Здравей Гост

Смирено

• 27 Отговора
  • 3710 Прегледи
*

лилид

Смирено
« -: Април 01, 2010, 02:00:24 pm »
Заминавам на предсватбено пътешествие! щастлива съм да ви съобщя :)

*

Lillie

• 30532
Re:Смирено
« Отговор #1 -: Април 01, 2010, 02:07:24 pm »
Честито!  :49:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Април 01, 2010, 02:11:10 pm »
 :clap: :58: и от мен!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3 -: Април 01, 2010, 02:13:33 pm »
Заминавам на предсватбено пътешествие! щастлива съм да ви съобщя :)

Честито и от мен! После да има и сватбено.  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #4 -: Април 01, 2010, 02:56:40 pm »
Честито!  :clap:
И да ни се връща!  ;D

« Отговор #5 -: Април 01, 2010, 03:11:49 pm »
 :49: Еееей, да си изкараш страхотно и да се заредиш с много енергия - за години напред !

*

лилид

« Отговор #6 -: Април 01, 2010, 03:13:04 pm »
Момичета, толкова сте мили със спонтанното си сърадване, благодаря ви!!!

... днес е един прекрасен ден да погледнем шеговито дори на най-сериозните си мечти ... истина ви писах, наистина заминавам (Перперикон, Кърджали, Златоград...) и наистина е предсватбено (кой я знае сватбата къде е там някъде незнайно къде напред във времето ... и с кого...)... (нали не ми се сърдите за шегичката, ...аз даже си вярвам, че...)

Весели и щастливи Великденски празници ви желая!!!

Нека сбъдне се това, което е добро за нас и тези, които обичаме (открих, че усещам - да, аз наистина обичам половинката си, макар да не знам кой точно е той)!!!

:25: :25: :25:

*

Helo

« Отговор #7 -: Април 01, 2010, 03:41:05 pm »
Трябва ли целият живот на човек да се върти около намирането на подходящ партньор?! Ако някой се чувства непълноценен или мисли, че голямото щастие ще дойде само, когато се ожени или омъжи и че животът му няма смисъл без партньор, то защо живее.

Според мен това е една от големите илюзии - майя.

Мисля, че човек трябва да се почувствна пълноценен, да е в мир със себе си, да му харесва соствената му компания, да се чувства цялостен сам със себе си, защото човек се ражда сам и умира сам.

Да съсредоточите целият си живот, мисли и желания в очакването на един бъдещ принц си е жалко и загуба на врече. Но нали човечеството трябва да продължи да съществува и хората трябва да се множат.

Все пак в Библията пише:  ;D ;D ;D

28. И благослови ги Бог, като им рече: плодете се и множете се, пълнете земята и обладайте я и господарувайте над морските риби (и над зверовете), над небесните птици (и над всякакъв добитък, над цялата земя) и над всякакви животни, които пълзят по земята.

Макар, че това се отнася за първите хора, описани в Библията, а не за Адам и Ева, но важи и за тях.  ;D

Мисля, че това желание, което вие толкова копнеете да удовлетворите е част от илюзиите, създадени за хората.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8 -: Април 01, 2010, 03:45:28 pm »
Не, Хело. Важното в случая е, че Лилид се чувства щастлива и сподели тази радост с околните.
 За теб може друго да е важно, но намирането на партньор е нещо значимо в живота, макар, че ти ако нямаш такава потребност, никой няма да те упреква.   

Поздравления, мила! Много спонтанно дойде тук и разведри обстановката, за което ти благодаря! Бъди щастлива.  :wub:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

лилид

« Отговор #9 -: Април 01, 2010, 03:49:34 pm »
Трябва ли целият живот на човек да се върти около намирането на подходящ партньор?! Ако някой се чувства непълноценен или мисли, че голямото щастие ще дойде само, когато се ожени или омъжи и че животът му няма смисъл без партньор, то защо живее.

Според мен това е една от големите илюзии - майя.

Мисля, че човек трябва да се почувствна пълноценен, да е в мир със себе си, да му харесва соствената му компания, да се чувства цялостен сам със себе си, защото човек се ражда сам и умира сам.

Да съсредоточите целият си живот, мисли и желания в очакването на един бъдещ принц си е жалко и загуба на врече. Но нали човечеството трябва да продължи да съществува и хората трябва да се множат.

Все пак в Библията пише:  ;D ;D ;D

28. И благослови ги Бог, като им рече: плодете се и множете се, пълнете земята и обладайте я и господарувайте над морските риби (и над зверовете), над небесните птици (и над всякакъв добитък, над цялата земя) и над всякакви животни, които пълзят по земята.

Макар, че това се отнася за първите хора, описани в Библията, а не за Адам и Ева, но важи и за тях.  ;D

Мисля, че това желание, което вие толкова копнеете да удовлетворите е част от илюзиите, създадени за хората.

:blink: за принц, плодене и множене вече ми е минало времето, в хиронов възврът съм... любов с главно Л да бъде!!! ...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #10 -: Април 01, 2010, 03:52:46 pm »
:blink: за принц, плодене и множене вече ми е минало времето, в хиронов възврът съм... любов с главно Л да бъде!!! ...

Амин дай Боже всекиму с Хиронов възврат.  :25:

*

лилид

« Отговор #11 -: Април 01, 2010, 03:59:41 pm »
 ;D и наистина съм щастлива, мили момичета (е, и момчета!!!), не на шега!!!

и знам, че ме разбирате, а тези които не ме разбират сега - е, и те ще разберат по-нататък...

:88:

*

Uran

• 6041
« Отговор #12 -: Април 01, 2010, 04:16:49 pm »
 Наслади се на щастието! :blink:
....и да кажеш как са пътищата до Перперикон. :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #13 -: Април 01, 2010, 04:18:25 pm »
...аз не можах да стопля  :-[  Хубавото е, че някой се радва. Дай Боже всекиму.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #14 -: Април 01, 2010, 04:21:03 pm »
Асол, днес е 1 април.   :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #15 -: Април 01, 2010, 04:22:02 pm »

Нека сбъдне се това, което е добро за нас и тези, които обичаме (открих, че усещам - да, аз наистина обичам половинката си, макар да не знам кой точно е той)!!!

А между другото това мисля, че е първата стъпка преди да го откриеш.  :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Април 01, 2010, 04:23:21 pm »
;D и наистина съм щастлива, мили момичета (е, и момчета!!!), не на шега!!!

и знам, че ме разбирате, а тези които не ме разбират сега - е, и те ще разберат по-нататък...

:88:

когато знаеме ,че става дума за хирон ,всяко пътуване е съпроводено с уроци. уроци ,които ,ако сме научили с болка , можем да споделим чрез лечение или с лечение.
любовта по хирон е любов , която е изтрадана ,но именно тя е любовта във всичките и измерения...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #17 -: Април 01, 2010, 04:24:48 pm »
Вярно  ;D де ми е акъла  :-[

*

nerealna

« Отговор #18 -: Април 01, 2010, 04:25:48 pm »
Минете да видите и Монумента на Богородица в Хасково /в рекордите на Гинес е/ и Александровската гробница  ;) http://www.haskovo.bg/pages/unikalnata_trakiiska_grobnitsa_v_s_aleksandrovo_71.html

http://www.haskovo.bg/pages/monument_sv_bogoroditsa__28.html

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Април 01, 2010, 04:28:45 pm »
Минете да видите и Монумента на Богородица в Хасково /в рекордите на Гинес е/ и Александровската гробница  ;) http://www.haskovo.bg/pages/unikalnata_trakiiska_grobnitsa_v_s_aleksandrovo_71.html

http://www.haskovo.bg/pages/monument_sv_bogoroditsa__28.html

а , може ли да посетиме и пицарията в центъра на хасково , ех ,че и забравих името...,в една красива градинка е ;D ;D ;D.
а монумента е уникален!