Аз съм асцендент Везни.
В първия ми дом е само Юпитер,не знам това дали предполага,че съм късметлийка

Този Юпитер е в квинтил със Слънцето,в тригон със Сатурн и Венера(управителката на 1вия ми дом),секстил с Меркурий,квадрант с Нептун и Уран и Мц-то(което ми е в Рак),съвпад с Ац-то.
Упр. на 1ви дом,Венера, се намира в 4ти дом във Водолей и прави тригон с ац-то,секстил с Меркурий,съвпад със Сатурн и тригон Юпитер
А съ-управителите на 1ви дом,Плутон и Марс,Плутон е във втори дом в скорпион и е в секстил с Луната,с Уран и Нептун,тригон с Марс,а Марс е в 10ти дом в рак и е в секстил с Луната,тригон с Меркурий,опозиция с Уран и Нептун,тригон с Плутон.
Не знам точно как би трябвало да ме описва тази картинка,но...като цяло се опитвам да балансирам нещата,да взимам решенията не само с емоции,но и с разум,не знам до колко ми се получава де,тъй като понякога прекалявам с емоциите.Иначе съм много чувствителна и ранима,макар че се опитвам да прикрия тази си страна от околните и често понякога давам вид на високомерна или студена,но го правя само като предпазна мярка от нараняване и то не винаги.Иначе съм много общителна,обичам да бъда в центъра на вниманието,макар че не винаги ми се случва.Много съм доверчива,за жалост.