Здравей Гост

Моля за съдействие

• 110 Отговора
  • 13609 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Моля за съдействие
« Отговор #80 -: Април 05, 2010, 12:16:34 am »
Моята Риба вече почти съм я забравила.Имам по-интересни обекти. ;D  Нито се виждаме, нито се чуваме в момента.
Лягам да спя, мила. Утре пак сме тук. Лека нощ! :kissd:
« Последна редакция: Април 05, 2010, 12:20:37 am от Mia21 »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Април 05, 2010, 12:20:36 am »
Моята Риба вече почти съм я забравила.Имам по-интересни обекти. ;D  Нито се виждаме, нито се чуваме в момента.

при какви аспекти при него настъпи "края"? слагам го в кавички ,щото не вярвам да е настъпил...
а при теб имаше ли индикация ,нещо транзит ,аспект?! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #82 -: Април 05, 2010, 12:21:26 am »
Края настъпи при мен отдавна, миналата година. После само се мъчихме...Освен утре пак да погледна при него какво е имало.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Април 05, 2010, 12:25:07 am »
Края настъпи при мен отдавна, миналата година. После само се мъчихме...Освен утре пак да погледна при него какво е имало.
моля те ,знам ,че са близки датите... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #84 -: Април 05, 2010, 09:48:55 am »
Хиляди благодарности за времето и вниманието
За болаката само да кажа понякога е наистина ужасно
за 4ужбина не никаква връзка или поне за сега не не .....Ако е заради наталното Юпи в 12 дом или прогресивната

за нищо , разбирам те ,щото си боец и издържаш! :blink:
успех ,няма страшно..... ;)
[/quote]
Нали всяко дете има разни мечти сънища и видения та като бях малка все се виждах на голям кон облечена с кожи и с оръжие голям боздуган с шипове не знам от къде ми е дошло на акъла но тогава още нямаше филми от типа на Конан......
Само да вметна снима се новия Конан и преди два дена майка му го роди (на снимачната площадка де ;D ;D ;D)
а таткото е Мики Рурк
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Helo

« Отговор #85 -: Април 05, 2010, 11:22:17 am »

Нали всяко дете има разни мечти сънища и видения та като бях малка все се виждах на голям кон облечена с кожи и с оръжие голям боздуган с шипове не знам от къде ми е дошло на акъла но тогава още нямаше филми от типа на Конан......
Само да вметна снима се новия Конан и преди два дена майка му го роди (на снимачната площадка де ;D ;D ;D)
а таткото е Мики Рурк

И аз съм имала такива мечти. Непрекъснато си представях, че съм воин. Обаче по мое време имаше и гледах и Конан-Варварина и Сандокан, а като бях на по-малко от 5 години един от любимите ми филми беше Костенурките-нинджа. Мисля, че в минал живот съм била воин. ;D А също, че съм била в Индия, може би пак воин. :rolleyes: Но не вярвам в прераждането. То е измислено само, за да заблуждава хората, че няма да умрат наистина.

На какво ли се дължат тези наши детски мечти!  :rolleyes: И двете имаме Марс в Скорпион.

« Отговор #86 -: Април 05, 2010, 11:27:31 am »
 :rolleyes: А аз че летя на Пегас - също Марс в Скорпион...

*

Helo

« Отговор #87 -: Април 05, 2010, 11:31:37 am »
:rolleyes: А аз че летя на Пегас - също Марс в Скорпион...

Не си спомням да съм си представяла или сънувала летене.

При мен основният мотив от детството беше точно този на воин - игри, мечти и мои действия, свързани с преодоляване на препятствия и преодоляване на себе си.

Има ли нещо в картата, което показва какви сме били като деца, като се имат предвид мечтите?

« Отговор #88 -: Април 10, 2010, 07:35:44 pm »
прозерпина ,  асц. ти е в съвпад с една от най-щастливите звезди Регул. наред с това е и в критичен градус. имаш сатурн в първи дом в натала , а това означава ,ранна раздяла с родител , наложило се е да пораснеш по-рано от останалите.
упр. на асц-то ти е слънцето ,което се намира в трети дом от натала в точен секстил с асц-то. като цяло това говори за добро здраве ,както и за добро приемане от страна на другите.
много силен 3-ти дом , пътувания ,контакти ,комуникаций.....и не само ,но аз като видя отсреща хирон знам ,че става дума за сериозно творчество ,което рано или късно се развива. висшето образование е прекъснато , а достигането до философските и духовни висини ,става чрез болка ...,но търсенете им те лекува , то ти дава възможността да излекуваш душата си. не спираш докато не намериш отговора....
тайните в дома на родителите ти ,както и мистерийте около много неща свързани както с тях така и с твоята душевност , ти пречат да се оттърсиш от силните емоций и да направиш правилна преценка на ситуацията.
излишно е да споменавам ,че е възможно в рода ти ,да има духовник , както и проблем свързан с приемането на твоя прабаба....
така или иначе до години ,2или 3 ще ти се изяснят много неща ,които сега не са ти ясни , а човъркат мозъка ти....

прогресивната луна е в 12-ти дом в знака лъв. това е период в който ще се отдръпнеш настрана и ще усетиш великодушие по отношение на финните неща . не ти е нужно да блестиш навън , по-скоро сега е важно да усетиш вътрешния си блясък и да събудиш творчеството спящо в теб.
сложен като цяло период ,като се има впредвид ,че и асц-то ти е лъв , и упр. на 12-ти е слънце , а и куспидата на 12-ти е лъв.
това е време ,което е само за теб. акцента е в/у теб самата. тук външния свят няма почти никакво отношение. сега само ще събираш ,за да може ,когато пр. луна премине асц-то ти , да береш плодовете на 12-ти дом. сега просто събираш частите от пъзела ,за да подредиш картината....

транзитния сатурн е във втори дом. това означава ,че във втори дом ще изкристализират не само нещата свързани с финансийте ти , а и онова което касае ценностната ти система. ще си наясно със материята и емоцията ще бъде на заден план.
упр. на 2-ри дом меркурий се намира в 3-ти. т.е ти заработваш парите си ,чрез писане ,контакти с хората,кратки пътувания , чрез близки родственици. така ,че би следвало да бъдеш внимателна и прагматична по отношение на гореспоменатите. освен това прилагаш и творчество в работата си....
що ми се струва , че имаш някаква интимна връзка с чужбина? :unsure:
плутон е в 5-я ти дом и предстой да направи съвпад с локус фортуна. използвай това време , за творчество ,защото това ще бъде изключително късметлийски период за теб.....
с две думи: по-малко харчове , структура на ценностите ,просто приоритети и обръщане навътре към себе си , пр. луна в съвпад с асц-то ,ще покаже всичко онова ,което се е случило в последните 2 и половина години.
събитията ще бъдат свъзани с 2-ри дом  и трети дом. те ще те занимават изцяло.....

дано съм ти полезна! :blink:
За творчеството да имам време да творя насаме със себе си но.....съм под наем и не знам дали няма да фалирам докато Луната ми излезе от 12 дом, транзитния Сатурн е във втори Везни и там ще е още 1.5 год
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #89 -: Април 10, 2010, 07:51:37 pm »
Цитат
и не знам дали няма да фалирам докато Луната ми излезе от 12 дом
Ама докато луната е в 12 прогресивен се фалирва ли?  :-X

*

sunrain

• 6710
« Отговор #90 -: Април 10, 2010, 07:55:47 pm »
Прозерпина може би имаше предвид транзита на Сатурн във втори дом. А и то и без него в криза и в нашата държава частните фирми трудно оцеляват, особено по-малките, направо им стискам ръцете за куража.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #91 -: Април 10, 2010, 09:58:48 pm »
Прозерпина може би имаше предвид транзита на Сатурн във втори дом. А и то и без него в криза и в нашата държава частните фирми трудно оцеляват, особено по-малките, направо им стискам ръцете за куража.
Сатурн имах предвид и проблема не е че ми е малка фирмата а се наложи да преместя работата си на друго място многото клиенти които бях субирала с години .... са вече далече и не  мога да работя с тях.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #92 -: Април 11, 2010, 07:38:11 am »
Темата с кризата е прекалено болезнена и едва ли има някой ,който не е засегнат но по мое мнение в тази държава има много неща ,които трябва да с епроменят има прекалено много чинивници,има прекалено много търговци на какво ли не не производители казах рърговци някой трябва да работи не може всеки да е шеф на нещо си .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

missKapriz

« Отговор #93 -: Април 11, 2010, 10:14:49 am »
Цитат
някой трябва да работи не може всеки да е шеф на нещо си .
Точно казано!Всеки иска сам да си е шеф,но не всеки го може.Кризата има и своите добри страни-ще оцелеят най-добрите.Макар,че с такава държава не се знае...А и се надявам да станем по-малко материалисти и да "изтеглим" на преден план други ,по-малко материални ценности.

« Отговор #94 -: Април 11, 2010, 10:24:45 am »
Цитат
някой трябва да работи не може всеки да е шеф на нещо си .
Точно казано!Всеки иска сам да си е шеф,но не всеки го може.Кризата има и своите добри страни-ще оцелеят най-добрите.Макар,че с такава държава не се знае...А и се надявам да станем по-малко материалисти и да "изтеглим" на преден план други ,по-малко материални ценности.
не става въпрос за материалните ценности а за оцеляване.
Едното няма нищо общо с другото .Съгласна съм че всеки стрес е провокатор човек да се замисли и може би да с извади някакви поуки но да си заровиш главата като щраусите не съм убедена че върши работа
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

kaily

• 5145
« Отговор #95 -: Април 11, 2010, 10:53:53 am »
Не може да оцелее най-добрият. Щото по какъв показател се мери кой е най-добър? По човечност, по интелект, по наглост?
Оцелява най-наглият, най-алчният и който е най-голям егоист и е готов да мине през трупове, за да е добре самият той.
И сега следва окултният въпрос - има ли живот след смъртта и дали там най-добрият ще оцелее и просперира тук?
И всеки залага на различни залози, един си гледа живота тук и си мърси душата, ако има такава. Друг си гледа оня живот и гледа да остане чист, за сметка на което тук е едно голямо нищо, което подритват силните на деня.

« Отговор #96 -: Април 11, 2010, 10:56:14 am »
Не може да оцелее най-добрият. Щото по какъв показател се мери кой е най-добър? По човечност, по интелект, по наглост?
Оцелява най-наглият, най-алчният и който е най-голям егоист и е готов да мине през трупове, за да е добре самият той.
И сега следва окултният въпрос - има ли живот след смъртта и дали там най-добрият ще оцелее и просперира тук?
И всеки залага на различни залози, един си гледа живота тук и си мърси душата, ако има такава. Друг си гледа оня живот и гледа да остане чист, за сметка на което тук е едно голямо нищо, което подритват силните на деня.

:clap: супер

*

missKapriz

« Отговор #97 -: Април 11, 2010, 11:10:04 am »
Изобщо не съм съгласна,че да оцелееш е въпрос на наглост и безочие!Това е направо смешно.Значи вие отричате напълно добрата подготовка,добрия нюх за бизнес,огромния положен труд,комбинативния ум,последователността и упоритостта,способността да се рискува,да се управлява,да се комуникира,да се комбинира ...И какво има да мислим за след смъртта като живота е тук и сега.И който може го живее,който не може се успокоява,че ще живее в друг живот.
Винаги съм оценяла труда на тия дето могат и постигат нещо,които работят честно и се борят,на по-добрите.И се уча от тях-не ги наричам нагли или незнам си какви.Освен ,ако не са наистина такива-частен случай,а не това негласно правило Богат=Разбойник,Алчен и Кръвопиец

*

kaily

• 5145
« Отговор #98 -: Април 11, 2010, 11:25:50 am »
Значи ако има почтени бизнесмени, те буквално наистина оцеляват, но не се развиват.
Досегашната обстановка в държавата не е позволила на един честен човек с труда си да просперира, говоря за бизнесмен. Дали работник е просперирал в българска фирма и е на едно добро средно ниво не знам, може и да има такива и пак зависи какво разбират под средно ниво хората.
Примерно в земеделието от началото на т.н. демокрация се нароиха прекупвачи и унищожиха труда на честния производител. Който не е унищожен, оцелява, не се развива.
Ако има развиващи се единици предприемачи, постигнали всичко с честност, без рушвети и плащайки си всички данъци, включително и осигуровки на персонала реални, нека ми свирнат.
Нещата от самото начало са поставени така, че трябва да избираш - или оцеляваш, или плащаш всички данъци почтено и фалирваш.
Мис Каприз, сигурно визираш определено някого с тия думи, кажи ми тоя някой почтен ли е на 100% към държавата, работниците?

*

missKapriz

« Отговор #99 -: Април 11, 2010, 11:43:22 am »
Кайли,за едно си абсолютно права-ако си платиш всички данъци ,честно и коректно-спукана ти е работата-гълташ вода задължително.Макар,че вече е почти невъзможно да не го правиш-поне в някои сфери на бизнеса.Та в този ред на мисли,ако това имаш предвид под нечестни-ок,така е.Че заплатите са  ниски-също е факт.Но това в никакъв случай не означава,че работодателите са некви животни,кръвосмучещи,дето се облагодетелстват на гърба на подчинените си!Това имах предвид.И те драпат по нагорнището и се опитват да спасят това,за което са работили години.И наистина става въпрос за оцеляване,за развитие в момента не може да се говори.Относно примера,който си дала за земеделието-така е ,могат да се прибавят и много други сфери-примерно пътната инфраструктура.Предвид отпуснатите средства трябваше да имаме най-модерните пътища в Европа,тъй като ще са последните построени,най-новите.Но не-всичко е замразено и окрадено и сме като Париж-Дакар.И още хиляди примери.И в такава обстановка трябва да се оцелява-което си е достойно за уважение,не за обиди от сорта,че успелите са нагли,алчни и т.н
п.п.
Цитат
Дали работник е просперирал в българска фирма и е на едно добро средно ниво не знам, може и да има такива и пак зависи какво разбират под средно ниво хората.
Познавам хора,работещи на заплата,доволни от доходите си/изключвам сегашната криза/,но си права,че всеки има различно разбиране за ниво :blink: