Здравей Гост

АСЦЕНДЕНТ

• 234 Отговора
  • 33877 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:АСЦЕНДЕНТ
« Отговор #140 -: Април 07, 2010, 08:56:34 pm »
Не - вече проверих  ;). Скорпион е на АС.

Е, значи всички са скорпиони. Продадено! ;D

Сигурно приличат по нещо на снимката на Tazi ghena, която не успях да видя. Требе да има moral негде, не може тъй случайно да се изтипосват скорпиони  ;D

Хело, в името на справедливостта си признавам, че хич не познавам асцедента по снимка. Ма хич.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #141 -: Април 07, 2010, 08:56:50 pm »

Ти изгараяш! Не можеш да познаеш асценеднта и затова мамиш. Никаква астроложка не си!

Не мамая! Казах й името, което вече предполага, че съм го проверила, КОЕТО И СПОМЕНАХ. Аз може и да не съм астоложка, но ти си едно димящо, смърдящо телешко говно  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #142 -: Април 07, 2010, 08:59:22 pm »
 :86: :86: :86:

*

Helo

« Отговор #143 -: Април 07, 2010, 09:03:30 pm »

Не мамая! Казах й името, което вече предполага, че съм го проверила, КОЕТО И СПОМЕНАХ. Аз може и да не съм астоложка, но ти си едно димящо, смърдящо телешко говно  :blink:

Опаа, по-леко с нервите, че от много нерви много се пълнее. Да не станеш като маг Сибила. И без това с нея много си приличате. И прическите ви са еднакви.  ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #144 -: Април 07, 2010, 09:14:11 pm »
Никое от предположенията ви не беше правилно.

Всички са асценеднт Скорпион.  ;D

Не - вече проверих  ;). Скорпион е на АС.

Е, значи всички са скорпиони. Продадено! ;D

Ако не беше Аурора още доста време щяхме да обсъждаме асценентите.

« Отговор #145 -: Април 07, 2010, 09:15:04 pm »

Не мамая! Казах й името, което вече предполага, че съм го проверила, КОЕТО И СПОМЕНАХ. Аз може и да не съм астоложка, но ти си едно димящо, смърдящо телешко говно  :blink:

Опаа, по-леко с нервите, че от много нерви много се пълнее. Да не станеш като маг Сибила. И без това с нея много си приличате. И прическите ви са еднакви.  ;D ;D ;D

щом толкова си приличаме, значи и тя е Везна.....нещо, което на тебе ти се превижда на асцендента ТИ...Къде си си сложила моята снимка? На десктопа ти ли е? Вероятно не сваляш очи от мен...

*

Helo

« Отговор #146 -: Април 07, 2010, 09:17:07 pm »

щом толкова си приличаме, значи и тя е Везна.....нещо, което на тебе ти се превижда на асцендента ТИ...Къде си си сложила моята снимка? На десктопа ти ли е? Вероятно не сваляш очи от мен...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ауроро, толкова си предвидима с комплексите си и желанието си да си най-хубавата и завистта си към по-хубавите от теб! Напълно си ми ясна.  ;D ;D ;D Затова и не си ми интересна.

Друго си е да има по-неразгадаем и интелигентен противник.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #147 -: Април 07, 2010, 09:17:52 pm »

:34: Я пак?

*

Helo

« Отговор #148 -: Април 07, 2010, 09:18:27 pm »

Не писа ли асцендент Козирог?  :rolleyes:

« Отговор #149 -: Април 07, 2010, 09:21:27 pm »
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ауроро, толкова си предвидима с комплексите си и желанието си да си най-хубавата и завистта си към по-хубавите от теб! Напълно си ми ясна.  ;D ;D ;D Затова и не си ми интересна.

Друго си е да има по-неразгадаем и интелигентен противник.  :-\

Ми застани пред огледалото и си се противи на себе си на воля!

Айде, със здраве, че имате да обсъдите и останалите актриси с АС Везни и Скорпион.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #150 -: Април 07, 2010, 09:26:07 pm »

А аз ти казах, че от асцедентни снимки не отбирам, само донякъде от хелота. Бас спечелих тука, кво се запиняш като теле  :angry: Да си ми даваш облога.

*

Helo

« Отговор #151 -: Април 07, 2010, 09:31:22 pm »

А аз ти казах, че от асцедентни снимки не отбирам, само донякъде от хелота. Бас спечелих тука, кво се запиняш като теле  :angry: Да си ми даваш облога.

:P Първо, не сме имали облог.

И второ, ако беше напълно сигурна, че всички имат асцендент Скорпион нямаше да предположиш, че Катрин има асценеднт Козирог.  ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #152 -: Април 07, 2010, 09:35:43 pm »
:P Първо, не сме имали облог.

И второ, ако беше напълно сигурна, че всички имат асцендент Скорпион нямаше да предположиш, че Катрин има асценеднт Козирог.  ;)

А, говори си, не ми пречиш.  ;D

Я кажи, къде беше скрита поантата на това мило соаре от началото на миналия век?!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #153 -: Април 07, 2010, 09:45:20 pm »
 ;D

Ай, тука било голям купон в тая тема. Пак не свиркате значи.

Тъкмо си избърсах сълзите, тъй като буквално избухнах в смях и пак се наложи да обяснявам ненормалните си реакции. Наистина просто уникални сте всички!  :clap:

Теленце, ти просто ме убиваш, честно. Но и Дияна не лъже, как те изхваща само от първия миг. Хехехе.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Април 07, 2010, 11:11:47 pm »

Ти изгараяш! Не можеш да познаеш асценеднта и затова мамиш. Никаква астроложка не си!

Хело, душо, кой е казал, че астрологът задължително трябва да познава изгряващия знак по снимка?
Снимки има бол и всяка от тях е различна, защото човекът или е позирал специално (както е в случая с актрисите), или е бил сниман в различни моменти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #155 -: Април 07, 2010, 11:14:06 pm »

Хело, душо, кой е казал, че астрологът задължително трябва да познава изгряващия знак по снимка?
Снимки има бол и всяка от тях е различна, защото човекът или е позирал специално (както е в случая с актрисите), или е бил сниман в различни моменти.

Аз затова съм сложила няколко снимки на всяка от актрисите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #156 -: Април 07, 2010, 11:16:06 pm »
...Къде си си сложила моята снимка? На десктопа ти ли е? Вероятно не сваляш очи от мен...

Мога да метна и няколко от моите... кой знае, може и да допринесат за нечии мокри сънища.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #157 -: Април 07, 2010, 11:21:30 pm »
Аз затова съм сложила няколко снимки на всяка от актрисите.

И на всички тях без изключение те позират, т.е. това не е истинският образ, а проектираният, който светът възприема /арудха/, предназначен за определена "таргет" група.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #158 -: Април 09, 2010, 08:33:16 am »
Не е едностранен, понякога е груб и агресивен, понякога те обсипва с такава любов, от която коленете ти омекват и забравяш за всичко друго. На всички въздейства така.

Рая,много точно си го описала.Мъжа ми е така с Нептун на Асц.
Колкото и да се разсърдиш ,пак ще те оплете в мрежите си  :blink: ...и ще отплува,но той е Рибка освен това ,а за тях   :rolleyes:

Нептун  :sec: АС - не знам кое е от тук.

При мен е  :tri:.Мисля,че ми дава някакава кроткост,пасивност,отнесеност и замисленост.
Уж овенски Асц имам,но започвам да си обяснявам аномалията .

*

Nebesna

« Отговор #159 -: Април 09, 2010, 08:37:19 am »

Друго си е да има по-неразгадаем и интелигентен противник.

Думата "противник" от "противен" ли произлиза?