Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116332 Прегледи
*

*Lina*

• *
  • 456
Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #520 -: Април 11, 2010, 01:10:14 pm »
Може би зависи до каква степен ги приемаш лично и доколко навътре ги изживяваш :-\

Но наистина когато си балансиран всичко ти е лесно и хармонично и излъчваш положителна енергия.

По тази схема трябва всички да са с наднормено тегло :blink:Всеки притежава поне две-три от тези емоции в една или друга форма.Отървеш се от едната,обзаведеш се с друга :blink: ;)
Обаааче,май си е точно така като се замисля,защото нали когато човек е влюбен и емоциите се балансират,и тогава всички отслабвааат и стават по-добри,по-ведри ...

*

Nebesna

« Отговор #521 -: Април 11, 2010, 01:11:26 pm »
въййййй е тва не ви ли звучи съмнително бре: Коктейлът замества 1, 2, 3 или всички дневни хранения.

Естествено, че е съмнително! Като не се храни, човек отслабва, отново естествено. Същият ефект би имало, ако дневното хранене се замести с преварена вода.

*

Nebesna

« Отговор #522 -: Април 11, 2010, 01:13:54 pm »
Моята Венера предлага на вашето внимание още една фирма за натурална противовъзпалителна козметика - продукти с масло от чаено дърво.

СТИКС Натуркозметик

http://styx.bg/category/path/44

Точно на Стикс си купих в петък едно кремче с невен и лайка. Мирише малко на боров вазелин и е доста мазничко, ползвах го като нощен крем и става.

Но за натуркозметик много не ми се вярва, ако чета :'( - това, което съдържа -- метилпарабен, етилпарабен, пропилпарабен, стеарил, феноксиетанол и т.н.

Сериозно, има ли ги всичките тези съставки. Аз не съм го ползвала и не съм чела етикетите, но щом пише така, значи не е натурална козметиката им.

за другите две фирми съм сигурна, че ползват натурални сътавки и са качествени, зная го от личен опит.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #523 -: Април 11, 2010, 01:15:18 pm »

А що се отнася до емоциите те имат пряко отношение към Луната. При една ранена Луна като моята, например, за баланс е трудно да се говори, поне докато съм тук на Земята. Мога само да се опитвам да я проектирам, чрез Венера, да речем.

При мен  :ven:  и :moo: са в квадрат .Много често при дисбаланс прекалявам ,не само с храна.

*

Nebesna

« Отговор #524 -: Април 11, 2010, 01:25:53 pm »

нека малко да ви поясня: натуралната козметика няма как да стане не толкова мазна като другите купешките кремове, освен ако не се натъпче с някаква химия. принципно аз си намазвам лицето и след около 10ина минути си попивам остатъка с книжна салфетка.

друго нещо: ако е натурална козметика това, което предлагат и вътре няма грам химия, то продуктите имат срок на годност 6 месеца и то в хладилник задължително!!! което само по себе си е невъзможно за козметична фирма предлагаща масово  ;)

това не са измислици, а ви го казвам от личен опит. както повечето знаете това ми е хоби и се занимавам с билки и масла от години...

Абсолютно си права, там където работя се занимавам с контрол на козметиката, предлагана на пазара. Искам само да добавя, че в природата съществуват естествени консерванти, произвеждани от растенията. Някои от натуралните козметики съдържат такива. Например витамин С е също консервант, няма да изброявам останалите.

*

Nebesna

« Отговор #525 -: Април 11, 2010, 01:30:00 pm »
Дейзи ,пробвала ли си ябълков пектин на прах ,от най-обикновения.

Тия чайове не са никак безобидни наистина.

Не са безобиди. Братовчедка ми се беше вманячила като студенка да отслабва, чрез слабителни средства и си докара лениви черва. Сега вече не може без "чужда помощ" да ходи, а и някои средства въобще спират да и действат, та трябва да ги заменя с други по-ефикасни. Увреди се за цял живот.

*

Nebesna

« Отговор #526 -: Април 11, 2010, 01:30:58 pm »

лично за мен това звучи направо смешно. пълнеенето и изобщо всичките дискомфорти по тялото се дължат на емоционални дисбаланси. човек първо трябва да излекува емоциите си и после да се заеме с физическият си носител  :blink:

Редовно следя снимките на твоите вкусни ястия в темата Как готви Луната ви. И мисля, че твоето напълняване определено не се дължи на емоции.  ;D ;D  :P

:P ;D :-[ ;D ;)

*

abroad

« Отговор #527 -: Април 11, 2010, 01:39:59 pm »
Внимавам, внимавам, за това рискувах само в събота и неделя - хехеех. Ама е чай в крайна сметка, няма нищо изкуствено вътре...За това се учудих на действието му. И аз съм далеч от всякакви зорлен намеси в организма, просто отвреме на време помагам на тялото си. Иначе съм му оставила нещата в неговите ръце /тялото ми де/. Просто му вярвам...Но че си имам проблем с храносмилателния тракт имам. Щото ми е трудно да асимилирам много от нещата, които живота ми ги предлага. От там вместо нещата да избият на психическо ниво, тялото поема тази функция...За жалост или радост.

Мда, трябва да и се принасят жертви на Луната ;D, нищо че темата беше за Венера, редно си е, все пак стигнахме до 28 страница ;D
Daisy, можеш да опиташ 50-60 грама овесени трици /не ядки/, накиснати във вода от вечерта, сутрин на гладно.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #528 -: Април 11, 2010, 01:51:52 pm »
в природата съществуват естествени консерванти, произвеждани от растенията. Някои от натуралните козметики съдържат такива. Например витамин С е също консервант, няма да изброявам останалите.

да така е - има си бази, които са богати на витамин А, Е и F, а те са естествени консерванти. обикновено ако смесвам две или три бази /зависи какво правя/ поне 1/3 от цялото количество е база-консервант. принципно може и по-малко да се слага, но аз предпочитам да си вържа гащите с повечко консервативна база  ;D

витамин С - ок, ама де го е в естествен вариант бе Небесна  :P  той си е чиста проба химия в ампулите  ;)

давай да направим тест, ако може де - да ти дам от моя крем /дето аз ги правя/ и ти да го тестваш за натуралност  :57: и без това другата седмица ще слагам нови треви щот ми свърши крема за коса  ;)

па и за Кабалита ще правя един специален крем та точно с такива неща ще се занимавам тия дни - бази, треви, аромати....

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #529 -: Април 11, 2010, 02:02:07 pm »

витамин С - ок, ама де го е в естествен вариант бе Небесна  :P  той си е чиста проба химия в ампулите  ;)

давай да направим тест, ако може де - да ти дам от моя крем /дето аз ги правя/ и ти да го тестваш за натуралност  :57: и без това другата седмица ще слагам нови треви щот ми свърши крема за коса  ;)

па и за Кабалита ще правя един специален крем та точно с такива неща ще се занимавам тия дни - бази, треви, аромати....

Бъркаш изкуствени със синтетични съставки. Изкуствените вещества не се срещат в природата. систетичните са същите по състав като естествените, само че получени в лаборатория. Синтетичният витамин С е чист.

Не мога да го тествам за натуралност. Това се върши от акредитирани лаборатории срещу заплащане.

*

Helo

« Отговор #530 -: Април 11, 2010, 02:06:04 pm »

обикновено ако смесвам две или три бази /зависи какво правя/ поне 1/3 от цялото количество е база-консервант.

А какво използваш за консервант?

Чела съм, че витамин А, а май и витамин Е са естествени консерванти.

*

Nebesna

« Отговор #531 -: Април 11, 2010, 02:19:46 pm »
И двата са неустойчиви, затова се съчетават с витамин С, който ги прави по-стабилни и устойчиви. Но витамин С пък от своя страна е лесно разградим на пряка слънчева светлина. затовас е съхранява в тъмно стъкло (опаковката не трябва да е прозрачна).

*

Helo

« Отговор #532 -: Април 11, 2010, 02:23:44 pm »
Аз съмчела, че витамин А и витамин С не се съчетават добре и даже взеимно се неутрализират.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #533 -: Април 11, 2010, 02:24:34 pm »

Бъркаш изкуствени със синтетични съставки. Изкуствените вещества не се срещат в природата. систетичните са същите по състав като естествените, само че получени в лаборатория. Синтетичният витамин С е чист.

не ми се нравят изкуственяците, па били те и синтетични  ;)  предпочитам да боравя с наличните природни материали и досега се справям прекрасно  :blink:

*

Helo

« Отговор #534 -: Април 11, 2010, 02:32:20 pm »
Вещичке, кажи една рецепта за един твой крем за лице.  ;)

*

Nebesna

« Отговор #535 -: Април 11, 2010, 02:34:10 pm »

не ми се нравят изкуственяците, па били те и синтетични  ;)  предпочитам да боравя с наличните природни материали и досега се справям прекрасно  :blink:

И аз се справям добре като си забъркам 1 доза - хума, кисело мляко, мед и няколко капки етерично масло по избор.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #536 -: Април 11, 2010, 03:00:14 pm »
Вещичке, кажи една рецепта за един твой крем за лице.  ;)

няма пък   :wink2:

« Отговор #537 -: Април 11, 2010, 06:57:42 pm »
Аз съмчела, че витамин А и витамин С не се съчетават добре и даже взеимно се неутрализират.

Май се бъркаш, не ми се прави справка, но доколкото си спомням витамин С помага за по-добрата абсорбция на другите витамини от организма, с изключение на витамин В - групата. Затова ако си правиш ударни дози от витамини, добре ще е витамин В - да го вземеш с два часа разлика от витамин С, А и Е...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #538 -: Април 11, 2010, 07:42:48 pm »
Днес се изръсих сума ти пари за диорска пудра, обаче да ви кажа наистина няма аналог сред масовата козметика и тази от среден клас. Ефектът е невероятен, като втора кожа ми полепна. Днес цял следобед се гледам в огледалото, затова не съм писала и във форума.  ;D Да не вземе да ми стане нещо?  :-\
Взех и четка с естествен косъм (от умрели катерички  ;D), защото от китайските с изкуствен косъм ме сърби цялото лице.
« Последна редакция: Април 11, 2010, 08:06:31 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #539 -: Април 11, 2010, 07:56:20 pm »
Аз не знам вит. С да пречи на усвояването на вит. А По простата причина че единия се разтваря в мазнини (А), а другия във вода (С). Отделно че повечето витамини действат като консерванти при производството не само на козметика, но и на храни. А за натуралната козметика  :57: няма такова нещо... Един продукт може да е с много повече натурални съставки, но пак да си съдържа синтетичните гадости.

Аз лично харесвам скъпата козметика, защото има страхотен ефект, обаче да не ви обяснявам в кремовете на Виши примерно какви неща слагат и как ако го ползваш това в продължение на години ставаш плашило накрая...
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.