Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116318 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #340 -: Април 07, 2010, 07:57:19 pm »
 Maкияжът на последното фото е по мой вкус.

*

missKapriz

« Отговор #341 -: Април 07, 2010, 08:07:09 pm »
Веднъж попитали Коко Шанел-Може ли една жена да си позволи да излезе без грим?
А тя отговорила-Може,но трябва да си сложи малко червило и спирала
 ;D ;D ;D

*

tool

« Отговор #342 -: Април 07, 2010, 10:57:09 pm »
Венера в Овен - не обичам да се гримирам. Евентуално ако ми дойде муза, подчертавам само очите .. в стил гръндж.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #343 -: Април 07, 2010, 11:02:52 pm »
И аз съм с Венера в Овен, но обичам грима, за мен това е цяло изкуство. Но се гримирам само, когато има повод. Напоследък поводи няма, затова си ходя без грим.  ;D Когато работех в колектив, винаги намирах време да се гримирам преди работа, беше си цял ритуал - първо кафето, после гримът. Сега съм асоциален тип и нема нужди от мурафети.  ;D Но са ми интересни онези жени, дето без грим не си подават носа навън.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #344 -: Април 08, 2010, 08:55:02 am »
Като тийн и аз бях фен на стил гръндж и много си мацах очите. Страхотия.  ;D

Лили, я за пред кучетата или поне заради мъркащите да се рисуваш, какво ги пренебрегваш така.  :P

Снощи ми хрумна нещо. Имам чувството, че повече си усещам Венера по индийската т.е. в Близнаци. По отношение на дрехите искам разнообразие и една не мога да нося два дни или даже скоро, ако съм слагала, някак си ми е терсене. Незнам как да го обясня, но това не е рачешка Венера и то имам предвид само желанията й към визията. Много странно. Или пък по западната е заради тригона с Уран, не мога да си обясня нещо...защо е така.  :rolleyes:   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #345 -: Април 08, 2010, 10:56:29 am »
В интерес на истината, и мен от време на време разни близнащини ме обземат, по сидерал Луната ми е там.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #346 -: Април 08, 2010, 11:05:47 am »
romantika, страхотни снимки :) а това оче в кафяво-зелено е истинска прелест!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #347 -: Април 08, 2010, 11:16:11 am »
Незнам как да го обясня, но това не е рачешка Венера и то имам предвид само желанията й към визията. Много странно. Или пък по западната е заради тригона с Уран, не мога да си обясня нещо...защо е така.  :rolleyes:    

Между другото, и аз не съм забелязвала да проявявш предпочитания към романтичния или кънтри стил, който уж свързват със знака Рак. Дори забелязах лека нотка екстравагантност, но с мярка и без кич. Това определено го свързвам с тригона Венера-Уран. Виж, квадратът Венера-Уран е друга работа, там ще се изумиш от всякакви съчетания, но обикновено без да се следва определена линия или стил. Там стил няма, но има широко поле за експерименти. ;D
За моята Венера в Овен също не важат предпочитанията към спортния стил и към ярките, натрапчиви цветове. Напротив, това е нещо, което не бих си причинила.  ;D Не харесвам и официалния, натруфен стил, падам си по спортно-елегантния по-скоро. Предпочитам семпли, изчистени линии, но да има някаква дискретна закачка.

« Последна редакция: Април 08, 2010, 11:20:56 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #348 -: Април 08, 2010, 11:29:33 am »
Хич даже романтичен и кънтри стил не са ми по вкуса. Разни вълнички и финтифлюшки буквално могат да ме убият или най-малкото да ме карат да се чувствам смешна.  ;D 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #349 -: Април 08, 2010, 11:37:47 am »
Разни вълнички и финтифлюшки буквално могат да ме убият или най-малкото да ме карат да се чувствам смешна.  ;D 

О, и аз това не понасям, особено в съчетание с бонбонено розово червило и крещящи сенки.  ;D
Акцент върху дантелки, панделки и прочие финтифлюшки съм срещала най-често в картите с изгорена Венера във Везни, Венера във Везни в аспект с Луна, Марс, а понякога и Уран. Докато Венера във Везни в съвпад с Плутон съмнявам се да прояви такива предпочитания.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #350 -: Април 08, 2010, 01:02:36 pm »
И аз да ви изненадам ,но с Венера на трон ,на к2 и в Телец ,също не си падам кой знае колко по грима - най-често спирала и гланц или червило,които са изядени на минутата.Дори и да се постарая повече пак ми се получава семпло ,но това не пречи да съм запасена със всичко необходимо за макияж ,все пак Телеца обича да се запасява :blink:

Скоро имаше линк към програма за  ведически хороскоп и там Венерата ми отива в Овен,сигурно за това съм привърженичка повече на по-семпъл и спортен стил и много много не ми се гримира.Но към дрехи имам слабост.

*

tool

« Отговор #351 -: Април 08, 2010, 07:44:32 pm »
И аз съм с Венера в Овен, но обичам грима, за мен това е цяло изкуство. Но се гримирам само, когато има повод.

Е, аз предпочитам тригона между Венера и Нептун да си го изразявам чрез фотошоп.  :P 

Всъщност така като се замисля има три причини, поради които не обичам да се гримирам:

1/ Кожата ми е много чувствителна и се обривам тутакси. Непрекъснато получавам някакви контактни дерматити, вече и аз не знам от какво ..  :-X 
2/До голяма степен съм повлияна от мнението и вкусовете на мъжете около мен. Няколко пъти като чуя някой да споделя как еди коя си била гримирана като клоун ..  :o  еми айде кажете как да се престраша да се гримирам и аз?!  ;D

Абе каквото и да си говорим, една хубава жена изглежда пъти по-добре без грим, отколкото със.  За да не съм голословна, веднага ще дам пример ..  :rolleyes:

3/ Смятам, че прекаленото взиране в огледалото има отношение към суетата, а аз се опитвам да се освободя от нея.

Имаше една приказка .. 'дарът на Луцифер':

"Самотата е много опасна, в нея се проявява съзнанието. Хората не трябва да остават сами. Ще им дам тяхното отражение и нека привикват към своя образ." - Огледалото е символ на привързаността ни към егото.  :rolleyes:

Ох, сори .. май стана много дълго. Всъщност исках да кажа само, че:

:88:

*

Uran

• 6041
« Отговор #352 -: Април 08, 2010, 07:47:44 pm »
 Определено изглеждаш по-добре и по-свежо с по-малко грим. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #353 -: Април 08, 2010, 07:51:03 pm »
миии ,господ като се е улял при даването ,за чий е нужна добавката от грим....но миглите са впечатляващи :blink: , предполагам -истински ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #354 -: Април 08, 2010, 07:55:39 pm »
Гал, това ти ли си на двете снимки?
Не е четкане, но си много красива... Дори за миг се замислих, ако бях мъж... честно!  :P :P :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #355 -: Април 08, 2010, 07:56:54 pm »
Тези мигли ми приличат на стоножки и направо ме полазват тръпки при такава асоциация.
Червилото не подчертава, а загрозява хубавата ти физиономия. Зорлен си се загрозила, момиче.
Гримирането е изкуство -да подбереш подходящите комбинации, които да подчертаят деликатно красотата ти.
Или го правиш както трябва, или по-добре не го прави.

*

tool

« Отговор #356 -: Април 08, 2010, 08:17:22 pm »
O не, това не съм аз .. една приятелка.  :P  Не се меся на никой аз, който както се харесва, така да се гримира.    :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #357 -: Април 08, 2010, 08:43:07 pm »
Този грим направо е развалило момичето, вярно си е.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #358 -: Април 08, 2010, 08:44:11 pm »
Това не е ли с фотошоп правено

*

Helo

« Отговор #359 -: Април 08, 2010, 08:52:33 pm »
Гал, това ти ли си на двете снимки?
Не е четкане, но си много красива... Дори за миг се замислих, ако бях мъж... честно!  :P :P :P

Лили, ти редовно се замисляш за това какво би било, ако беше мъж.  ;D