Каква трябва да е разликата по снимчица? :mellow: Спорът за мен е тотално излишен. Ралф Лорън не съм носила, но който иска може да сравни материята и начина, по който стоят единствените ми две дизайнерски рокли, които имам с всяка конфекцийна такава налична в София. Без снимчица, съвсем натюр.
Аз споря, защото много жени изпадат едва ли не в депресия, че не могат да си позволят маркови дрехи, гримове, които няма да ги направят по - желани и щастливи. Няма как да отрека, че един майстор (дизайнер, шивач) ще те направи по красива, както и един истински гримьор, но пак зависи от твоята собствена интуиция.
Най-важното е една жена да си вярва, тогава каквато и дреха да сложи, ако се харесва и излъчва увереност ще бъде харесвана. Това го заявявам съвсем отговорно. Виждала съм жени, които за мен са тотално ЗЛЕ, ама имат такива добри мъже.... (Аня Пенчева веднага я давам като пример, за жена която няма вкус и стил, нито за дрехи, нито за прически, но има излъчване, има акъл, и има страхотен съпруг. За нея просто имам преки наблюдения).
А козметичните процедури, направо ги отричам. Имам приятели дерматолози и пластични хирурзи, специалисти с докторантури от Испания, Швейцария, които половината си живот са дали да се образоват и си харесват добре платената професия, НИКОЙ от тях, никога не ми е препоръчвал каквато и да е козметична интервенция, всякакви пилинги, лазер... всичко има сериозни странични ефекти...
И не само това, такива неща мога да ви разкажа и за силикона, хиалуроновата киселина и за липусукциите.... и за козметиките....това не са процедури за здрави хора. Това са опасни процедури, както и повечето козметични процедури.