Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116466 Прегледи
Re: Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #720 -: Август 08, 2012, 08:32:47 pm »
http://www.pronovias.es/

тук има разкошни идеи за бъдещите булки, пожелавам на всички, които все още не са (сме) изпитали тази емоция, да им (ни) се случи скоро   :97:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #721 -: Август 08, 2012, 08:36:16 pm »
И това ми изглежда интересно, но ако сватбата е в по-тесен кръг  ;D

Тази е много арт, нищо че не е стандартно бяло  :blink:

Това също си го бива:

Йееее  ;D

« Последна редакция: Август 08, 2012, 08:42:44 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #722 -: Август 08, 2012, 09:40:28 pm »
Много хубави рокли сте показали :blink: Хайде и от мен малко ;D

1.

2.

3.

4.

5.

« Отговор #723 -: Август 08, 2012, 10:27:04 pm »
Рокля номер 3 от първия пост на Анабел е много актуална към момента. Такава една very fluffy. Дантелата пък винаги ще бъде модерна.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #724 -: Август 08, 2012, 10:30:13 pm »
Ама тук ли ще ги слагаме и тях? Мазало.  ;D

Венера в Дева, в 8ми дом.

Първият път се омъжих в такава рокля, но по-обрана пола без шлейф:

А втория път няма да правя компромиси със себе си и любовта си към дрматичните рокли.  :wub:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #725 -: Август 08, 2012, 10:38:37 pm »
И аз видях двойничка някъде нагоре по снимките.  ;D За дами рокли... да му мисли кавалера.  ;D

Lillie, дантелената с голия гръб много ми импонира на мен, макар че бих я сложила на коктейл или парти, красива е.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #726 -: Август 08, 2012, 10:40:41 pm »

еее класика! Аз с моята Луна в Лъв съм по помпозна :));)

Ами! Напротив.  :blink:

« Отговор #727 -: Август 08, 2012, 10:41:34 pm »
За нещо вегаско какво ще кажете? Да, знам, кич е и е изтъркано като старо клише, но все пак е легендарно.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #728 -: Август 08, 2012, 10:43:55 pm »
Ама те и сега си умират за такива.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #729 -: Август 08, 2012, 11:51:12 pm »
супер са :)

Николета Лозанова се ожени в драматична Вивиан Уествуд, обаче Dita von Teese съм я признала за най-драматичната булка (пак Вивиан е дизайнерка). Е нещо такова, но в червено-зелена тафта беше моята бална рокля... но за сватбата твърдо съм решила да се правя на по-скромна :P :-[. Ще си позволя само едно нещо - ще сложа зелен детайл, искам да има нещо контрастно и зеленият е моят цвят, така, че  ;D

@ MayFlower - тази "изтъркана" вегаска класика е едно от най-добрите решения. Бях на сумата и сватби с булки, дето не можеш да ги разбереш, че са булки.......едни строги рокли, все едно сме на работен обяд...

When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #730 -: Август 09, 2012, 12:06:10 am »
предлагам след булчинските рокли да се прехвърлим на носиите  :P ;D
 :rolf: :rolf:

http://stara-sofia.com/nosii.html

« Отговор #731 -: Август 09, 2012, 06:43:51 am »
Никога не съм искала да нося булчинска рокля нито да правя сватбена церемония дори на сватби не ми е приятно да ходя не знам защо е това ама много се чудя до сега не съм срещала жена която да не си мечтае за такова нещо и до ден днешен не мога да го разбера това нещо с роклите и мераците на какво ли се дължи......така и не разбрах.Венерата ми е много плутонясала но не нося готик дрехи само такава музика слушам .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #732 -: Август 09, 2012, 08:39:09 am »
Зависи от сватбата, поне за мен. Такава, какато беше моята (с огромен компромис от моя страна) и аз никога не бих направила за себе си и няма и да направя повече. Мен ме влече някой френски замък или италианска вила, място с много история, градинско парти, факли, ако има и вода наблизо - още по-добре.  :wub:

Anabell , ми то всичкото мое любимо е Галиано, дето съм го показала и е една много малка част. Рокли, в които наистина за мен е спазено мотото на стария Диор "говори ми за любов".  :wub: Роклята, която ти си показала също излиза на търсене "Галиано". Не знам дали Гугъл е коректен в случая.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #733 -: Август 09, 2012, 09:10:18 am »
Никога не съм искала да нося булчинска рокля нито да правя сватбена церемония дори на сватби не ми е приятно да ходя не знам защо е това ама много се чудя до сега не съм срещала жена която да не си мечтае за такова нещо и до ден днешен не мога да го разбера това нещо с роклите и мераците на какво ли се дължи......така и не разбрах.

Брой ме и мен към твоята група.  ;D

Никога не ми е било тръпка да вдигна сватба и да съм булка в бяло, а с годините ми става все по-безразлично дали някога ще се омъжа и дали ще има брачна церемония, какъвто си му у редът.

Може би единствено като малка съм се представяла в бяла рокля с було, оттам нататък ни си спомням някога това да ми е било приоритет. Булчинските рокли ми харесват единствено от естетична гледна точка, не влагам никакъв сантимент в тях.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #734 -: Август 09, 2012, 10:47:12 am »

« Последна редакция: Август 09, 2012, 11:33:44 am от Asol »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #735 -: Август 09, 2012, 10:50:25 am »
Зависи от сватбата, поне за мен. Такава, какато беше моята (с огромен компромис от моя страна) и аз никога не бих направила за себе си и няма и да направя повече. Мен ме влече някой френски замък или италианска вила, място с много история, градинско парти, факли, ако има и вода наблизо - още по-добре.  :wub:

Anabell , ми то всичкото мое любимо е Галиано, дето съм го показала и е една много малка част. Рокли, в които наистина за мен е спазено мотото на стария Диор "говори ми за любов".  :wub: Роклята, която ти си показала също излиза на търсене "Галиано". Не знам дали Гугъл е коректен в случая.  :blink:

аз Галиано, го ползвам когато се наложи, но ми е "средна категория", въпреки, че да роклята ми от бала абитуриентския ;) беше инспирирана от него и беше такава мъка, да намеря кой да я осъществи в Бг, най-накрая жена инженер ми е уши, след като я направихме първоначално от хартия  :P, голям купон беше...но тогава изключено да имах средства за истинската рокля. Той е агресивен, смесва стилове, но няма дълбочина за мен (пак споделям, това е моето мнение и моя избор). Обаче за тиин фрапираща рокля, ме вдъхнови, признавам си, :P революционен е.   

Истинската класа, дреха, която да ме кара да усещам (лично мен) до сега съм видяла направена само от жени. Но както казваха англичаните - няма Дама без пари, -  в смисъл, за да си позволя да го докарам до такива стилове, много фини, с нюанси, които се усещат само ако си в елитарна среда, която не е агресивна, и има някакви правила на държание. Иначе ако не си спокоен, и трябва да се доказваш носиш и такива дрехи - ярки, забележителни.  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #736 -: Август 09, 2012, 11:00:42 am »
Тоест, аз трябва да се доказвам. Малко в повече ми дойде психо анализа, признавам. Не, аз се чувствам обичана и ценена като жена, когато един дизайнер прави дрехи, които говорят за любов. И тийн възрастта отдавна съм я минала, слава Богу. Ще спра тук, че вече не ми е интересно.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #737 -: Август 09, 2012, 11:01:30 am »
Никога не съм искала да нося булчинска рокля нито да правя сватбена церемония дори на сватби не ми е приятно да ходя не знам защо е това ама много се чудя до сега не съм срещала жена която да не си мечтае за такова нещо и до ден днешен не мога да го разбера това нещо с роклите и мераците на какво ли се дължи......така и не разбрах.Венерата ми е много плутонясала но не нося готик дрехи само такава музика слушам .

Тя е "тегава" сватбата винаги, само на една циганска сватба присъствах задочно (не питайте как) и видях наистина хора, да се забавляват... но съветвам всяка жена да си направи сватба, за да внуши на съпруга си, че това е ВАЖНО, каквото и да и коства като психическо напрежение. И да накара и неговия и нейния баща да изнесат реч. Бях на католическа сватба в Италия тази година, и видях какво значи сериозна сватба - 2 часа ЦЪРКОНА церемония... после как ще се разведат, то е физически източително, никой няма да иска отново да го направи... :P ;D.

И четохме молитви на 3 езика.... нЕма светец, дето да не го споменахме, аз си запазих книгата с молитвите, толкова се впечатлих. А и това е мантра 120 човека като се молят за едно и също едновременно, все някой светия ще чуе. И реално сватбата струваше малко, за сметка на крайния резултат - все пак беше в замък във Флоренция и беше под 100 000 евро. За западните стандарти, когато 3 семейства си поделят сумата (родителстките две и новото). Но това е инвестиция за успешния живот на едно ново семейство.  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #738 -: Август 09, 2012, 11:05:31 am »
Тоест, аз трябва да се доказвам. Малко в повече ми дойде психо анализа, признавам. Не, аз се чувствам обичана и ценена като жена, когато един дизайнер прави дрехи, които говорят за любов. И тийн възрастта отдавна съм я минала, слава Богу. Ще спра тук, че вече не ми е интересно.

не целя да обидя някой, няма такова нещо, но наистина композиционно погледнат Галиано е много агресивен и изискващ внимание (нека така да го кажа). Това не значи, че е лош дизайнер, напротив изключително креативен е, но не е за всяка ситуация. Ако си музикант, художник става, артист - човек на сцена, е перфектен (на него първият му клиент е Даяна Рос), но в моята закостеняла среда, с ясни норми, с традиции, няма да мине.... 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #739 -: Август 09, 2012, 11:25:45 am »
С Асол имаме еднакъв вкус.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си