Посвещавам тази тема на Кайли!
според скромното ми мнение тя е един от малко посветените тук.
с респект към възрастта и мъдростта ,към знаието и познанието .
всеки ,който иска да получи отговор на въпроси ,който смята ,че имат значение за него и е решил да попита Кайли ,да пита. убедена съм ,че тя ще отговори на всеки,както и ,че ще даде най-доброто от себе си ,защото...дръзнала по пътя към духовното , е забравила за себе си за оста 2-ри/8-ми ,за 5-ти/11-ти и е решила да посвети живота си на пътя към духа....
е,Кайли ,това е твоята стая. запали свещичка ,за да запалиш любовта към вселената и ближния и давай смело напред.
и те моля ,отговоряй на всички въпроси и се смей ,защото света е оцелял ,защото се е смял...
и не забравяй ,какви красоти има в петия ти дом...,дай ни творчество ,за да ти даде онази любов вселената ,която си заслужила...
АЗ ВЯРВАМ В ТОВА!
попитали нявга един философ
-кажи ни професоре ,що значи любов?!
а той им отвърнал с три думички само
НАЙ-ВИСШАТА СТЕПЕН ИЗМАМА!
ТОВА Е ТВОЯТА ЕЗОТЕРИЧНА СТАЯ КАЙЛИ ,ПОСВЕЩАВАМ Я НА ТЕБ! :wub:
защо ли? защото ти беше търпелива ,строга ,мила ,критична ,но и внимателна в онези моменти ,в които бях слаба и изтрещявах ,защото ти ми даде възможността ,чрез провокация ,да приложа творчество и дълбая в астрологията....ти си родена да даваш, а тези ,които дават са длъжни да дават до край! не да целуват задниците на невежите!
не се сърди!
аз винаги съм откровенна и истинска , до степен на неузнаваемост!
е, ти си!....... :58: ,