Здравей Гост

новолунието в Овен

• 105 Отговора
  • 14466 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:новолунието в Овен
« Отговор #20 -: Април 03, 2010, 10:39:24 am »
    При мен ще е в ХІ дом в абсолютни точни аспекти - секстил и тригон със СЛВ- 24.23 :aquariuss: :aquariuss: и ЮЛВ :le: и куинконс с Венерата - 24.26  :sc:- 0-ви градуси - кво трябва да се случи - според вас. Ще ми се развърже кармичен възел - с моята пострадавша Венера ли ?

за новолунието съм забелязала ,че работят съвпадите и кармичните аспекти най-вече.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #21 -: Април 03, 2010, 10:41:53 am »
Ще ми се развърже кармичен възел - с моята пострадавша Венера ли ?

Не мисля, че новолунието има чак такава сила, но може да задвижи темите по Венера.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Април 03, 2010, 10:56:13 am »
 :kissd: , не е за теб :wink2: , а за катеричката! ;D ;D

мойто мнение , е , че новолунието не бива да се разглежда отделно от лунацията. винаги следва да търсиме връзка с нея.
обикновенно при точни аспекти към натални планети или прогресивни и дирекционни такива , то отключва събития ,свързани с темите на планетите , но основния фокус попада в дома на месечната лунация. т.е. изявата е там!
просто споделен опит! :blink: и доволно много наблюдения....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #23 -: Април 03, 2010, 12:11:50 pm »
С каква продължителност са аспектите от новолунието? Предполагам са кратички.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Април 03, 2010, 12:33:43 pm »
С каква продължителност са аспектите от новолунието? Предполагам са кратички.... :blink:

действието е до следващото новолуние...т.е акцента.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #25 -: Април 03, 2010, 12:40:04 pm »
При мен новолунието е в 12 дом- точна опозиция на луна с нат. слънце. И докосва наталната опозиция слънце- юпитер, 16* 47 везни- 20* 2 овен.
Ще видим какво ще ми донесе... Имам си транзитен Плутон върху наталната Луна в козирог в 8 дом и засега е много интересно... :blink:

« Отговор #26 -: Април 03, 2010, 07:25:29 pm »
Нухе,

какво ще кажеш за новолуние в 8 дом, и при теб е така предполагам :-\ :rolleyes:

без аспекти

Прави опозе с Плутон.
имах предвид с натала

сега погледнах,че новолунието е в точен квадрат към прогр.слънце
« Последна редакция: Април 03, 2010, 07:29:33 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #27 -: Април 03, 2010, 07:34:33 pm »
За чисто Новолуние в дом-активен е през следващите 2 седмици,за това виж нямаш ли транзити към 8 дом или негов управител? Иначе едва ли може да се очаква сериозна активност,щом не засяга планета.

Виж вече квадрата с прогр Слънце може и да е борба за власт-примерно ако е по 5/11ти дом или ще играеш главна или подпомагаща роля за някой по тия дома където прогр Слънце и това ще е свързано с енергиен преразход.Възможно е и да ти се откаже помощ на самата теб,трудно взаимодействие,да те оставят да си блестиш сама със свои сили  :-\

« Отговор #28 -: Април 03, 2010, 07:45:43 pm »
Благодаря Нухе :blink:

сега я разбрах Скарлет за теб говори

Следващото Новолуние пък ми е в 8 дом и ще ми прави точна опозиция с Плутон във 2 дом.
При мен тия последните Пълнолуния/Новолуния ми аспектират точно всичките планети във 2 дом,тук явно са основните неща дето се случват и май натам са се и запътили,само нещо тоя Плутон ме притеснява...

« Отговор #29 -: Април 03, 2010, 07:54:12 pm »
всъщност замислих се какво значи Синухе и да не да дисбалансирам същността му като
го съкращавам на Нухе :rolleyes:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #30 -: Април 03, 2010, 08:29:30 pm »
Не,спокойно-Нухе могат да ме наричат само хора които са ми по-близки или симпатични,защото е галено от Синухе  :blink:

« Отговор #31 -: Април 03, 2010, 08:38:23 pm »
Не,спокойно-Нухе могат да ме наричат само хора които са ми по-близки или симпатични,защото е галено от Синухе  :blink:
много мило  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #32 -: Април 03, 2010, 09:18:20 pm »
И на мен като Аурора,ще ми е в 9ти дом ,съвпад с меркурий и опозиция уран(управител на 7ми) ;)

« Отговор #33 -: Април 03, 2010, 09:37:33 pm »
Милкиуей, а в какви градуси е  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Април 03, 2010, 09:57:17 pm »
И на мен като Аурора,ще ми е в 9ти дом ,съвпад с меркурий и опозиция уран(управител на 7ми) ;)

а в какъв градус  ;) ,да не остана по-назад като мара подробната ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #35 -: Април 13, 2010, 01:17:18 pm »
Мен също ме интересуват градусите на новолунието,защото при зет и при асттро ком нещата много се разминават.Значи ,при зет излиза,че ще ми се случи в 10 дом,а астро ком в 9ти. :-\
Важно е да разбера,защото в 9ти дом имам хирон,слънце и меркурий.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #36 -: Април 13, 2010, 01:30:04 pm »
По мое изчисление новолунието ще е на 24гр в овен.В такъв случай ми попада в 10 дом.На 4гр от МС.Счита ли се за съвпад?

« Отговор #37 -: Април 13, 2010, 02:44:39 pm »
   Виж си настройките на зета, може да се различават домовете, поради това че едната карта е построена по топоцентричната система, а другата по геоцентричната - тогава се получават мънички разлики - изразени в минути. По принцип ако са засегнати главните оси на картата може да се допусне и по-широк орбис, защото това са едни от най-чувствителните точки в натала. Но ако става въпрос за планети, не би трябвало да има такъв широк орбис. Приемам за допустима орбиса +- 2 градуса.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #38 -: Април 13, 2010, 03:55:01 pm »
А новолуние в съвпад с Парс Фортуна, в 9 дом.... :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Април 13, 2010, 04:03:13 pm »