми е минавало да искам да имам Интернет. Обаче, ако имах, със сигурност щях да издиря автобиографиите им и да направя обобщение и психологически профил на престъпниците като преценя как детството и юношеството са им повлияли. По едно време всеки ден гледах купища криминални документални и не само филми по руските телевизии.
Но заниманията с престъпници не ми се отразяват добре на психиката. Тези с медицина също.
Най-накаря открих дейност по Плутон, която ми харесва и ми се отразява добре и от която мога да спечеля много пари - разследване на митологиите, археологическита открития, връзка с езотериката.
Като Плутонианка разбирам действията на Кайли, защото имаме общи неща.
И още нещо - много ми се иска да накажа някои престъпници. Много ми се иска да отворя очите на хората и да премахна измамите. Много ми се иска да разкрия истината и лошите да бъдат наказани. И това не е утопия, а нещо което може да стане реалност.