Здравей Гост

ЛИЦЕМЕРИЕТО

• 44 Отговора
  • 7969 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
ЛИЦЕМЕРИЕТО
« -: Март 31, 2010, 07:49:03 pm »
абе аз нали съм проста и непросветена и сигурно това е последната тема, която правя тук, но вътрешно нещо ме ръчка да се изходя по въпроса щото взе да ми писва от лизане на задници и лицемерие, което цари тук!

значи хората тук по презумпция се занимават с астрология. това от своя страна е фактор за някакви макар и мижави добродетели.

наясно съм, че идеални хора няма, но това тук вече граничи с турбо олигофрения.

значи седи Марая до един казан с лайна с бърка с голяма сопа вътре, а вътре хора, хора, хора... и я някой е успял да надигне глава, я кака ви Марая го е натиснала навътре в казана или пък някой друг от плуващите вътре го прави! щото видите ли Марая е единствената знаеща, просветлена, добра, хрисима, неподражаема, слънчева и богопомазана в този свят, па сигурно и в оня свят.
начи зарита ли тя и айдеееееее целиот форум тръгва да се кланя на шамана щото видиш той ще се разсърди и ще започне да вади лична информация на показ за всички тук. защото се прави на приятелка на всички и те си изприкажат понякога душата и тя като една добра самарянка се хвърля в боя с една камара лична информация за да осере личността, която е дръзнала да и противоречи. не стига това, ами и вади лични съобщения на показ, което пък е направо отвратително. и точно тази личност дръзва да обвинява другите в лицемерие и подлост. едната от последните и теми е за да и почешете егото и определено успя да го направи и вие като послушни деца се редите на опашката за да целувате пръстена на нейно светейшество.

ето поредната лайнария от нейна страна:
"Сетих се, че визираш Вижън . Нападките й са повече от очевиздни, но не разбирам защо таи злоба и съска срещу теб , като гъска и, естествено, срещу всеки, който прояви симпатия към теб. Доколкото знам, нито имате лични отношения с нея, нито личен контакт, нито някога си я настъпвала по мазола. За сметка на това не спира да демонстрира симпатията си към Вещичка, което си е нейно право разбира се.
При все това, че не е участвала в нито една от по-сериозните астрологични дискусии. Нито е астролог, нито дори е любител астролог. Просто се подвизава в този форум, защото очевидно няма какво да прави през сводобното си време или търси терен за изява и тя..."

няма да кажа ,кое е лицето което изпрати това на ЛС. за да не го споходи същото....,но за мен е достатъчно!
достатъчно е само това , че все пак има хора във форума ,които са разбрали и видяли това!
ее , има смисъл да се стои тук , щом има хора ,които знаят , че не всичко което блести е злато и че не повърхността е важна , а това под нея! :blink:

не знам кой го е писал и дали е от подбраните царедворци или просто случаен минувач, но ще ви кажа едно: това е гнездо на оси - злобни, завистливи и вече не знам какво да си мисля! но факта, че Марая и това извади на показ е много гнусен, а човека написал това сигурно вече си скубе косите, защото в един последващ етап той може да е осрания на показ - или на този писач това не му е минавало през ума а  ;)

оплю Скарлет - сра толкова много върху нея и то толкова грубо, а сега и се прави на приятелка! - това Е лицемерие!
оплю Небесна - и при нея същото! - това Е лицемерие!
оплю Лили - точно когато Лили страдаше, а Марая и натика факта, че Лили в момент на слабост се е обърнала към нея и то при смъртта на родната и майка! хора, знаете ли че бях отвратена от това! - това не е лицемерие, това е нещо толкова гнусно, че не мога да го опиша!
осра мен - ма хора под нивото ми не могат да ме засегнат!
сега осира следващият - Вижън - и отново по същия начин и със старите прийоми! - това е вече патология!!!

и защо това?!?! защото доказваме големината на егото си! и това с цената на наранени хора, на които се е писала за приятел! нима това е нормално!

сори мили деца, но аз не мога да мълча при такава явна несправедливост. наистина ми писна от лицемерие. Марая твърди, че обича животинки, но яде месо нали! твърди, че обича майката природа, а бизнеса и е свързан с омърсяването на природата /пак премълчавам какво е в действителност от уважение към божествената искрица в нея/ - е от това по-голямо лицемерие здраве му кажи! мене колко ме плю и продължава да плюе ма хич не ми пука. обаче ми пука за лицемерието и надървеното его което се размята като божият боздуган! значи ние тука или трябва да се кланяме на Марая или ще го духаме а. това е пълна гнусня. да не говоря, че ми писна да и чета правописните грешки - толкова голямо его, ма барем да беше си взела изпита по граматика!

админа... ми г-н Жином гледа сеир. пича е пълен привърженик на допускането, но определено едва ли му се занимава с такива тъпотии. все пак творението не принадлежи на създателя си  ;D ;D ;D

та така... вече ми е все тая какво ще стане тук. форума се обърна на "личният живот и личното его на Марая", а мен тя не ме интересува и не желая като вляза тук на всяка тема да четем за оплюването на един или друг от форума и личният и живот. исках да науча нещо, но освен да науча как да лицемеря и да тровя хората около себе си, за друго не виждам за кво да седя вече. от известно време тук е като кочина, а аз не съм прасе!

нека съм смешничка! нека аз съм човека, който провокира! нека аз съм човека, който ще се измете оттук, но поне ще си отида с чувство на удовлетвореност, защото съм казала истината. досега се правех на културна и не исках никого да засягам, обаче ми писна от лицемерието.

моля, драги съфорумци, не желая никой да ми гали егото /отсега да го знаете/. не търся съчувствие, не търся да ме чешкат по гърба! искам справедливост и по този начин я получавам! нямам намерение да мълча повече и да се правя на възпитана!

не съм възпитана! мама не можа да направи дама от мен! Урана ми е простак, а Юпитера ми не търпи несправедливости, а Марса ми е в близнаци!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Re:ЛИЦЕМЕРИЕТО
« Отговор #1 -: Март 31, 2010, 08:08:13 pm »
виж ся, наясно съм, че хвърлих кофата с лайната срещу вентилатора, но мразя да толерирам лицемерието и лизачеството. аз си казах квото имах и поне ми олекна. нема си го задържам вътре, защото според Шрек лошото се изхвърля  :57:

« Отговор #2 -: Март 31, 2010, 08:59:07 pm »

вещичке,мило уважавам всички тук и ми е приятно да ви чета и да има споделеност
и добра енергия,коята те зарежда позитивно,ама преливам, в нас правят тоалетната, новата тоалетна е в средата на хола, , влизам тук за глътка свеж въздух и тук кофи с лайна хвърчат от вентилатора, уж плувам добре,ма ще ме удавите бе хора  :o :P

Вещичке, Марая , Великден е скоро, смирете се, толкова ли е трудно човек да сведе смирено глава и да се хармонизира вътрешно ако е провокиран да не скача първосигнално
и да хули, вместо да изрече" Прости му Господи,той /тя не знае каква казва или прави"
безмислените битки не си струват енергозагубата,живота е кратък за да се губим в тях :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3 -: Март 31, 2010, 09:23:39 pm »
нейната душа е чиста като на дете, затова я обичам толкова..но от устата на децата ще чуете истината, казано е.. :72:

благодаря ти за доверието  :58: :88: :49:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4 -: Март 31, 2010, 09:34:07 pm »
Vision така като гледам нещата отиват на към там да си вземеш Вещичка за жена-честно,това не го виждам от сега,а мнооого от отдавна  ;D

И спокич-тамън според Матрицата 5 това е най-доброто решение,пък Вещурята си има Венера във Водолей и Марс в Близнаци, а те са многопотенциални  :rolleyes: :P

Ма не си правя майтап  :72: :57: :19:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #5 -: Март 31, 2010, 09:41:21 pm »
Аз пък имам претенции за Вещицата. Тя си е моя и аз я обичам.  :angry: А дали аз или Вижън ще се ожени за нея, не е твой проблем, Нухе. С твоя Марс във Водолей и аз бих се замислила??? Хайде, не с лошо,моля те.  :tongue2: :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6 -: Март 31, 2010, 09:44:10 pm »
ихааааааааааа начи ще си заформя харем а  ;D ;D ;D

кви жени харесвам ли... миииииии умни, да не са много мързеливи, да не ревнуват много и да ми ядат сладкишите  :57:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #7 -: Март 31, 2010, 09:48:25 pm »
Начи, няма да се женя за теб.  :P Нямам нужда от повече сладки,щото знаеш кво става от тях. Ще си бъдем само приятелки и чат пат ще преспивам при теб.  :08: :85:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #8 -: Март 31, 2010, 09:52:48 pm »
Аз пък имам претенции за Вещицата. Тя си е моя и аз я обичам.  :angry: А дали аз или Вижън ще се ожени за нея, не е твой проблем, Нухе.

Що да е проблем бе?! Аз ще се радвам ако две сродни души се съберат,просто не виждам какво още Vision има да увърта,то не беше любов,то не беше ела ми мило на гости да ти оближа....сладоледа  :57: Тя Вещичка смятала със сладкиши да я черпи,но за Вижън най-сладкият сладкиш е Вещичка ха ха ха  ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #9 -: Март 31, 2010, 09:54:24 pm »
еееееее Скарлетке, ама като преспиваш у нас нали ще ядеш тортички а  :57:  па ко ти пука за гъза - той си е достатъчно голям сам да се гледа... поне моят де  :57:

Вижън, начи става работата  :57:  а за мършичката, като ти се прииска скара ши ходиш на терасата да се измирисва бързо  :08:

*

Divna

« Отговор #10 -: Март 31, 2010, 09:56:11 pm »
Вещичка, идеални хора не съществуват, даже и в този форум, където духовното е акцентирано всички сме смъртни и всички правим грешки. Едни грешим с изказа си, други с правописа си, трети с нещо друго...
Тук съм, в този форум, за да навляза в астрологията, а не да създавам приятелства или да критикувам някого, защото този някой не прави нещата по моя начин. Гледам на всички като на мои колеги. Уважавам хората, които са във форума от години и останалите които са отскоро без да правя разлика кой е по-напред и кой е по-назад в астрологията. Та нали всички сме чеда Божии. Уважавам те толкова, колкото уважавам и Марая и всички останали съфорумци.
Форума е едно прекрасно място за обмяна на астрологична информация. Често се случва да споделяме и нещо лично, като по този начин си гласуваме доверие.
Никак не ми е приятно когато има някакъв вид недоразумение между някого (в случая между теб и Марая).
Ти си имаш своите си качества, а тя нейните си.
Болно ми е като ви чета как и двете се изхабявате.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #11 -: Март 31, 2010, 09:58:52 pm »
Синухе, майтап, майтап, ама започваш отново да ставаш груб, а не ти отива.

« Отговор #12 -: Март 31, 2010, 11:12:55 pm »
Преди 3 години когато започнах да чета и да се интересувам от астрология попаднах на форум в друг сайт където точно тази Вещичка която сега се чувства неразбрана и неудобрена помагаше на нас начинаещите да навлезам в дебрите на науката.Тогава ми направи впечетление една нейна снимка и мисля че си страшно чаровен и с позитивно излъчване човек!Да понякога си пряма но и доста от нещата които казваш са за да си начешеш "крастата" и чувството хумор което на моменти е необходимо предвид всичкия негативизъм на хората напоследък.Ти имаш много знания които споделяш с нас пък били те прочетени или дължащи се на личен опит и ние с интерес ще продължаваме да четем!
Докато дишаш...надявай се!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #13 -: Април 01, 2010, 07:32:59 am »
Дивна, наясно съм с факта, че няма съвършени хора. в случая не става въпрос за инфото споделено във форума, а извън него - на четири очи. и когато някой се опитва да ме плюе, го оставям да прави каквото си иска, но когато се преминат границите вече става страшно. щото аз може и да съм заблудена Риба в повечето случаи, но понякога и аз се събуждам от безусловната си любов и яхвам метлата - ей така профилактично го правя, за да не си мислят хората, че могат да играят пачанга на главата ми!  и няма как да се изхабя в един такъв спор - аз просто пояснявам истината, такава каквато аз я виждам, а говоренето и писането на нещо справедливо според мен, не може да е изхабително  ;)

Стреличке, благодаря ти за коментара, но за мен Великден е празник на шарените яйца и козунаците /демек го свързвам с манджата/ и баш ми е все тая за църквата. мога да се смиря пред Майката Природа, пред Божията Сила, пред Човешките Постъпки и пред Безусловната Любов, но никога няма да преклоня глава пред нещо толкова явно несправедливо, че чак вади очите!

marygadje, досещам се за кой форум говориш, но едва ли съм била от полза преди години, защото тогава знанията ми клоняха към минус безкрайност  ;D  иначе ти благодаря за подкрепата!

когато и каквото и да съм писала, с изключение на моментите когато се майтапя, съм го правила с желанието да предам моите знания и да науча някого дори и на нещо мъничко. защото моите знания са минали през живота ми - демек съм ги тествала! и заставам зад всичко изказано от мен. и ако на някого съм звучала като военен наставник, то е защото в този форум както и навсякъде другаде, действа принципа на огледалото - каквото излъчваш ти, точно това ти се връща като отражение, но това не е отсрещния човек, а твоето лично усещане.  трябва да се премине определен етап на развитие за да успяваш да не попадаш в този капан. това е факт и колкото и да се рита срещу него ефекта ще е нулев.

аз си давам сметка и за друго - на трима човека съм им трън в очите. ми добре ама защо ли  ;)  това лично за мен означава, следното: чувстват се заплашени от мен; с изказаният си страх признават, че са по слаби; някой който иска да изплува от казана с лайната, да го натикаме отново - принципа на тълпата и на различните хора. е, ок само, че това не е мой проблем, а техен, защото аз никого не заплашвам. това, че твърдят че съм агресивна - не съм! просто когато говоря за нещо любимо го обяснявам доста емоционално, щото нали съм си водно, па тя водата давила разправят тука...  обаче когато става въпрос за патология /като причината да създам тази тема/ вече не бих могла и секунда повече да мълча. всичко си има граници. плутонианци били, нам кви си били. бе то хубо, ама Плутоновите енергии са толкова тежки, че или те побъркват или правят Човек от тебе, па един Човек не би се държал като див планински индивид пуснат насред площада в селото! знам, че според повечето от вас трябва да мълча за да затихне темата, но това се повтаря за не знам си кой път вече и винаги е едно и също - всички ходят на пръсти като покрай болен  :-X  за да не дразнят "лъва" - еми аз ходя с подкованите ботуши, защото заболяването не е мой проблем - заболяванията възникват в емоционалното тяло на човек, което ще рече, че от околните виновни за състоянието няма и не би следвало те да се държат като попикани деца пред майка си!

все ми е тая обаче на мен, оттук нататък аз си знам какво следва. с напълно ясно съзнание повдигнах тази тема, защото не мога да търпя такива неща и зная какви ще са реакциите. затова и ви писах, че не търся съчувствие - просто изразих мнението си честно както винаги съм правила нищо, че съм обвинявана в лъжа! аз съм това, което съм и съм точно такава каквато трябва да бъда! това, че някой не ме харесва е по-добре! това че много хора не ме харесват е още по-добре - значи съм на прав път  ;)
« Последна редакция: Април 01, 2010, 07:42:55 am от Вещичка »

*

nerealna

« Отговор #14 -: Април 01, 2010, 08:34:34 am »
Вещичке, толкова ли ти е трудно да повярваш, че някой наистина харесва Марая  ;D и аз се изказах добре за нея, не я познавам на живо, отдвана я чета във форума и смятам, че има мн знания по астрология и лично на мен ми е полезна. отговаряла ми е някои въпроси тук и съвсем искрено изказвам благодарността си към нея, че се е занимавала да отговаря на 1 непозната. това не е лицемерие а благодарност. как по друг начин да я изразим тук във форума освен с думи :)
и теб те чета и също си ми симпатична. и за мн неща  мисля като теб , като например за великден  ;D
това което казах сега за теб значи ли, че ти се подмазвам  ;D
и двете сте ми симпатични, но не искам нищо  нито от теб нито от марая, поради каква причина да лицемернича или подмазвам   ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #15 -: Април 01, 2010, 08:55:01 am »
Нереална, или ме разбираш неправилно или се опитваш да се подбъзикнеш ми се струва ;)

нямам нищо против всички да харесвате Марая! просто държа на обективността. наясно съм, че истината е субективен фактор, но все пак държа и аз да си изкажа мнението!

тук в тази тема излагам личното си мнение относно ситуацията. достатъчно четох превземки и преструвки /от страна на Марая/ и беше редно и аз да се изкажа, защото определено тя плюеше отгоре ми. когато някой реши да провежда масирана акция срещу друг човек и използва евтини популистки прийоми, трябва да е наясно, че точно в него момент се включва единият от Херметичните закони - Всяко действие има противодействие! /това е и закон от физиката също/. аз съм много търпеливо добиче по принцип - ти ще ме плюеш, аз ще си кютам... но всяко търпение си има граници, моите граници се нарушиха снощи със публикуването на личното съобщение на ачика. верно, това съобщение не ме засяга изобщо, но то беше последната капка смрад в нарушението на закона за неприкосновеността на личните данни /ако ме разбираш какво искам да кажа!/.

не съм създала тази тема да ме чешете по гърба! нямам нужда от това! аз съм никоя в очите на Вселената и съм някоя в собствените си очи. нямам нужда друг да върви подир задника ми и да ми повтаря колко съм велика, защото знам коя съм и накъде отивам!

*

nerealna

« Отговор #16 -: Април 01, 2010, 08:56:32 am »
и не мисля, че има нещо лошо в това да направи анкета кой я харесва и кой не. който иска да пише, който не иска, да не отговаря. .  
всеки човек има някаква представа за себе си - в какво е добър и в какво не, от какво има нужда, какво иска да постигне и т.н. но част от самооценката за себе си изграждаме на базата на мнението на околните за нас. и не е лошо от време на време да се допитваме до другите какво мислят за нас. често хората остават изненадани от начина, по който другите ги възприемат, както и това, че самите те не са се сетили, за някои свои качества :)

*

nerealna

« Отговор #17 -: Април 01, 2010, 08:59:36 am »
може да не съм те разбрала правилно, но в никакъв случай не се бъзикам !
разбира се че щом си се почувствала засегната е твое право да се защитиш .
признавам си, че не съм следила всички теми подробно и може да припускам няко неща

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #18 -: Април 01, 2010, 09:00:14 am »
и не мисля, че има нещо лошо в това да направи анкета кой я харесва и кой не.

виж сега, от гледна точка на свободата на словото си абсолютно права!
но лично за мен това е върхова форма на изявен егоцентризъм! с това, че уж тя се чувства неуверена в себе си, ви провокира да и галите самолюбието. и това ако не е манипулация, здраве му кажи  ;D  

*

Nebesna

« Отговор #19 -: Април 01, 2010, 09:03:22 am »
Вещичке, Марая , Великден е скоро, смирете се, толкова ли е трудно човек да сведе смирено глава и да се хармонизира вътрешно ако е провокиран да не скача първосигнално

Без прошка няма смирение, и обратното. Никой не е съвършен.
Което няма да е лесна работа, но изисква преди всичко да приемеш различиета в другия, за което НЕ се изисква да ставаш като него, а просто то да не те дразни. Слънце в Риби е в квадрат със Слънце в Стрелец - конфликтите са неизбежни, но нека бъде констнруктивен дебата, без лични напаТки, моля.