Здравей Гост

Моля за съдействие

• 110 Отговора
  • 13602 Прегледи
Моля за съдействие
« -: Април 04, 2010, 03:19:46 pm »
Не е подходящо за нова тема ще я изтрия в последствие.
Имам молба към по знаещите за съдействие става въпрос за ли4ни неща, с които не е редно да занимавам целия форум и не бих и искала да досаждам без покана на ли4ни на който и да било.Та става въпрос за предсказателна астрология и много бих била благодарна ако някой пожелае да изгуби малко време .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Моля за съдействие
« Отговор #1 -: Април 04, 2010, 03:22:34 pm »
 ;D за какво става дума?
и зависи колко е времето? ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Април 04, 2010, 03:25:10 pm »
;D за какво става дума?
По отношение на предсказателната астрология стигнах до една главоблъсканиза и не мога да я разреша сама.
И повтарям не искам на никой да досаждам .Ще бъда благодарна на който му се занимава.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Април 04, 2010, 03:26:36 pm »
;D за какво става дума?
По отношение на предсказателната астрология стигнах до една главоблъсканиза и не мога да я разреша сама.
И повтарям не искам на никой да досаждам .Ще бъда благодарна на който му се занимава.

казвай ,ако мога и с каквото мога....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Април 04, 2010, 03:38:41 pm »

[/quote]

казвай ,ако мога и с каквото мога....
[/quote]
Нямам достатъ4но практика в предсказателната астрология
1.Прогресивната ми Луна е в Лъв 12 дом и не мога да си обясня : Луна  в Лъв иска да блести да парадира и да с е пакзава абе вси4ко характерно за Луна в Лъв но как ще се полу4и тази работа в 12 дом?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #5 -: Април 04, 2010, 03:42:29 pm »
2.Транзитен Сатурн навлезе във 2 дом и обстоятелствата наложиха смяна на работата.
предполага се 4е сега се трупат дивиденти и наградата идва в резултата на разумната работа през този период но....прогресираща Луна в 12 дом со4и обратното не е благоприятен период за нови на4инания но Луна в Лъв пък озна4ава успехи в твор4еството и въобще трябва да блести.
Транзитния Юпитер скоро навлезе в 7 дом
Та като събера вси4ки фактори наведнъж и до никакъв извод не стигам
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #6 -: Април 04, 2010, 03:46:18 pm »
1.Прогресивната ми Луна е в Лъв 12 дом и не мога да си обясня : Луна  в Лъв иска да блести да парадира и да с е пакзава абе вси4ко характерно за Луна в Лъв но как ще се полу4и тази работа в 12 дом?

Аз съм с АС Лъв и при моята прогресия на Луната през 12-ти натален, Лъв, да ти кажа не съм се чувствала никак блестяща. При мен се акцентира по-скоро ефекта на дома, а не на знака. Докато понастоящем прогр на Луна през Скорпион, 4ти натален, чувствам повече влияние на знака, а не на дома.

А ми приеми, че новата ти работа ще ти наложи отдръпване - ще си с нови хора, с които трябва първо да се съобразяваш, докато  междувременно изграждаш авторитет.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #7 -: Април 04, 2010, 03:52:19 pm »
Може да означава едно творческо осамотяване,изолиране,с цел да си събереш мислите и енергията и да се родят нови творчески идеи-ти нали с мода се занимаваше??сатурн в 2 дом-може да инвестираш в нова колекция,да структурираш талантите си,да ги 'впрегнеш'яко да работят за теб :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Април 04, 2010, 04:00:23 pm »
преди да си кажа мнението ,имам няколко въпроса:
в кой натален дом и в кой знак се намира наталната луна? какви аспекти прави?
какви са аспектите ,които ще сключи прогресивната луна , в 12-ти дом.
какво управлява , кой и е диспозитора ?
управителя на 12-ти кой е ?
какви планети има в 12-ти натален?
има ли съвпад на куспида на пр. дом с натален през това време?
2-ри дом- в-ха на 2-ри в кой знак е?
къде е упр. на знака?
аспекти в натала? аспекти при прогресия.....

« Отговор #9 -: Април 04, 2010, 04:19:13 pm »
преди да си кажа мнението ,имам няколко въпроса:
в кой натален дом и в кой знак се намира наталната луна? какви аспекти прави?
какви са аспектите ,които ще сключи прогресивната луна , в 12-ти дом.
какво управлява , кой и е диспозитора ?
управителя на 12-ти кой е ?
какви планети има в 12-ти натален?
има ли съвпад на куспида на пр. дом с натален през това време?
2-ри дом- в-ха на 2-ри в кой знак е?
къде е упр. на знака?
аспекти в натала? аспекти при прогресия.....
[/quoteТака и не се нау4их да ка4вам карти
а ако запо4на да описвам ще стане дълга и широка
пускам си данните
21.10.1978  Пловдив
1.50
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #10 -: Април 04, 2010, 04:21:03 pm »
Може да означава едно творческо осамотяване,изолиране,с цел да си събереш мислите и енергията и да се родят нови творчески идеи-ти нали с мода се занимаваше??сатурн в 2 дом-може да инвестираш в нова колекция,да структурираш талантите си,да ги 'впрегнеш'яко да работят за теб :blink:
Вярно е 4е имам време и гелание за подготвянето на нещо ново но сигурно е заради Сатурна във 2 дом нещата вурвят много бавно и тромаво а по принцип не е така
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

missKapriz

« Отговор #11 -: Април 04, 2010, 04:23:51 pm »
При мен сатурн е в 1 дом

« Отговор #12 -: Април 04, 2010, 04:25:25 pm »
При мен сатурн е в 1 дом
Моя мина от там Сатурновото завръщане......не може да остане незабелязано
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

missKapriz

« Отговор #13 -: Април 04, 2010, 04:26:33 pm »
Ама аз за твоя Сатурн говоря,Прозерпина ;DКато направих карта пр.Сатурн е в твоя 1 дом все още

едит:Разбрах-говриш за сол Сатурн

« Отговор #14 -: Април 04, 2010, 04:27:52 pm »
Аз съм с АС Лъв и при моята прогресия на Луната през 12-ти натален, Лъв, да ти кажа не съм се чувствала никак блестяща. При мен се акцентира по-скоро ефекта на дома, а не на знака. Докато понастоящем прогр на Луна през Скорпион, 4ти натален, чувствам повече влияние на знака, а не на дома.

А ми приеми, че новата ти работа ще ти наложи отдръпване - ще си с нови хора, с които трябва първо да се съобразяваш, докато  междувременно изграждаш авторитет.
[/quote]
Даааааа за 3 пут ми се лу4ава от на4ало и така ми е писнало.
Преди ми харесваше но ве4е се 4увствам изморена кой знае колко време ще отнеме и къв ще е крайният резултат.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #15 -: Април 04, 2010, 04:28:59 pm »
Ама аз за твоя Сатурн говоря,Прозерпина ;DКато направих карта пр.Сатурн е в твоя 1 дом все още
Не бе ако не бъркам а мисля 4е не бъркам във 2 дом е отдавна
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Април 04, 2010, 04:30:49 pm »
ще погледна... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Април 04, 2010, 05:03:15 pm »
не мога да отворя астрокома  :(.
така ,че ако бързаш ми кажи кое ,къде се намира , ако не ще се наложи да изчакаш малко.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Април 04, 2010, 06:07:11 pm »
прозерпина ,  асц. ти е в съвпад с една от най-щастливите звезди Регул. наред с това е и в критичен градус. имаш сатурн в първи дом в натала , а това означава ,ранна раздяла с родител , наложило се е да пораснеш по-рано от останалите.
упр. на асц-то ти е слънцето ,което се намира в трети дом от натала в точен секстил с асц-то. като цяло това говори за добро здраве ,както и за добро приемане от страна на другите.
много силен 3-ти дом , пътувания ,контакти ,комуникаций.....и не само ,но аз като видя отсреща хирон знам ,че става дума за сериозно творчество ,което рано или късно се развива. висшето образование е прекъснато , а достигането до философските и духовни висини ,става чрез болка ...,но търсенете им те лекува , то ти дава възможността да излекуваш душата си. не спираш докато не намериш отговора....
тайните в дома на родителите ти ,както и мистерийте около много неща свързани както с тях така и с твоята душевност , ти пречат да се оттърсиш от силните емоций и да направиш правилна преценка на ситуацията.
излишно е да споменавам ,че е възможно в рода ти ,да има духовник , както и проблем свързан с приемането на твоя прабаба....
така или иначе до години ,2или 3 ще ти се изяснят много неща ,които сега не са ти ясни , а човъркат мозъка ти....

прогресивната луна е в 12-ти дом в знака лъв. това е период в който ще се отдръпнеш настрана и ще усетиш великодушие по отношение на финните неща . не ти е нужно да блестиш навън , по-скоро сега е важно да усетиш вътрешния си блясък и да събудиш творчеството спящо в теб.
сложен като цяло период ,като се има впредвид ,че и асц-то ти е лъв , и упр. на 12-ти е слънце , а и куспидата на 12-ти е лъв.
това е време ,което е само за теб. акцента е в/у теб самата. тук външния свят няма почти никакво отношение. сега само ще събираш ,за да може ,когато пр. луна премине асц-то ти , да береш плодовете на 12-ти дом. сега просто събираш частите от пъзела ,за да подредиш картината....

транзитния сатурн е във втори дом. това означава ,че във втори дом ще изкристализират не само нещата свързани с финансийте ти , а и онова което касае ценностната ти система. ще си наясно със материята и емоцията ще бъде на заден план.
упр. на 2-ри дом меркурий се намира в 3-ти. т.е ти заработваш парите си ,чрез писане ,контакти с хората,кратки пътувания , чрез близки родственици. така ,че би следвало да бъдеш внимателна и прагматична по отношение на гореспоменатите. освен това прилагаш и творчество в работата си....
що ми се струва , че имаш някаква интимна връзка с чужбина? :unsure:
плутон е в 5-я ти дом и предстой да направи съвпад с локус фортуна. използвай това време , за творчество ,защото това ще бъде изключително късметлийски период за теб.....
с две думи: по-малко харчове , структура на ценностите ,просто приоритети и обръщане навътре към себе си , пр. луна в съвпад с асц-то ,ще покаже всичко онова ,което се е случило в последните 2 и половина години.
събитията ще бъдат свъзани с 2-ри дом  и трети дом. те ще те занимават изцяло.....

дано съм ти полезна! :blink:

« Отговор #19 -: Април 04, 2010, 07:05:12 pm »
Наложи ми се да стана от компа
Хиляди благодарности за времето и вниманието
За болаката само да кажа понякога е наистина ужасно
за 4ужбина не никаква връзка или поне за сега не не .....Ако е заради наталното Юпи в 12 дом или прогресивната Луна там сигурно важат другите значения на този мистичен дом
още веднъж благодаря за вниманието !
Няма да нахалствам с повече въпроси
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв