Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116237 Прегледи
Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #120 -: Април 05, 2010, 10:56:04 am »
Аурора ,ти даде тон за песен ,а сега си като жури....дай нещо да видиме.

Ей мЪ на! ВиЙ половината вече го видяхте.

+

това са моите цветове.... :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #121 -: Април 05, 2010, 11:03:46 am »
Имам Венера в Телец, в 3-ти дом, опозиция Уран и квадрат със Сатурн.
Харесвам грима, който подчертава чертите на лицето. Никога не съм носила червено червило или ярък грим, защото не ми отива. Имам много черни вежди, очите ми са синьо-зелени (променят се) и ако сложа още някакъв силен цвят, става истински кич.
Ползвам фон дьо тен, руж, спирала, гланц за устни и сенки, които са много близо до цвета на кожата ми и не се гримирам всеки ден.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #122 -: Април 05, 2010, 11:04:43 am »
не зная от кое идва, но аз мразя наплесканите с голяма мистрия, щото след това следва стържене с голямата шпакла...

моят начин на гримиране е: фон дьо тен, след това пудра с проблясъци, очна линия + спирала и червило с проблясъци в нежно розово обикновено или светло телесно. горе-долу като последните снимки на Аброуд.

сенки за очи съм слагала три или четири пъти през живота си и изобщо не съм им фен. имам някакви из кутиите, ама те дори и не са ползвани май и кой ги знае от кога са там  ;D  бялата ми козметика си я приготвям сама, както и маските и триците за лице. използвала съм и много скъпи и много евтини кремове, но никакъв ефект. моите си най-ги харесвам и не искам да ги заменям дори и за подарък крем от 1000лв  :-X

Венерата ми е във водолей в тригон към Плутон и тригон към Марс. и още Венера квадрат Уран.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

« Отговор #123 -: Април 05, 2010, 11:06:43 am »
Не знам, Kaya, и аз над това се замислих...
По сидерал Венера отива в Козирог, само за това се сещам.
Нямам нищо в дева.

Тези от снимките изглеждат така, сякаш нямат много грим, но всъщност не точно...
Венерата във Водолей с ярък грим изглежда като плашило, това вероятно има отношение и към характерните особености на външността.
Най-важен е тенът, според мен. Да поправи симетрията на лицето, да изглади несъвършенствата. Спирали, червила, моливи, сенки дори не са чак толкова от значение за вида, не са зависими от марката.
Но колкото и де се мъча не мога да приравня ФДТ и пудрата на ISL или Dior, например с тези на Лореал, особено когато говорим за непрофесионален грим. Вторите изглеждат като маска, стоят неестествено, първите прилепват като втора кожа.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #124 -: Април 05, 2010, 11:08:23 am »
Аз като жена с Венера в Телец обичам също марковата козметика и парфюми. Постоянно ходя гримирана. Слагам крем, ФДТ, сенки, молив за устни,червило, очна линия и спирала. Внимавам доста какви марки използвам, защото няколко пъти от скъпа козметика си предизвиквам или алергичен конюктивит или контактна алергия.Моята най-голяма страст обаче са дрехите. Гримът ми е на втори план, което не означава, че го претупвам. Истинско удоволствие ми носят хубавите дрехи, шалчета, чанти и обувки, както и класните парфюми. Любимите ми парфюми са Мания на Армани и Любов в Париж на Нина Ричи, имам разбира се и доста други, но като цяло не обичам да експериментирам.

Когато бях малка ходех доста екстравагантно- с дълги палта, скъпи рокли, ризи, мрежести чорапи,сега вече предпочитам спортно-елегантния стил. Имах чувството, че нямам дрехи за през деня. :blink:
« Последна редакция: Април 05, 2010, 11:17:36 am от Mia21 »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #125 -: Април 05, 2010, 11:11:25 am »
да, тежките текстури са отврат :-X
но понякога и не толкова скъпи продукти имат  много хубави неща
 във връзка с водолейщината се змаислих, че е доста обрана откъм  грим и аксесоари  ( поне тези около мен са такива) , но пък нямат никакъв страх да експериемтират с дрехи и  модни тенденции з атях е супер естетствено да излязат от някакво амплоа, да си вземат нещо модно ( няма отива не отива )

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #126 -: Април 05, 2010, 11:23:42 am »
 Mного рядко ползвам цветна козметика и обикновено се ограничавам до червило и спирала. Само в официални случаи ползвам лек грим.
 Венера в овен.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #127 -: Април 05, 2010, 11:24:18 am »

във връзка с водолейщината се змаислих, че е доста обрана откъм  грим и аксесоари  ( поне тези около мен са такива) , но пък нямат никакъв страх да експериемтират с дрехи и  модни тенденции з атях е супер естетствено да излязат от някакво амплоа, да си вземат нещо модно ( няма отива не отива )

не точно. винаги аз съм си създавала модата /това и съм завършила/. всичко е съобразено с индивидуализма и фигурата на човек. може би защото при мен Венера и Уран може и да са в квадрат, но са във взаимна рецепция и една дреха трябва да е издържана отвсякъде. падам си малко по готик стила, принципно личният ми стил /ако реша изобщо да се занимавам с това де, че последните години съм дънки, тениска и маратонки/ е смес от каквото ми хареса като епоха, цветове и форми. обикновено не съм бъркала в такива моменти и винаги съм привличала одобрителни погледи, когато съм облечена аз или друг когато носи мой модел...
е, консерваторите не ми издържат на формите и цветовете, но пък това изобщо не ми пука де  ;D ;D ;D

*

abroad

« Отговор #128 -: Април 05, 2010, 11:25:24 am »
Следваш ми мисълта :blink:
Точно се замислих и за дрехите, стила, маникюра и аксесоарите...
И с тях съм така, обичам изчистените линии. Изобщо не смятам, че всяка мода е добра идея...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #129 -: Април 05, 2010, 11:27:37 am »
Вещичка, a  лъвското къде ти е?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #130 -: Април 05, 2010, 11:29:30 am »
Вещичка, a  лъвското къде ти е?

лъвско ли  :-\  мчи ДС ми е лъв, а Слънцето ми е в 1 дом. кво общо има лъвското па ся  :rolleyes:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #131 -: Април 05, 2010, 11:30:16 am »
Боже,каква Венера във Водолей познавам,постнах й картата в "злобната" тема.!
Уникален уникум!
Като цяло има приятни черти и един единствен път,когато се отбих до тях и беше без грим,определено ми хареса повече..
Прави се в стил "Клеопатра"-очертани в странна форма и много извън естествените им очертания устни,запълнени с матово тъмнокафяво червило,черен молив на очите,уж бадемовидна форма да им придаде,ама нещо не й се удаваше,пудра или ФДТ,личащи от километър..Направо като маска изглежда грима й,обаче е толкова уверена в красотата си..Прическата е кошмар,едносантиметров тупиран бретон и тонове лак за коса,прилича на евтина перука..Съжалявам,че нямам снимка.
Не си позволявам да критикувам другите,ама това е висше творение на кича.
Дрехите-още по...
Обаче жената се има за единствена и неповторима и туй то..Макар да е посмешище за околните,едва ли би сменила имиджа си.. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #132 -: Април 05, 2010, 11:32:41 am »
 Харесва ми кожата да изглежда здрава и с хубав тен. Чиста кожа, красиви бели зъби, здрава коса ..изобщо нещата, които издават здраве и свежест са за мен красиви.
п.п.Сегашното лице на Л'ореал (мисля)- актрисата от "Изгубени" е такъв типаж.

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #133 -: Април 05, 2010, 11:36:58 am »
Моята Венера е в Рак, в тригон с Нептун и квадрат с Уран /и двата аспекта с широк орбис/.
Предпочитам бялата козметика пред декоративната, но и в двата случая по-скоро  имам, отколкото  ползвам  :rolleyes:
По отношение на цветовата гама - харесвам студени цветове, а и те ми подхождат повече. В ежедневието не ползвам грим, но ако трябва да го правя предпочитам нещо по-леко.
Парфюмите са ми голяма слабост:-[
« Последна редакция: Април 05, 2010, 11:41:33 am от Yasmin »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #134 -: Април 05, 2010, 11:42:05 am »
Като цяло, за да се изразя по разбираемо, предпочитам стил тип Ана Каренина, ако сте чели книгата на Толстой. Дрехи от скъпи материи, като всички аксесоари от шапката, през чантата, до ръкавиците са класически и елегантни, излъчващи лукс. Нещо такова...Всяка една част и по отделно, и като цяло да впечатлява. Не зная дали го постигам, но се стремя към това.Особено преди бях маниячка. Сега малко ми дойде акъла в главата и не винаги го играя този филм, само по поводи.
Давала съм си всичките пари за дрехи, без да се замисля..., с риска на другия ден да нямам и стотинка. Абе какво да ви разправям..ужас направо. :-[
« Последна редакция: Април 05, 2010, 11:47:18 am от Mia21 »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #135 -: Април 05, 2010, 11:52:17 am »
лъвско ли  :-\  мчи ДС ми е лъв, а Слънцето ми е в 1 дом. кво общо има лъвското па ся  :rolleyes:
само  лъвовете и  овните биха могли да бъдат арогантно смели в ярки цветове, лични избори и подедба на дрехи - казвам го в хубавия смисъл ( е сигурно харесваш и мъжът до теб да е "изпилен")

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #136 -: Април 05, 2010, 11:55:16 am »
Романтика, тая мома дето си я пуснала чупила ли си е носа  :-\  питам щото Венера тригон Марс го имам и аз и моят нос е такъв - гледа леееко у лево ама не е чупен - по рождение ми е такъв  ;D ;D ;D  па не знам дали е от това ама си питам де  ;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #137 -: Април 05, 2010, 12:00:03 pm »
romantica,   защо  махна снимката - много си хубава :blink:
но все пак венера е на ац  това определя до голяма степен външния вид и слонноста към  коконство

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #138 -: Април 05, 2010, 12:01:21 pm »
Ми много венери във  :aquariuss: са се събрали тука.  И аз съм с такава Венера .Тригон към Уран, взаимна рецепция като на Вещичка.  
 От 5-6 години не използвам никакъв грим, дори и червило. Имам проблемна кожа на лицето и смятам, че гримът още повече ми утежнява положението.
 Иначе при дрехите гледам да са по-практични и да имам възможност за повече комбиниране.
За официални случаи харесвам костюми.  Не съм фен изобщо на никви марки и т.н.  Важното е как се чувствам като нося дадена дреха.

« Отговор #139 -: Април 05, 2010, 12:04:44 pm »
Романтика, много си хубава и фотогенична! Скули като на модел! Цвета на косата какъв е? :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.