Здравей Гост

Градусите

• 22 Отговора
  • 4363 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Градусите
« Отговор #20 -: Април 03, 2010, 06:14:06 pm »
т.е ,комплексно! и звезди и градуси.
ясно! намирам много противоречие м/у сибиански градуси , тълкуване на звезди ,лунни стоянки ,които визираш. :rolleyes:

Защото значението на градусите, основани на неподвижни звезди, не е получено в момент на ясновидство, транс, озарение или прозрение, какъвто е бил случаят с Линда Хил и нейната сабианска символика.
Темпераментът на всяка накшатра зависи от природата на неподвижната звезда в съзвездието, в което попада.
Противоречие има между сабианската символика и лунните стоянки и респ. между сабианското значение на градусите и значението на неподвижните звезди.

и не само ,тук е противоречието. противоречие намирам и при градусите , от така наречените деканати .
за определяне управителите на деканатите /всеки знак от 30гр. се дели на три части по 10гр./ съществуват две системи. едната е египетска , а другата-халдейска или вавилонска. по триплицитет ,еднородна стихия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Април 03, 2010, 06:16:42 pm »
Такива са и системите на термите, има разминаване.
Голяма каша е всичко, чудя се коя система да приема за валидна и да ги използвам ли въобще...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Април 03, 2010, 06:20:50 pm »
Такива са и системите на термите, има разминаване.
Голяма каша е всичко, чудя се коя система да приема за валидна и да ги използвам ли въобще...

точно тук е една от тънките нишки в астрологията според мен..., аз съм си намерила някаква моя си система и за сега не ме подвежда , но ...има риск. не можеш да кажеш черно или бяло....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците