И аз съм с Венера в Овен, но обичам грима, за мен това е цяло изкуство. Но се гримирам само, когато има повод.
Е, аз предпочитам тригона между Венера и Нептун да си го изразявам чрез фотошоп.
Всъщност така като се замисля има три причини, поради които не обичам да се гримирам:
1/ Кожата ми е много чувствителна и се обривам тутакси. Непрекъснато получавам някакви контактни дерматити, вече и аз не знам от какво ..
2/До голяма степен съм повлияна от мнението и вкусовете на мъжете около мен. Няколко пъти като чуя някой да споделя как еди коя си била гримирана като клоун ..

еми айде кажете как да се престраша да се гримирам и аз?!
Абе каквото и да си говорим, една хубава жена изглежда пъти по-добре без грим, отколкото със. За да не съм голословна, веднага ще дам пример .. :rolleyes:

3/ Смятам, че прекаленото взиране в огледалото има отношение към суетата, а аз се опитвам да се освободя от нея.
Имаше една приказка .. 'дарът на Луцифер':
"Самотата е много опасна, в нея се проявява съзнанието. Хората не трябва да остават сами. Ще им дам тяхното отражение и нека привикват към своя образ." - Огледалото е символ на привързаността ни към егото. :rolleyes:
Ох, сори .. май стана много дълго. Всъщност исках да кажа само, че:

:88: