прозерпина , асц. ти е в съвпад с една от най-щастливите звезди Регул. наред с това е и в критичен градус. имаш сатурн в първи дом в натала , а това означава ,ранна раздяла с родител , наложило се е да пораснеш по-рано от останалите.
упр. на асц-то ти е слънцето ,което се намира в трети дом от натала в точен секстил с асц-то. като цяло това говори за добро здраве ,както и за добро приемане от страна на другите.
много силен 3-ти дом , пътувания ,контакти ,комуникаций.....и не само ,но аз като видя отсреща хирон знам ,че става дума за сериозно творчество ,което рано или късно се развива. висшето образование е прекъснато , а достигането до философските и духовни висини ,става чрез болка ...,но търсенете им те лекува , то ти дава възможността да излекуваш душата си. не спираш докато не намериш отговора....
тайните в дома на родителите ти ,както и мистерийте около много неща свързани както с тях така и с твоята душевност , ти пречат да се оттърсиш от силните емоций и да направиш правилна преценка на ситуацията.
излишно е да споменавам ,че е възможно в рода ти ,да има духовник , както и проблем свързан с приемането на твоя прабаба....
така или иначе до години ,2или 3 ще ти се изяснят много неща ,които сега не са ти ясни , а човъркат мозъка ти....
прогресивната луна е в 12-ти дом в знака лъв. това е период в който ще се отдръпнеш настрана и ще усетиш великодушие по отношение на финните неща . не ти е нужно да блестиш навън , по-скоро сега е важно да усетиш вътрешния си блясък и да събудиш творчеството спящо в теб.
сложен като цяло период ,като се има впредвид ,че и асц-то ти е лъв , и упр. на 12-ти е слънце , а и куспидата на 12-ти е лъв.
това е време ,което е само за теб. акцента е в/у теб самата. тук външния свят няма почти никакво отношение. сега само ще събираш ,за да може ,когато пр. луна премине асц-то ти , да береш плодовете на 12-ти дом. сега просто събираш частите от пъзела ,за да подредиш картината....
транзитния сатурн е във втори дом. това означава ,че във втори дом ще изкристализират не само нещата свързани с финансийте ти , а и онова което касае ценностната ти система. ще си наясно със материята и емоцията ще бъде на заден план.
упр. на 2-ри дом меркурий се намира в 3-ти. т.е ти заработваш парите си ,чрез писане ,контакти с хората,кратки пътувания , чрез близки родственици. така ,че би следвало да бъдеш внимателна и прагматична по отношение на гореспоменатите. освен това прилагаш и творчество в работата си....
що ми се струва , че имаш някаква интимна връзка с чужбина? :unsure:
плутон е в 5-я ти дом и предстой да направи съвпад с локус фортуна. използвай това време , за творчество ,защото това ще бъде изключително късметлийски период за теб.....
с две думи: по-малко харчове , структура на ценностите ,просто приоритети и обръщане навътре към себе си , пр. луна в съвпад с асц-то ,ще покаже всичко онова ,което се е случило в последните 2 и половина години.
събитията ще бъдат свъзани с 2-ри дом и трети дом. те ще те занимават изцяло.....
дано съм ти полезна! :blink: