Аз пък не се притеснявам да взема страна и да изразя симпатии. На никого не дължа обяснение или извинение за избора си. Въпреки това, ако бях видяла навреме т. е. още снощи темата, щях да призова страните да се въздържат от изцепки в името на световния мир.
А защо си помисли, че се притеснявам да взема страна? И това съм правила, когато виждам, че едната от двете страните има право, а другата-не. Случвало се е и двете страни да са ми симпатични, което не означава непременно прави. Всеки си има трески за дялане.
Осве нтова съм Водолей и уважавам правото на избор на човека да реши САМ дали да остане или да напусне форума. Не съм аз човека, който трябва да прецени. А и добре познавам Марая - тя не обича да и се казва какво да прави. Независимо от нашето мнение, крайното решение си остава нейно.
Но темата е добър повод да и поласкаете самолюбието напук на Вещичка.
Давайте, продължавайте със симпатиите и антипатиите...но бъдете и обективни.
Всъщност, Небесна никога не съм си помисляла, че се притесняваш да вземеш страна. Ти не криеш мнението си по спорни въпроси, съм забелязала. Така и трябва да бъде. В крайна сметка форумите са за това, да общуваме. Вярно, че понякога се отклоняваме от астрологията, но пък отношенията между хората също са важни, за да е здравословен климатът тук.
Не, нямах предивид теб. Нямах предвид никого. Говоря си по принцип. За себе си реших, че " политическата коректност" е лицемерна, ако се крием зад нея. Обикновено при спор винаги симпатизираме повече на едната страна. Понякога си признаваме друг път решаваме да си запазим мнението за себе си. Понякога мотивите да не вземем страна са благородни - не искаме да разпалваме конфронтацията. Но понякога са си чиста проба егоизъм .
Аз реших да си изкажа предпочитанията този път. Стори ми се, че Марая се разстрои от конфликта въпреки, че едва ли ще си признае. Исках да изразя някаква подкрепа. В крайна сметка тя имаше нужда от отзиви щом повдигна въпроса " за или против" .
Колкото до Вещичка, сигурна съм че много хора тук я харесват и не е зле да го изкажат. Аз лично понякога я намирам за доста крайна, но пък ако я няма, ще ми липсва.