Здравей Гост

новолунието в Овен

• 105 Отговора
  • 14450 Прегледи
*

Nebesna

Re:новолунието в Овен
« Отговор #100 -: Април 15, 2010, 08:30:25 pm »
И аз на новолуние садих растения. Но в аквариума.
Рестартирах го, купих още две нови рибки - шаран "звездоброец" и сом прахосмукачка :P. Новолунието ми е в 11-ти дом, опозиция на натални Уран/Меркурий. Не е от него  :P.

Що, да не е от него? Нали хобитата са по 11-ти дом.

к'во хоби - аз съм пишман рибовъдец, направо кошмарът на акваристите. Затуй си ги броя рибите за домашни любимци, имат си имена, нрав и претенции. Аз само им обзаведох къщата, да усетят пролетта добичетата. К6 ми е в последния градус на Скорпион. Досега все чрез черни котки си го отигравах, от нова година почитам и Нептуня си в шести и си въдя златни риби.

Значи си действа опозицията на домовете и тва е. Аз така си се омъжих при наплив на тежки планети в 1-ви дом и си забременях при активиран 11-ти.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #101 -: Април 17, 2010, 07:39:54 am »
Да споделя наблюдения от новолунието в овен ,което ми се случи в 10 дом. :blink:
Според Каръл Ръшам,ще се пише за този човек,ще има реклама за него.Интересното е ,че при мен се случва точно това.
Говори се за мен и пускат мое изпълнение по радиото,без особено да съм си мръднала пръста за това.Не е нещо кой знае какво но,все пак се случва.
 :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #102 -: Април 17, 2010, 08:33:59 am »
Milkyway, много се радвам :blink:

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #103 -: Април 17, 2010, 08:43:18 am »
За чисто Новолуние в дом-активен е през следващите 2 седмици,за това виж нямаш ли транзити към 8 дом или негов управител? Иначе едва ли може да се очаква сериозна активност,щом не засяга планета.

Виж вече квадрата с прогр Слънце може и да е борба за власт-примерно ако е по 5/11ти дом или ще играеш главна или подпомагаща роля за някой по тия дома където прогр Слънце и това ще е свързано с енергиен преразход.Възможно е и да ти се откаже помощ на самата теб,трудно взаимодействие,да те оставят да си блестиш сама със свои сили  :-\

Асц. на Новолунието е в точен съвпад с моя в Дева и упр.Меркурий, транз. в Телец/9 в тригон с упр.
на моя 8 дом Овен, активиран от Новолунието,  получих безлихвен кредит от близки за да продължа с промените у дома и веднага го оползотворих с поръчки на желаните от мен неща  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #104 -: Април 17, 2010, 09:51:45 pm »
Не, :blink: не съм Вики.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #105 -: Април 17, 2010, 10:04:38 pm »
Не, :blink: не съм Вики.

извинявай, такива загадки ми действат както миризмата на лисицата действа на гончето.. :93:
Няма нишо лошо Вижън :wub: :wub: :wub: