Здравей Гост

ЗА Марая- щото анкетата показа това

• 154 Отговора
  • 34850 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:за или против марая
« Отговор #80 -: Април 03, 2010, 10:27:23 am »
прозерпина , ;D всичкото това е повече от ясно. права си и съм съгласна с теб.
тук въпроса обаче е в това , че никога и по никакъв повод не е имало директен разговор ,сблъсък и каквото се сетиш....
това ме изуми...., не друго.
беше важна причината , защото повода в повечето случай е различен от причината. ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #81 -: Април 03, 2010, 10:29:08 am »
Ми то има два варианта при подобно нещо - или избиване на комплекси , заради лична несигурност чрез компенсация в другата крайност и това което написа Стреличка, а другата нямат такива, просто такъв им е характера. Марая, предполагам като едно Слънце в първи дом има нужда от това, знам ли.
Когато си решил да се доказваш или правеш по остри изявления смятайки ,4е си прав -нищо лошо не виждам поне аз но......трябва да си готов и за ответната реакцияи да не забравяш 4е всяко действие има противодействие.Аз ли4но съм го изпитала на гърба си за това най добре е или да действаш и да унищожаваш или да си траеш .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #82 -: Април 03, 2010, 10:32:34 am »
прозерпина , ;D всичкото това е повече от ясно. права си и съм съгласна с теб.
тук въпроса обаче е в това , че никога и по никакъв повод не е имало директен разговор ,сблъсък и каквото се сетиш....
това ме изуми...., не друго.
беше важна причината , защото повода в повечето случай е различен от причината. ;) :blink:
[/quoteПо4ти винаги повода е разли4ен от при4ината
мене ли4но си ме нападала заради щото ядосах друг съфорумец (което не съм го приела ли4но)
за другите не знам но много 4есто хората се дразнят от неща ,за които дори не подозираш.Ако някъде си споменавала нещо за себе си ,за което да ти завиждат и т.н.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Април 03, 2010, 10:37:51 am »
всяка причина се корени в нас.
по повод на слънцето , не мисля ,че само дома в което е поставено слънцето е от значение. по-важен според мен е знака в който се намира слънцето!
не можеш да сравниш огнено слънце с водно слънце или земно или въздушно. то има своя начин на изява -дефиниран от стихията в която се намира.

а по въпроса -комплекс ,е възможно да изглежда така. при мен обаче реакцията настъпва след дни ,в които съм "подминавала" това ,което смятам за проблем. и тъй като ,това отчетох като грешка ,т.е оставих нещата да текат , а не биваше от тук се създават и различните впечатления.
за езотерика може да говори всеки , но никой няма право да поучава другия- фитил на "проблема с вещичка".
и понеже той е видния "проблем" ,другия не остана забелязан за повечето от съфорумките тук.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #84 -: Април 03, 2010, 10:42:55 am »
по повод на слънцето , не мисля ,че само дома в което е поставено слънцето е от значение. по-важен според мен е знака в който се намира слънцето!
не можеш да сравниш огнено слънце с водно слънце или земно или въздушно. то има своя начин на изява -дефиниран от стихията в която се намира.

а по въпроса -комплекс ,е възможно да изглежда така. при мен обаче реакцията настъпва след дни ,в които съм "подминавала" това ,което смятам за проблем. и тъй като ,това отчетох като грешка ,т.е оставих нещата да текат , а не биваше от тук се създават и различните впечатления.
за езотерика може да говори всеки , но никой няма право да поучава другия- фитил на "проблема с вещичка".
и понеже той е видния "проблем" ,другия не остана забелязан за повечето от съфорумките тук.....
Аз дори и не разбрах за този конфликт не търся хляб и зрелища във форумите но сега ми стана любопитно дами ми линк моля те
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

missKapriz

« Отговор #85 -: Април 03, 2010, 10:48:01 am »
Цитат
.....не само не завиждам на успелите жени уважавам ги и се радвам 4е има такива .Не понасям ролята не жената жертва или безли4на любовница или домакиня.Заяждам се поинякога но ме дразнят най ве4е безли4ните и инфантилни създания.А успелите жени наблюдавам ги с удоволствие и винаги се опитвам да анализирам как и защо са такива.....
Имала съм работни4ка по знаеща и можеща от мене и не само 4е не съм си избивала комплексите (както по принцип се прави ако под4инения ти знае и може пове4е от тебе)уважавах работата  и и плащах както трябва.
Факта,че жените вече не са онези подчинени същества,които циркулират между печката и пералнята ме прави истински доволна.Най-накрая вече изобщо или почти изобщо :) не се спори по въпроса кои са по-можещи и знаещи.Даже предпочитам да контактувам с жени,с интереси различни от това да нахранят мъжа си и да му изгладят ризата без нито една гънка,или такива вманиачени в ролята си на майки-квачки ;DНо,Марая,с цялото ми уважение към това което си постигнала в живота,мисля,че е добре мааалко по-малко да си цинична :wub:поне в публичното пространство.Просто си слагай граници понякога-говоря за етични граници,а що се отнася за това да достигаш все нови и нови върхове-там няма нужда от граници.
Харесвам с Марая-1.явно е организирана,щом е постигнала каквото е постигнала
                            2.Отзивчива е
                            3.Не я усещам злобна въпреки ужасния егоцентризъм :blink:
Не харесвам в Maрая-1.Егоцентризма
                                2.Желание да е винаги отгоре-като олиото  ;D
                                3.Парадира с положение и приятелства
Това разбира се е мое лично усещане-не познавам Марая лично.
Горното няма за цел да обижда и превъзпитава и ако нещо не ми харесва напускам аз.С което отговарям и на въпроса по темата!

п.п.Абе не мога да отрека,че ми е идвало да ти тегля и аз една в ефир ;Dно пък без теб ще спадне колорита на форума :blink:
Вещичке,дано не родиш и ти подобни хрумки-стойте си и се дръжте прилично :88:

Туй ми е най-дългия пост май :58:Тълкувайте както искате ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Април 03, 2010, 10:48:25 am »
да прозерпина , точно така ,помнят се тези неща , а щом съм те нападнала значи съм преценила ,че си нападнала някого ,когото не трябва-мое мнение. аз лично не помня...
а в този случай ,понеже всичко е комплексно , Кайли даде спусъка.
не може на едни да им е позволено и да се толерира фриволното бръщолевене , а на други -не!
Но пак казвам , аз съм човек ,който за разлика от повечето тук има достатъчно житейски опит , огромно количество контакти ,както и богат социален живот...., където трябва да ме оценят са ме оценили. наред с това ,като всеки човешки индивид ,имам свойте и положителни и отрицателни страни  , но не понасям прокламация на нещо ,което не спазваме , а проектираме у другите.....

*

Ani03

« Отговор #87 -: Април 03, 2010, 11:21:31 am »
Марая, дълго време обмислях дали да се включа в темата, но щом искаш мнение от потребителите на форума, а аз съм участник ще го дам. А и плюс това имам разменени няколко ЛС с теб и 2 телефонни разговора...
Според мен не трябва да си ходиш, защото имаш доста познания в областта на астрологията. Но в момент, в който имах нужда, ти не се отнесе много добре към мен, а беше обещала, че ще ми помогнеш!!! Какво се случи? Съвестта ли проработи???

Въпреки че нямам много житейски опит, мисля, че човек трябва преди всичко да бъде ЧОВЕК и да се отнася така към другтие, както би искал другите да се отнасят към него!!!
Вместо да ми отговаряш, моля те помисли наум 2 мин. дали постъпи правилно към мен!

Радвам се, че тук срещнах много знаещи, добронамерени, позитивни и отзивчиви хора, като - Lillie, Divna, Skarlet, Sunrain, Nerealna.

Съжалявам, ако написаното от мен не ти харесва, но нямам намерение да ставам неискрена, нагла, превзета и манипулативна, за да се харесам на някого тук!

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Април 03, 2010, 11:26:00 am »

Аз дори и не разбрах за този конфликт не търся хляб и зрелища във форумите но сега ми стана любопитно дами ми линк моля те

започна от друга тема и премина в темата  за кеч. вече не помня от коя тръгна.....но от кеча ще разбереш!
а основно от "кога настъпват реалните събития"

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #89 -: Април 03, 2010, 11:28:50 am »
съперничеството - Стремеж  ,домогване   ,състезание е ,поне така го разбирам аз.
и като ключови думички ми звучи :стремеж-марс , състезание -марс ,домогване-марс.

Съзнанието е по Юпитер и 9 дом.

не визирам съЗНАнието , а състезанието.

:57: :57: :57: :57:  Ми,кво да правиш - кьортабелата.... нямам опозиция на Меркурий с Нептун. Имам Луна в Овен в 6 дом, а този знак се отнася и към очите, освен към мозъка / заради диспозитора му Марс/.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Април 03, 2010, 11:29:08 am »
Марая, дълго време обмислях дали да се включа в темата, но щом искаш мнение от потребителите на форума, а аз съм участник ще го дам. А и плюс това имам разменени няколко ЛС с теб и 2 телефонни разговора...
Според мен не трябва да си ходиш, защото имаш доста познания в областта на астрологията. Но в момент, в който имах нужда, ти не се отнесе много добре към мен, а беше обещала, че ще ми помогнеш!!! Какво се случи? Съвестта ли проработи???

Въпреки че нямам много житейски опит, мисля, че човек трябва преди всичко да бъде ЧОВЕК и да се отнася така към другтие, както би искал другите да се отнасят към него!!!
Вместо да ми отговаряш, моля те помисли наум 2 мин. дали постъпи правилно към мен!

Радвам се, че тук срещнах много знаещи, добронамерени, позитивни и отзивчиви хора, като - Lillie, Divna, Skarlet, Sunrain, Nerealna.

Съжалявам, ако написаното от мен не ти харесва, но нямам намерение да ставам неискрена, нагла, превзета и манипулативна, за да се харесам на някого тук!

мисля ,че с това ,че те разубедих да НЕ  си отидеш от форума съм ти помогнала най-вече.
а това е достатъчно и ме радва! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Април 03, 2010, 11:30:46 am »
Цитат
.....не само не завиждам на успелите жени уважавам ги и се радвам 4е има такива .Не понасям ролята не жената жертва или безли4на любовница или домакиня.Заяждам се поинякога но ме дразнят най ве4е безли4ните и инфантилни създания.А успелите жени наблюдавам ги с удоволствие и винаги се опитвам да анализирам как и защо са такива.....
Имала съм работни4ка по знаеща и можеща от мене и не само 4е не съм си избивала комплексите (както по принцип се прави ако под4инения ти знае и може пове4е от тебе)уважавах работата  и и плащах както трябва.
Факта,че жените вече не са онези подчинени същества,които циркулират между печката и пералнята ме прави истински доволна.Най-накрая вече изобщо или почти изобщо :) не се спори по въпроса кои са по-можещи и знаещи.Даже предпочитам да контактувам с жени,с интереси различни от това да нахранят мъжа си и да му изгладят ризата без нито една гънка,или такива вманиачени в ролята си на майки-квачки ;DНо,Марая,с цялото ми уважение към това което си постигнала в живота,мисля,че е добре мааалко по-малко да си цинична :wub:поне в публичното пространство.Просто си слагай граници понякога-говоря за етични граници,а що се отнася за това да достигаш все нови и нови върхове-там няма нужда от граници.
Харесвам с Марая-1.явно е организирана,щом е постигнала каквото е постигнала
                            2.Отзивчива е
                            3.Не я усещам злобна въпреки ужасния егоцентризъм :blink:
Не харесвам в Maрая-1.Егоцентризма
                                2.Желание да е винаги отгоре-като олиото  ;D
                                3.Парадира с положение и приятелства
Това разбира се е мое лично усещане-не познавам Марая лично.
Горното няма за цел да обижда и превъзпитава и ако нещо не ми харесва напускам аз.С което отговарям и на въпроса по темата!

п.п.Абе не мога да отрека,че ми е идвало да ти тегля и аз една в ефир ;Dно пък без теб ще спадне колорита на форума :blink:
Вещичке,дано не родиш и ти подобни хрумки-стойте си и се дръжте прилично :88:

Туй ми е най-дългия пост май :58:Тълкувайте както искате ;D

е на това му казвам позиция! и това уважавам! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Април 03, 2010, 11:33:58 am »
съперничеството - Стремеж  ,домогване   ,състезание е ,поне така го разбирам аз.
и като ключови думички ми звучи :стремеж-марс , състезание -марс ,домогване-марс.

Съзнанието е по Юпитер и 9 дом.

не визирам съЗНАнието , а състезанието.

:57: :57: :57: :57:  Ми,кво да правиш - кьортабелата.... нямам опозиция на Меркурий с Нептун. Имам Луна в Овен в 6 дом, а този знак се отнася и към очите, освен към мозъка / заради диспозитора му Марс/.  ;)

съзнаието , понеже стана дума за него ,го свързвам не само с юпитер. ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #93 -: Април 03, 2010, 11:41:42 am »
И аз не съм гласувал и се изумих след като видях че някой го е правил  :o :unsure:  Без коментар...

/

Скарлето,какво ти става тия 1-2 дена все ти се привиждат аспекти дето ги няма и думи дето не са това което са  ;D

*

missKapriz

« Отговор #94 -: Април 03, 2010, 11:45:41 am »
Кое точно те изуми,Синухе-тя Марая за това е пуснала анкетата.Но май до вчера наистина нямаше гласували
Като в парламента-За,Против и Въздържали се ;D ;DМоля,гласуването да започне СЕГА или по-добре да свършва вече-кой гласувал гласувал ;D ;D ;DОх смея се с глас наистина

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Април 03, 2010, 11:54:31 am »
И аз не съм гласувал и се изумих след като видях че някой го е правил  :o :unsure:  Без коментар...

/

Скарлето,какво ти става тия 1-2 дена все ти се привиждат аспекти дето ги няма и думи дето не са това което са  ;D

ми редно е да гласуваш! :blink:
току виж съм си тръгнала ,като гледам активацията по темата ,преди изтичане на крайния срок за гласуване.... ;D ;D ;D
щом народа гласува ,значи има напредък! заформя се гражданско общество и правото на глас говори за мнение! :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Април 03, 2010, 10:41:16 pm »
тъй като времето за гласуване приключи , а всички тук сме на ТИ С ЕЗОТЕРИКАТА , мнението ми за публикуваната анкета и разговорите ми в темата с ВАС- всички съфорумци ,ме навя на много мисли.
първо бях набедана в раздуто его и разкриване на лична тайна. абсолютно невярно.
Небесна ,нищо от това ,което съм споделила с теб или ти с мен не съм разкрила и не си го направила и ти.!
това беше развален телефон ,някой чул ,недочул ,прочел ,недопрочел ,го тиражира и бомбата НЕ гръмна. но останаха съмнения.
този проблем не е мой , а на Глобалната Световна Мрежа. всички четем по дягонал.

второ- раздутото его , за някой може да е его ,но за мен не е! не ,че нямам основание да го имам , както между впрочем и всеки от вас , но то не е его. то е нещо различно идентичност , която се отличава от масата по редица причини ,както и масата се отличава от нея. много пъти съм споделяла във форума ,че това ,че се отличавам от вас или от теб ,от нея ,от него , не само не ви ощетява , а и обогатява. и това същото се отнася и за вас! но това все още не е его. тогава ,когато смятам според мойте убеждения и разбирания ,че съм права ,аз отстоявам това . разбира се ,че всеки има различен подход ,различен начин на изказ ,различен словоред , различна мисъл....,но никой не може да промени другия по никакъв начин. трябва да промени себе си![/i]

трето- егоцентризъм ;) ;D ,съжелявам ,ако така изглежда , но всеки е егоцентрик! защото всичко се съдържа в него. далеч съм от мисълта да превърна себе си в центъра на света. не мога и няма как да се случи. споделения опит и това ,което съм споделила тук с Вас означава не егоцентризъм , а един по-различен поглед и опит ,който може да даде съвет.

четвърто- хана, толкова ли беше важно ,точно аз да ти направя хороскоп? и кое те е обидило ? с кое те нараних? препоръчах ти човек ,ти каза ,че ще си помислиш и така и не се обади.....но това няма значение. за мен извода е един ,аз ти помогнах колкото можех , а ти си искала и ръката ми! точно ,както и в живота. помогни на някой ,за да те оплюе! и това не ме изненада , а това ,че сме неблагодарни и сме готови да хвърляме камъни , да плюем ,без да осъзнаваме , че от този кладенец ,ще пием вода.
тогава ,когато ти беше слаба и каза ,че ще си изтриеш профила , аз те върнах ,и ти казах ,да останеш и да не бързаш! ти днес посочи имена на хора ,от форума ,които са ти помогнали!за първата крачка се благодари хана! така е и с децата ,когато тръгнат , след като са се държали за ръката на майка си и баща си! важна е първата стъпка ,след нея нещата са други!

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Април 03, 2010, 10:57:50 pm »
четвърто- защо не на всички е позволено да бъдат цинични? всеки има право да бъде такъв ,какъвто си иска и ние сме част от него и той е част от нас. въпроса е в това да допуснем всеки до себе си!

никой от нас обаче не е гуру , за да апострофира крехките душици на останалите. защото всяка душица е кристална. духовния човек е 2 в 1 и учител и ученик! кайли първа го спомена в темата нейната тема отворена от мен! защото всеки се учи и предава , какво е научил и какво е предал не е наш проблем. ние можем да вземем само толкова ,колкото можем да носим в ума си в съзнанието си ,в живота си и в себе си. никой няма право да казва на другия ,как да се развива духовно и кое е БОГ ,кое е ГОСПОД ,кое е ЮДА и БУДА.всеки избира сам своя път. а по пътя има много време ,в което да разбере дали това което мисли днес ще бъде и утре ,дали онова ,което е смятал за правилно днес е така.ЕВОЛЮЦИЯТА В ДУШАТА ,СЪЗДАВА РЕВОЛЮЦИЯТА В МИСЛИТЕ , А МИСЛИТЕ НИ СА ЧАСТ ОТ СВЕТОВНИЯ КОМПЮТЪР. ОТ ТУК ТРЪГВА ВСИЧКО!

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Април 03, 2010, 11:17:33 pm »
за мен вече няма значение , причината ,както и повода за тази тема , аз знам къде е ключа от бараката. но нямам вина ,че имам и ключ и барака , а други нямат барака ,пък имат ключ или имат ключ пък нямат барака.
споделила съм тук с вас и с целия свят ,виждайки колко хора четат форума ,много лични неща и не съжалявам. споделения опит! това е нещо ,към което всеки от нас трябва да се стреми!

езотериката не се предава от уста на уста ,тя не е онова ,което се пише в книгите и масово се купира и тиражира във форума. езотериката е интимна наука  , начин на живот и философия! и като такава никой не може да наложи на другия да приеме неговото мнение за миродавно.

астрологията обаче ,дори и като част от езотеричния свят е друго нещо ,защото борави и с цифри и със символи. а там където има математика ,освен ,че има логика има и още нещо 1плюс 1 е равно на 2. а това 2 може да значи много неща ,2 праскови и 2 череши ,но винаги има 2.
така ,че що се отнася до астрологията , ще бъда такава каквато съм , който иска да ме харесва , а който иска да не ме харесва. нека не се опитваме да променяме другите и да бъдем техен коректив. когато сме сигурни в това ,което казваме да го отстояваме ,дори и с това да не се харесваме. в този ред на мисли искам да ви споделя ,че всичко свързано с астрологията и написано от мен по отношение на планетите ,аспектите ,предсказанията и каквото се сетите не е копи пейст , а преживян транзит или прогресия или дирекция или каквото се сетите.
да не разбирам всичко и не се срамувам да споделя с вас. и ще продължавам да питам ,защото смятам ,че така е редно. а вие ,ако искате отговаряйте , а ,ако не искате не го правете.

не съм от хората ,които се дразнят , ако някой знае повече и може повече.
дразни мойта увуреност ,бързина на развитие в астрологията с която съм любовница от 14 години , дразни мъжкия характер и действието. но това съм аз и нямам намерение да се променям днес или както обичам да цитирам един велик човек РАЛФ ЕМЕРСЪН:
"ИСКАМ ДА КАЖА КАКВО МИСЛЯ И ЧУВСТВАМ ДНЕС С УГОВОРКАТА , ЧЕ УТРЕ МОЖЕ ДА ОПРОВЕРГАЯ ВСИЧКО!"

*

Ani03

« Отговор #99 -: Април 03, 2010, 11:37:49 pm »
четвърто- хана, толкова ли беше важно ,точно аз да ти направя хороскоп? и кое те е обидило ? с кое те нараних? препоръчах ти човек ,ти каза ,че ще си помислиш и така и не се обади.....но това няма значение. за мен извода е един ,аз ти помогнах колкото можех , а ти си искала и ръката ми! точно ,както и в живота. помогни на някой ,за да те оплюе! и това не ме изненада , а това ,че сме неблагодарни и сме готови да хвърляме камъни , да плюем ,без да осъзнаваме , че от този кладенец ,ще пием вода.
тогава ,когато ти беше слаба и каза ,че ще си изтриеш профила , аз те върнах ,и ти казах ,да останеш и да не бързаш! ти днес посочи имена на хора ,от форума ,които са ти помогнали!за първата крачка се благодари хана! така е и с децата ,когато тръгнат , след като са се държали за ръката на майка си и баща си! важна е първата стъпка ,след нея нещата са други!

Боже, Марая - днес е Великден, на този ден така ли трябва да се държи човек???
Помисли малко какво пишеш и дали това е истината!!! Напълно съм разочарована съм от теб!!!