за мен вече няма значение , причината ,както и повода за тази тема , аз знам къде е ключа от бараката. но нямам вина ,че имам и ключ и барака , а други нямат барака ,пък имат ключ или имат ключ пък нямат барака.
споделила съм тук с вас и с целия свят ,виждайки колко хора четат форума ,много лични неща и не съжалявам. споделения опит! това е нещо ,към което всеки от нас трябва да се стреми!
езотериката не се предава от уста на уста ,тя не е онова ,което се пише в книгите и масово се купира и тиражира във форума. езотериката е интимна наука , начин на живот и философия! и като такава никой не може да наложи на другия да приеме неговото мнение за миродавно.
астрологията обаче ,дори и като част от езотеричния свят е друго нещо ,защото борави и с цифри и със символи. а там където има математика ,освен ,че има логика има и още нещо 1плюс 1 е равно на 2. а това 2 може да значи много неща ,2 праскови и 2 череши ,но винаги има 2.
така ,че що се отнася до астрологията , ще бъда такава каквато съм , който иска да ме харесва , а който иска да не ме харесва. нека не се опитваме да променяме другите и да бъдем техен коректив. когато сме сигурни в това ,което казваме да го отстояваме ,дори и с това да не се харесваме. в този ред на мисли искам да ви споделя ,че всичко свързано с астрологията и написано от мен по отношение на планетите ,аспектите ,предсказанията и каквото се сетите не е копи пейст , а преживян транзит или прогресия или дирекция или каквото се сетите.
да не разбирам всичко и не се срамувам да споделя с вас. и ще продължавам да питам ,защото смятам ,че така е редно. а вие ,ако искате отговаряйте , а ,ако не искате не го правете.
не съм от хората ,които се дразнят , ако някой знае повече и може повече.
дразни мойта увуреност ,бързина на развитие в астрологията с която съм любовница от 14 години , дразни мъжкия характер и действието. но това съм аз и нямам намерение да се променям днес или както обичам да цитирам един велик човек РАЛФ ЕМЕРСЪН:
"ИСКАМ ДА КАЖА КАКВО МИСЛЯ И ЧУВСТВАМ ДНЕС С УГОВОРКАТА , ЧЕ УТРЕ МОЖЕ ДА ОПРОВЕРГАЯ ВСИЧКО!"