Здравей Гост

ЗА Марая- щото анкетата показа това

• 154 Отговора
  • 34927 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:за или против марая
« Отговор #20 -: Март 30, 2010, 10:12:40 pm »
Хайде стига сте рИвали. да не смятате, че Марая ще си тръгне, само защото някои би и казал какво да направи. Моооля вииии! Ноооо това е подходящ повод да изразите симпатиите си като вземете страна, понеже досега повече от вас не се намесиха изобщо. ...  ;D ;D ;D

както и ти не се намеси и това ви прави чест! :wub:

Ми аз и сега не вземам страна, ако искаш върви си, ако искаш недей!

знам и това е най-правилното! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #21 -: Март 30, 2010, 10:18:46 pm »
липсата на дипломатична комуникация ражда конфликтите,а те от своя страна водят до война, за да докажат воюващите кой е по-силен, но и двете страни губят своята сила в
желанието си да са с едно стъпало по-високо от другия  :rolleyes: :o  и да диктува правилата
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Март 30, 2010, 10:21:49 pm »
липсата на дипломатична комуникация ражда конфликтите,а те от своя страна водят до война, за да докажат воюващите кой е по-силен, но и двете страни губят своята сила в
желанието си да са с едно стъпало по-високо от другия  :rolleyes: :o

права си , но по-добре право в църните очи ,отколкото това , което е тенденция в няколкото месеца.... :blink: ;)
аз приключих с този разговор и смятам ,че казах всичко ,което мисля...изуми ме лицемерието ,дори зад аватара.... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Март 30, 2010, 10:24:35 pm »
Ха ха значи най-сетне си седна на задника. Чудя се докога.

*

nerealna

« Отговор #24 -: Март 30, 2010, 10:28:51 pm »
добра астроложка си, освен тва си отзивчива, откровена и мъдра. винаги ми е интересно да те чета :-)

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Март 30, 2010, 10:34:55 pm »
добра астроложка си, освен тва си отзивчива, откровена и мъдра. винаги ми е интересно да те чета :-)

:-[ :kissd: ,БЛАГОДАРЯ! винаги и с каквото мога ще помагам...

« Отговор #26 -: Март 30, 2010, 10:37:34 pm »
Хайде стига сте рИвали. да не смятате, че Марая ще си тръгне, само защото някои би и казал какво да направи. Моооля вииии! Ноооо това е подходящ повод да изразите симпатиите си като вземете страна, понеже досега повече от вас не се намесиха изобщо. ...  ;D ;D ;D

както и ти не се намеси и това ви прави чест! :wub:

Ми аз и сега не вземам страна, ако искаш върви си, ако искаш недей!

знам и това е най-правилното! ;) :blink:

Аз пък не се притеснявам да взема страна и да изразя симпатии. На никого не дължа обяснение или извинение за избора си. Въпреки това, ако бях видяла навреме т. е. още снощи темата, щях да призова страните да се въздържат от изцепки в името на световния мир.

« Отговор #27 -: Март 30, 2010, 11:03:56 pm »
Аз съм във форума от скоро и нямам намерение да полирам до блясък нечие его, затова мисля че никой не може да каже на някого да си ходи.
Всеки човек е свободен и си решава сам. В случая мисля, че форумът се нуждае и от теб Марая и от Вещичка.
Друг е въпросът, че тук са се събрали доста силни личности, отстояващи собствените си позиции и не правещи компромиси. В което няма лошо, но трябва поне да се опитаме да бъдем по-толерантни!  :wink2:

*

Divna

« Отговор #28 -: Март 31, 2010, 12:50:16 am »
Тия дни нямам много време и не съм чела някой теми. Какво мога да кажа? Мине-не мине пък ви избият. Във форума "профилактично" почти всеки месец се заформя някой разпра. И доста сте груби в изказа си понякога. Не мога да повярвам нито ти Марая, нито пък Вещичка, че имате такъв лангаж. Какво става? Образовани, интелигентни, духовни .... и да стигате до там. Ок, няма да правя морал (професионално изкривяване, сори). 
Марая, не желая да си ходиш!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #29 -: Март 31, 2010, 09:04:47 am »
Всичко това са големи глупости.........Марая влез в час, моля те .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #30 -: Март 31, 2010, 09:29:28 am »

Аз пък не се притеснявам да взема страна и да изразя симпатии. На никого не дължа обяснение или извинение за избора си. Въпреки това, ако бях видяла навреме т. е. още снощи темата, щях да призова страните да се въздържат от изцепки в името на световния мир.

А защо си помисли, че се притеснявам да взема страна? И това съм правила, когато виждам, че едната от двете страните има право, а другата-не. Случвало се е и двете страни да са ми симпатични, което не означава непременно прави. Всеки си има трески за дялане.

Осве нтова съм Водолей и уважавам правото на избор на човека да реши САМ дали да остане или да напусне форума. Не съм аз човека, който трябва да прецени. А и добре познавам Марая - тя не обича да и се казва какво да прави. Независимо от нашето мнение, крайното решение си остава нейно.

Но темата е добър повод да и поласкаете самолюбието напук на Вещичка.
Давайте, продължавайте със симпатиите и антипатиите...но бъдете и обективни.

« Отговор #31 -: Март 31, 2010, 10:40:58 am »

А защо си помисли, че се притеснявам да взема страна? И това съм правила, когато виждам, че едната от двете страните има право, а другата-не. Случвало се е и двете страни да са ми симпатични, което не означава непременно прави. Всеки си има трески за дялане.

Осве нтова съм Водолей и уважавам правото на избор на човека да реши САМ дали да остане или да напусне форума. Не съм аз човека, който трябва да прецени. А и добре познавам Марая - тя не обича да и се казва какво да прави. Независимо от нашето мнение, крайното решение си остава нейно.

Но темата е добър повод да и поласкаете самолюбието напук на Вещичка.
Давайте, продължавайте със симпатиите и антипатиите...но бъдете и обективни.

Всъщност, Небесна никога не съм си помисляла, че се притесняваш да вземеш страна. Ти не криеш мнението си по спорни въпроси, съм забелязала. Така и трябва да бъде. В крайна сметка форумите са за това, да общуваме. Вярно, че понякога се отклоняваме от астрологията, но пък отношенията между хората също са важни,  за да е здравословен климатът тук.

Не, нямах предивид теб. Нямах предвид никого. Говоря си по принцип. За себе си реших, че " политическата коректност" е лицемерна, ако се крием зад нея. Обикновено при спор винаги симпатизираме повече на едната страна. Понякога  си признаваме друг път решаваме да си запазим мнението за себе си. Понякога мотивите  да не вземем страна са благородни - не искаме да разпалваме конфронтацията. Но понякога са си чиста проба егоизъм .

Аз реших да си изкажа предпочитанията този път. Стори ми се, че Марая се разстрои от конфликта въпреки, че едва ли ще си признае. Исках да изразя някаква подкрепа. В крайна сметка тя имаше нужда от отзиви щом повдигна въпроса " за или против" . 

Колкото до Вещичка, сигурна съм че много хора тук я харесват и не е зле да го изкажат. Аз лично понякога я намирам за доста крайна, но пък ако я няма,  ще ми  липсва.

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Март 31, 2010, 10:47:28 am »
Не симпатизирам на никого в случая. Гади ми се от взаимни обиди и напомпани его-та.
А най-неприятно ми е, когато се издава лична информация. това граничи с предателство
(не мога да намеря по-точна дума). Просто предаваш другия, който ти се е доверил на четири очи в момент на интимност.
Аз повече нищо не бих доверила на такъв човек. Но на него едва ли му пука, важно е той да спечели малката си битка.

Тази тема също е опит за надмощие. Не се конфронтирам, просто изразявам мнение, независимо от чувствата.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #33 -: Март 31, 2010, 11:00:19 am »

Тази тема също е опит за надмощие. Не се конфронтирам, просто изразявам мнение.

До момента и аз избягвах да взема отношение, тъй като бях лично засегната от Марая. Казвала съм дори на нея, че вътрешните й кофликти и емоционална несигурност, вследствие на опозицията Луна/Нептун и квадрата на Меркурий/Сатурн й носят необузданост и трудности в общаването /меко казано/. Не, че оправдавам Вещичка. Тя ми е приятелка и не го крия, но аз й направих забележка вчера и на нея, както във форума, така и по скайпа, да се въздържа. Нямам и нищо против някой да е добър в нещо и да успява, но не е приятно когато се водят нон стоп битки за правота на всяка цена. За егото не ми се говори, то говори само. И не е мой проблем. Но още като видях темата, първата мисъл, която мина през ума ми беше за желанието да бъдеш център на вселената. Не я упреквам, защото подобен род проявления на характера се коренят дълбоко в емационалните отношения в ранното детство на човека и трудните отношения там. Затова нямам толкова критично отношение към Марая, а се старая да я разбера и приема такава, каквато е.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Март 31, 2010, 12:46:00 pm »
Не симпатизирам на никого в случая. Гади ми се от взаимни обиди и напомпани его-та.
А най-неприятно ми е, когато се издава лична информация. това граничи с предателство
(не мога да намеря по-точна дума). Просто предаваш другия, който ти се е доверил на четири очи в момент на интимност.
Аз повече нищо не бих доверила на такъв човек. Но на него едва ли му пука, важно е той да спечели малката си битка.

Тази тема също е опит за надмощие. Не се конфронтирам, просто изразявам мнение, независимо от чувствата.

всичко е въпрос на гледна точка :blink: , а тя е толкова различна у хората....

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Март 31, 2010, 12:49:37 pm »

Тази тема също е опит за надмощие. Не се конфронтирам, просто изразявам мнение.

До момента и аз избягвах да взема отношение, тъй като бях лично засегната от Марая. Казвала съм дори на нея, че вътрешните й кофликти и емоционална несигурност, вследствие на опозицията Луна/Нептун и квадрата на Меркурий/Сатурн й носят необузданост и трудности в общаването /меко казано/. Не, че оправдавам Вещичка. Тя ми е приятелка и не го крия, но аз й направих забележка вчера и на нея, както във форума, така и по скайпа, да се въздържа. Нямам и нищо против някой да е добър в нещо и да успява, но не е приятно когато се водят нон стоп битки за правота на всяка цена. За егото не ми се говори, то говори само. И не е мой проблем. Но още като видях темата, първата мисъл, която мина през ума ми беше за желанието да бъдеш център на вселената. Не я упреквам, защото подобен род проявления на характера се коренят дълбоко в емационалните отношения в ранното детство на човека и трудните отношения там. Затова нямам толкова критично отношение към Марая, а се старая да я разбера и приема такава, каквато е.

;D ;D ,благодаря за приемането! ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #36 -: Март 31, 2010, 01:05:56 pm »

;D ;D ,благодаря за приемането! ;)

Моля!  :blink: Надявам се, че не те е обидила с искреността ми. Нямам лоши чувства към теб, въпреки всичко. Изумявала съм се как живота ме е срещал при други обстоятелства с разни хора,та човек не знае кога, как и с кого може да ни срещне отново и да ни помогне в нужния за нас момент. Затова е добре, ако не да го постигнем на 100 %, то поне да се стараем да се уважаваме взаимно. Нали на това трябва да ни научи Сатурн във Везни?  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Март 31, 2010, 01:10:08 pm »
скарлет , от какво човек може да се обиди?!
от истината  разбира се! ;D ;D
една свързана със себе си не прочетох в поста ти , но това е твоето мнение... ;D ;D ;)
нищо лично!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #38 -: Март 31, 2010, 01:22:29 pm »
Аз пък реших, че поне веднъж си приела чуждо мнение и критика. Извинявай! Както вече казахме неведнъж - вълкът козината си мени, но нрава - не. Всеки си хапва посятото, Марайче.  :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Март 31, 2010, 01:42:23 pm »
Аз пък реших, че поне веднъж си приела чуждо мнение и критика. Извинявай! Както вече казахме неведнъж - вълкът козината си мени, но нрава - не. Всеки си хапва посятото, Марайче.  :72:

критиката ,когато е конструктивна е за предпочитане ,пред ласкателството с други цели..... :blink:
но аз не прочетох критика от постовете ти , а опит за анализ на аспекти ,който анализ не коренспондира с истината.....
самата ти казваш , че извън цялото и на парче не се прави анализ ,може би и затова е неточен....
нямам нищо против да качиш картата ми , и да направите опит за астропортрет.... :wink2: :kissd: