абе аз нали съм проста и непросветена и сигурно това е последната тема, която правя тук, но вътрешно нещо ме ръчка да се изходя по въпроса щото взе да ми писва от лизане на задници и лицемерие, което цари тук!
значи хората тук по презумпция се занимават с астрология. това от своя страна е фактор за някакви макар и мижави добродетели.
наясно съм, че идеални хора няма, но това тук вече граничи с турбо олигофрения.
значи седи Марая до един казан с лайна с бърка с голяма сопа вътре, а вътре хора, хора, хора... и я някой е успял да надигне глава, я кака ви Марая го е натиснала навътре в казана или пък някой друг от плуващите вътре го прави! щото видите ли Марая е единствената знаеща, просветлена, добра, хрисима, неподражаема, слънчева и богопомазана в този свят, па сигурно и в оня свят.
начи зарита ли тя и айдеееееее целиот форум тръгва да се кланя на шамана щото видиш той ще се разсърди и ще започне да вади лична информация на показ за всички тук. защото се прави на приятелка на всички и те си изприкажат понякога душата и тя като една добра самарянка се хвърля в боя с една камара лична информация за да осере личността, която е дръзнала да и противоречи. не стига това, ами и вади лични съобщения на показ, което пък е направо отвратително. и точно тази личност дръзва да обвинява другите в лицемерие и подлост. едната от последните и теми е за да и почешете егото и определено успя да го направи и вие като послушни деца се редите на опашката за да целувате пръстена на нейно светейшество.
ето поредната лайнария от нейна страна:
"Сетих се, че визираш Вижън . Нападките й са повече от очевиздни, но не разбирам защо таи злоба и съска срещу теб , като гъска и, естествено, срещу всеки, който прояви симпатия към теб. Доколкото знам, нито имате лични отношения с нея, нито личен контакт, нито някога си я настъпвала по мазола. За сметка на това не спира да демонстрира симпатията си към Вещичка, което си е нейно право разбира се.
При все това, че не е участвала в нито една от по-сериозните астрологични дискусии. Нито е астролог, нито дори е любител астролог. Просто се подвизава в този форум, защото очевидно няма какво да прави през сводобното си време или търси терен за изява и тя..."
няма да кажа ,кое е лицето което изпрати това на ЛС. за да не го споходи същото....,но за мен е достатъчно!
достатъчно е само това , че все пак има хора във форума ,които са разбрали и видяли това!
ее , има смисъл да се стои тук , щом има хора ,които знаят , че не всичко което блести е злато и че не повърхността е важна , а това под нея! :blink:
не знам кой го е писал и дали е от подбраните царедворци или просто случаен минувач, но ще ви кажа едно: това е гнездо на оси - злобни, завистливи и вече не знам какво да си мисля! но факта, че Марая и това извади на показ е много гнусен, а човека написал това сигурно вече си скубе косите, защото в един последващ етап той може да е осрания на показ - или на този писач това не му е минавало през ума а

оплю Скарлет - сра толкова много върху нея и то толкова грубо, а сега и се прави на приятелка! - това Е лицемерие!
оплю Небесна - и при нея същото! - това Е лицемерие!
оплю Лили - точно когато Лили страдаше, а Марая и натика факта, че Лили в момент на слабост се е обърнала към нея и то при смъртта на родната и майка! хора, знаете ли че бях отвратена от това! - това не е лицемерие, това е нещо толкова гнусно, че не мога да го опиша!
осра мен - ма хора под нивото ми не могат да ме засегнат!
сега осира следващият - Вижън - и отново по същия начин и със старите прийоми! - това е вече
патология!!!
и защо това?!?! защото доказваме големината на егото си! и това с цената на наранени хора, на които се е писала за приятел! нима това е нормално!
сори мили деца, но аз не мога да мълча при такава явна несправедливост. наистина ми писна от лицемерие. Марая твърди, че обича животинки, но яде месо нали! твърди, че обича майката природа, а бизнеса и е свързан с омърсяването на природата /пак премълчавам какво е в действителност от уважение към божествената искрица в нея/ - е от това по-голямо лицемерие здраве му кажи! мене колко ме плю и продължава да плюе ма хич не ми пука. обаче ми пука за лицемерието и надървеното его което се размята като божият боздуган! значи ние тука или трябва да се кланяме на Марая или ще го духаме а. това е пълна гнусня. да не говоря, че ми писна да и чета правописните грешки - толкова голямо его, ма барем да беше си взела изпита по граматика!
админа... ми г-н Жином гледа сеир. пича е пълен привърженик на допускането, но определено едва ли му се занимава с такива тъпотии. все пак творението не принадлежи на създателя си

та така... вече ми е все тая какво ще стане тук. форума се обърна на "личният живот и личното его на Марая", а мен тя не ме интересува и не желая като вляза тук на всяка тема да четем за оплюването на един или друг от форума и личният и живот. исках да науча нещо, но освен да науча как да лицемеря и да тровя хората около себе си, за друго не виждам за кво да седя вече. от известно време тук е като кочина, а аз не съм прасе!
нека съм смешничка! нека аз съм човека, който провокира! нека аз съм човека, който ще се измете оттук, но поне ще си отида с чувство на удовлетвореност, защото съм казала истината. досега се правех на културна и не исках никого да засягам, обаче ми писна от лицемерието.
моля, драги съфорумци, не желая никой да ми гали егото /отсега да го знаете/. не търся съчувствие, не търся да ме чешкат по гърба! искам справедливост и по този начин я получавам! нямам намерение да мълча повече и да се правя на възпитана!
не съм възпитана! мама не можа да направи дама от мен! Урана ми е простак, а Юпитера ми не търпи несправедливости, а Марса ми е в близнаци!