11 дом половината в Рак, другата в Лъв
Луна в 3 дом в съвпад с Нептун /упр.7/ и Венера /упр.2/
приятели дал господ и от училище, и от съседи,близко обкръжение все по 3 дом
Луна Скорпи опозе Юпитер /9 имала съм и приятели от чужбина, учили тук,или такива омъжени там.
като цяло привличам Телци- Луна /Венера
Риби- Луна/Нептун и Скорпиони- Луна/Плутон, полът не е от значение,
често срещите/запознанствата стават в период на трансформация за някой от нас и другият му помага с подкрепа,съвети,съпричастност ,съчувственост или материална подкрепа в труден и кризисен период по здравословни, семейни, битови причини
През лятото често ходим с приятели на риболов и обща софра или
със съседи пред блока на обща софра кой каквото донесе и развеселителни "сокчета", много е разтоварващо и натоварващо с положителни емоции, смехът е сплотяващ мотиватор за чести повторения,особенно като цъфне липата под която се сбираме
Рак и 11 дом няма как да не се държиш майчински с приятели, грижовно и всеотдайно, пък аз така се държа и с всички дечица, обичам малките бебки и не правя разлика мой- чужди за всички по равно, 11 дом д.са и чуждите деца, всяко детенце е малко съкровище, на което се радваш от сърце и просто обичаш
Плутон в 1 и при мен , сканира,усеща,отсява истинското от фалша и лицемерието, и добре,че е той,че с този Дсц Риби колко изгубени души привличам, не е истина, и както са съвпад У11/У 7, кой приятел, кой враг в бозата на Нептун, той е много опитен да замъглява истиската същност, от открит враг правя приятел, но ако приятел предаде по-някакъв начин доверието ми е мъртъв за завинаги,и в графата открит враг не минава, пиеш горчивата чаша и без втори шанс, за да не изпиеш повторно горчилката,без доверие и уважение няма привързаност и споделеност, няма истинско приятелство ,а просто интереси