Аз прочетох дума по дума първия пост на темата и разбрах кого визира Марая. Първо не намерих за необходимо точно заради това да се включа /тя е насочена към конкретен участник и се надявам той/тя да се включи/, а и до преди малко нямах такова време.
Честно казано и аз съм учудена от настроенията в този форум. Сякаш в един момент си станахме близки и почнаха дрязгите. Лошо е да се цели разделение, те умните отдавна са го разбрали - "разделяй и владей", но аз не съм на този принцип. Та това на мен ми прави впечатление тук от време на време. Другото, което се вижда е борбата за надмощие, тя е нормална също, срещаме я навсякъде в живота, понякога дори сме участници. Какво да кажа, освен, че е човешко, но въпреки това аз бих желала средата ни да е по-спокойна, защото най-малкото влизам тук да се разсея и да задоволявам страстта си към астрологията.
Онзи ден също останах учудена от отношение на Кали, което напук на всичко реших, че няма да приема за лошо. Кали ти сигурно не подозираш, че макар да не те познавам лично в мен си оставила особено приятно усещане за твоята личност и аз винаги се радвам, когато участваш в темите, макар да се случва по-рядко.
Затова бях още по-учудена, когато каза-някой му липсва кураж и опит. Съжалявам, че точно теб съм накарала по някакъв начин да се чувстваш така, че да таиш неприятно чувство.
Тази тема може да се окаже полезна в много отношения и също има своя смисъл.
Аз съм в период под влияние на дирекционен и прогресивен Марс в 8 дом, когато не мога да си позволя всичко това да спестя и да не го напиша, а и едно от нещата, които ненавиждам са лицемерието и двуличието, нещо, на което живота се опитва да ме научи, но аз все се опъвам. Във всеки случай гледам поне да не си давам да трупам негативизъм по какъвто и да е повод, това ме убива и достатъчно в ежедневието си съм заобиколена от него, че в края на деня съм като изцедена гъба.