Зависи от сватбата, поне за мен. Такава, какато беше моята (с огромен компромис от моя страна) и аз никога не бих направила за себе си и няма и да направя повече. Мен ме влече някой френски замък или италианска вила, място с много история, градинско парти, факли, ако има и вода наблизо - още по-добре. :wub:
Anabell , ми то всичкото мое любимо е Галиано, дето съм го показала и е една много малка част. Рокли, в които наистина за мен е спазено мотото на стария Диор "говори ми за любов". :wub: Роклята, която ти си показала също излиза на търсене "Галиано". Не знам дали Гугъл е коректен в случая. :blink:
аз Галиано, го ползвам когато се наложи, но ми е "средна категория", въпреки, че да роклята ми от бала абитуриентския

беше инспирирана от него и беше такава мъка, да намеря кой да я осъществи в Бг, най-накрая жена инженер ми е уши, след като я направихме първоначално от хартия

, голям купон беше...но тогава изключено да имах средства за истинската рокля. Той е агресивен, смесва стилове, но няма дълбочина за мен (пак споделям, това е моето мнение и моя избор). Обаче за тиин фрапираща рокля, ме вдъхнови, признавам си,

революционен е.
Истинската класа, дреха, която да ме кара да усещам (лично мен) до сега съм видяла направена само от жени. Но както казваха англичаните - няма Дама без пари, - в смисъл, за да си позволя да го докарам до такива стилове, много фини, с нюанси, които се усещат само ако си в елитарна среда, която не е агресивна, и има някакви правила на държание. Иначе ако не си спокоен, и трябва да се доказваш носиш и такива дрехи - ярки, забележителни.