А кой е въпроса? :unsure:За СЛВ в 1 дом ли?Аз мислих тези дни специално за възлите (напоследък като цяло са ми много интересни и си ги доразвивам като разбиране) и стигнах до следното заключение:-възела без значение в кой дом е,прави силен и дома която куспида е в знака в който се намираТ.е. ако имаме СЛВ в Дева в 11ти дом,но К12 е в Дева,за актуална задача взимам и 12ти дом.Защо-заради управителят на възела.Защото ако Меркурий управлява Възела и управлява 12ти дом,а не 11ти,той ще използва като инструмент областта на 12 дом,за да постигне преживяването или урока на 11ти.
Цитат на: Синухе в Март 29, 2010, 05:02:46 pmАз мислих тези дни специално за възлите (напоследък като цяло са ми много интересни и си ги доразвивам като разбиране) и стигнах до следното заключение:-възела без значение в кой дом е,прави силен и дома която куспида е в знака в който се намира :rolleyes:Това е интересно, значи имам и силен 12 дом
Аз мислих тези дни специално за възлите (напоследък като цяло са ми много интересни и си ги доразвивам като разбиране) и стигнах до следното заключение:-възела без значение в кой дом е,прави силен и дома която куспида е в знака в който се намира
Аз мислих тези дни специално за възлите (напоследък като цяло са ми много интересни и си ги доразвивам като разбиране) и стигнах до следното заключение:-възела без значение в кой дом е,прави силен и дома която куспида е в знака в който се намираТ.е. ако имаме СЛВ в Дева в 11ти дом,но К12 е в Дева,за актуална задача взимам и 12ти дом.Защо-заради управителят на възела.Защото ако Меркурий управлява Възела и управлява 12ти дом,а не 11ти,той ще използва като инструмент областта на 12 дом,за да постигне преживяването или урока на 11ти.Имам преки и непреки канали на енергия,явни и скрити лабиринти на манифестиране на възловите теми и те трябва да се проследят,отвъд това което се вижда на пръв поглед.
Нека всеки да сподели дали е имал проблеми с областта на дома, чиито управител се явява управител на Хирон.
Мдаа, доколкото те познавам, бас държа, че всичките са или везни или скорпион. Което поради факта, че са ногу различни, ще бъде употребено за цел да ни се натрият носовете как астрологията не бачка, или ние не бачкаме правилно с нея.
да ни се натрият носовете как астрологията не бачка, или ние не бачкаме правилно с нея.
Примерно за Катрин Хепбърн бих предположила, че е козирожки асц.
Не - вече проверих . Скорпион е на АС.