Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116437 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #240 -: Април 06, 2010, 12:06:04 am »
По-рядко се среща вариантът тесен ханш и големи гърди.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #241 -: Април 06, 2010, 12:07:39 am »

обаче не си права! не есамо това от юпитер/Дупитер/ шЪ знаеш....,това е и от телешката луна. така си мисля... ;D

;D

Не обвинявай Телешкото за надебеляването.

Аз имам Луна в Стрелец и сега, когато надебелях с два килограма над нормата ми тежа 55 кила.

Жените Телци обикновено имат волята да се поддържат стройни.

знам ли ,ама ми е криво ,като не мога да си закопчая дънките...

Преодолей себе си. Нали това е основното, което проповядват духовните учения! А ти слагаш себе си към тях. Странно е, че Юпитер се свързва с духовното, обаче дава проблеми с преодоляването на себе си по пътя към духовното.

Е, трудно е да преодолееш себе си.

*

Divna

« Отговор #242 -: Април 06, 2010, 12:07:57 am »
:o ,лили , аз нямам изгряващ уран ,обаче имам тънки глезени и тънки китки , и....голямо дупе :( ;D

Във физиогномиката се казва, че когато хората имат тънки глезени и тънки китки, това означава, че са стари души.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #243 -: Април 06, 2010, 12:09:41 am »
ооо,Дивна , добър вечер и добре дошла! ;D
къде бродиш ,никаква те няма?! ;D ;)
аз имам страшни гърди...,въобще не са увиснали ,нямам стрий, въпреки ,че имам пет деца и съм кърмила.
просто правех някой неща по време на бременността , а и при раждането и ги запазих. но не са голями ,макар ,че Лилето все вика ,абе Марайче имаш си цици!
75 С , ако ви говори нещо... :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #244 -: Април 06, 2010, 12:09:50 am »
По-рядко се среща вариантът тесен ханш и големи гърди.  ;D

По-добре е да има хубав заоблен ханш, но стройно тяло. Не са никак хубава гледка манекенките, които имат тела на мъже. Тесният ханш на мъжете, дето имат някои жени не е никак женствен и красив. На бял патналон е по-хубав тесен ханш  ;D, но по бельо не особено.

*

Марая

• 28287
« Отговор #245 -: Април 06, 2010, 12:15:44 am »
ХЕЛООО ,дупето ми беше като детско барабанче :( :( ;D. не ,че сега е бог знае колко голямо ,не е увиснало , ама си е дупе. чупката в кръста и това ,че е малко патешко ми остана от младини.... ;D ;D ;D ;D,ама хич не се оставям...шъ дъ свалям някое и друго килце...
знаеш ли кога се топя за дни?!
когато съм влюбена.... ;D ,така ,че скоро очаквайте снимка освиенцим.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #246 -: Април 06, 2010, 12:16:36 am »
Тук съм ама не взимам много дейно участие  ;).

А да ви кажа също какво е доказала психологията (давам примери, за да не си помислите, че това са мои съждения).
Дълбоко в подсъзнанието си, мъжете предпочитат да бъдат с жени, които имат форми (това не означава да са дебели, разбира се), тъй като един мъж си казва така: "Тя тая мацка, щом обича да се храни, значи обича да прави и секс." А всички знаем мъжете за какво мислят само ....  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #247 -: Април 06, 2010, 12:17:35 am »
:o ,лили , аз нямам изгряващ уран ,обаче имам тънки глезени и тънки китки , и....голямо дупе :( ;D

Във физиогномиката се казва, че когато хората имат тънки глезени и тънки китки, това означава, че са стари души.

:o :o :o,зяпнах! и мъжа ми е така.....
верно ли бе Дивна?
къде го пише?....

*

Divna

« Отговор #248 -: Април 06, 2010, 12:18:36 am »
ХЕЛООО ,дупето ми беше като детско барабанче :( :( ;D. не ,че сега е бог знае колко голямо ,не е увиснало , ама си е дупе. чупката в кръста и това ,че е малко патешко ми остана от младини.... ;D ;D ;D ;D,ама хич не се оставям...шъ дъ свалям някое и друго килце...
знаеш ли кога се топя за дни?!
когато съм влюбена.... ;D ,така ,че скоро очаквайте снимка освиенцим.....

Сакън, не го прави  :o.
Ще си загубиш чара.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #249 -: Април 06, 2010, 12:18:49 am »
един мъж си казва така: "Тя тая мацка, щом обича да се храни, значи обича да прави и секс." А всички знаем мъжете за какво мислят само ....  ;)

Хаха, аз каквато съм злояда, би трябвало да съм монахиня.  :25:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #250 -: Април 06, 2010, 12:21:57 am »

:o :o :o,зяпнах! и мъжа ми е така.....
верно ли бе Дивна?
къде го пише?....
Марая, много пъти не мога да посоча конкретни автори. Чела съм много и различна литература, затова посочвам само науката, която е представила информацията.

*

Divna

« Отговор #251 -: Април 06, 2010, 12:24:47 am »
един мъж си казва така: "Тя тая мацка, щом обича да се храни, значи обича да прави и секс." А всички знаем мъжете за какво мислят само ....  ;)

Лили, то е достатъчно само като си с въпросния господин да ядеш като невидяла  ;D, това може само да го впечатли, колко си лакома за ... ти си знаеш вече за какво  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #252 -: Април 06, 2010, 12:28:39 am »
И моята чанта се вижда вляво  ;D, и бутилката узо, което се зарекох повече никога да не пия.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #253 -: Април 06, 2010, 12:29:39 am »
;D

Не обвинявай Телешкото за надебеляването.

абе точно си е от телешката луна. всичко да е направено ,подредено ,подправки ,питай Лили как готви телешката луна ,питай СИНУХЕ ,ТОЙ ГОРКИЯ РЕЧЕ:
марая надебелях. няма каво да се лъжеме-угаждам си във всичко! :(

.Е, трудно е да преодолееш себе си.
не е трудно , аз съм асц.скорпион ,и го мога ,живота много ме е чукал ,ама много...
преодоляването е друго нещо....друго , то е свързано не с юпитер , а с цялата карта.

а ти къде си тръгнала с твойте 55кила-живо тегло ;D ;D ;D и като махнеш дРЕИте колко остават?!
но бъди внимателна-луната в стрелец ,си е склонна към напълняване ,както и в стрелец! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #254 -: Април 06, 2010, 12:31:00 am »
Не се сърдя ,само ще те помоля да я махнеш ,след малко.... ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #255 -: Април 06, 2010, 12:32:28 am »

;D ;D ;D ;D , това ми хареса..... ;)

*

Divna

« Отговор #256 -: Април 06, 2010, 12:32:38 am »
А ръкава с народно мотиви на кой е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #257 -: Април 06, 2010, 12:33:57 am »
И моята чанта се вижда вляво  ;D, и бутилката узо, което се зарекох повече никога да не пия.  :-[

не беше от узото! ;D , от червеното вино :57: :57: :86:посред лято!

*

Марая

• 28287
« Отговор #258 -: Април 06, 2010, 12:35:56 am »
А ръкава с народно мотиви на кой е?

на Лилето....,ама хело я триинала , а по -нататък е небесна...
ах ти Хело ,колекционерка такава ;D ;D ;D

*

Divna

« Отговор #259 -: Април 06, 2010, 12:42:10 am »
И аз да ви се представя  ;D
Тя Марая вече ме е виждала на снимка.