Здравей Гост

КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКАТ МЪЖЕТЕ ОТ НАС- жал , мъка или нещо друго

• 115 Отговора
  • 17678 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
отварям нова тема.
да ИСКРИННО И ЛИЧНО ТРЕТИ ЕПИЗОД!
Повечето сте в час и знаете....,но не в това е въпроса .
ВЪПРОСА Е В ДРУГО?
къде беше той ,когато аз страдах ,къде беше той ,когато се разкъсвах ,когато уран правеше квадратура със слънцето ,когато правеше опозиция ,къде беше той когато плутон мачкаше слънцето ,когато квадратираше всичко...къде ,къде беше той?
някъде ,където имаше само стелиум вблизнаци ,където нямаше грам земя ,където имаше празни приказки и нищо друго.....
Сега ,той е килимче ,някога исках това ,исках да го направя килимче и да стъпвам по него ,с гордост и достойнство ,с чувство за надмощие....
Днес обаче съм повече от тъжна и нещастна...
защо ли ,защото разбрах едно ,че стърките по това килимче блъскат направо в сърцето ми , :'( :'( :'( ,че стъпките са нови рани от които боли ,че думите му ме връщат назад във времето ...
господи ,аз бях щастлива с този мъж...,но защо сега не мога да го приема отново?!
защо още го обичам , а не мога отново да бъда с него ,защо още мисля зя него ,защо го сънувам , а когато сме заедно отвръщам поглед и не искам да почувствам дъха му , да видя погледа му ,да почувствам мъжкото у него....
страха ,че в живота ми има и друг мъж ,или опозоцията на сатурн с наталния му сатурн , къде е причината....
нея ?! коя е тя? нея я изписах..,тя е мъртва и физическата и смърт за мен не значи нищо...,тя просто е далеч от живота ми...тя няма вина!
вината е наша , но защо и кое го кара да иска отново близостта ми и любовта ми?
защо?
още колко уроци трябва да изживея? още колко сълзи трябва да излея....
господи и аз съм човек ,не само жена ..... :'( :'(
който иска да пише ,но моля ви със съвет ,как да постъпя- не ,че ще ви послушам ,не ме анализирайте...аз съм само една от вас..... :'( :'( :'( :'(
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 07:07:50 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ger4o

• *
  • 235
Може би ще прозвучи като шаблон, но те разбирам, сякаш четях мислите си в написаното от теб...не слушай съвети, послушай интуицията си....

*

Марая

• 28287
Може би ще прозвучи като шаблон, но те разбирам, сякаш четях мислите си в написаното от теб...не слушай съвети, послушай интуицията си....

интуицията... :'( , да погаля егото си?!
аз постигнах това ,което исках ,но всъщност в себе си май не съм искала точно това.
защо ли? защото имам нужда понякога да бъда слаба, да бъда просто жена по дяволите....
сега , когато пиша и гледам заспалото килимче ,което преди да заспи ми каза:
"Моля те ,нека остана тук тази нощ и завинаги!" ми се къса сърцето....
защото нещо е убито безвъзвратно и няма път назад , а друго е живо и нямам право да го убия....
мразя риби на иц! на никой не пожелавам това...,цял живот риби ,риби които бягат от себе си и после се връщат обратно...,но там където се връщат е останала само тишината
никога не съм била толкова зле ,никога....,дори когато се разделях с него преди години.... :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532

О, да, Рибките го умеят това - да те накарат да ги съжалиш, да се чувстваш гузен, дори ако трябва ще изглеждат жалки. Не визирам никой от тук пишещите представители на този слънчев знак.
Инак те разбирам как се чувстваш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
Не искам да досаждам, но ще си позволя да кажа още само едно: Покойната ми баба, невероятно умна жена за времето често ми повтаряше: ..."Когато печелиш, незнаеш какво губиш!......А когато губиш, незнаеш какво печелиш...!"
Помисли ти какво искаш...ти си важната....! ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Е и аз имам рибки на ИЦ и отдавна вече не мразя мъжете.
Мъжете не са за това да бъдат мразени, бе Марайче...мъжете са за това да бъдат използвани.  :08:

*

Марая

• 28287
Не искам да досаждам, но ще си позволя да кажа още само едно: Покойната ми баба, невероятно умна жена за времето често ми повтаряше: ..."Когато печелиш, незнаеш какво губиш!......А когато губиш, незнаеш какво печелиш...!"
Помисли ти какво искаш...ти си важната....! ;)

това го знам наизуст ,от години...клише , ама истина .....
спечелих много битки Герчо , но не СПЕЧЕЛИХ ВОЙНАТА! да го приема ли? всички транзити през риби приключват ,но как да преодолея измяната и предателството. ако не беше астрологията ,отдавна да съм се превърнала в тор....
сега имам астрологията и килимчето ,но ....около мен е тишина и две деца от него плюс още три ,които чакат само мен.... :'( :'( :'(

*

Марая

• 28287
Е и аз имам рибки на ИЦ и отдавна вече не мразя мъжете.
Мъжете не са за това да бъдат мразени, бе Марайче...мъжете са за това да бъдат използвани.  :08:

не се научих приятелко ,на това ,само на това не се научих в тоя шибан живот...да използвам!
дори и мъжете...,всъщност има ли мъже? :o :'(

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Господ е създал света, за да бъде използван за нашето обучение.
Всичко в тоя свят се използва и в тая дума няма абсолютно нищо лошо.
Използваш четката си за зъби и не съзираш и намек на вгаденост в това, нали?
Каква е разликата между четката за зъби и един мъж?
Мен ме използват, аз използвам, да се похабяваме всуе неизползвани ли?

*

Марая

• 28287

О, да, Рибките го умеят това - да те накарат да ги съжалиш, да се чувстваш гузен, дори ако трябва ще изглеждат жалки. Не визирам никой от тук пишещите представители на този слънчев знак.
Инак те разбирам как се чувстваш.

лили ти си го виждала и на живо ,както небесна ,синухе и инти....
вярваш ли ми ,че докато не досаждаше за интимност проблем нямаше...сега се сетил ,щото знае ,че има ново младо гадже при това с възможности....
кажи ми ,кажи ми Лили какво да направя?
ето ти астрологията как работи :
при него сатурн опозе сатурн натален
уран тригон юпитер натален

при мен юпи опозе плутон и уран
юпи тригон нептун
нептун тригон юпи

не работи ли? ха-ха-ха ,заети домове 4-ти ,7-ми и 10-ти...та ,за какво си говорехме2 :'( :'(

*

Divna

Марая, няма оттърване, защото той е силно зависим от партньора си (нат. Слънце и Луна в Риби). Въобще като цяло той има много планети във водни домове -страхува се ако остане сам да не вземе да се удави, а така има кой да го спасява – ти си му насреща. Семейството за него е една идилия (Нептун на ИЦ и прави само хубави аспекти в наталната му карта). Тоя човек си мисли, че единствено смъртта може да го раздели от семейството му (Нептун управител на 8 в/у ИЦ).

*

Lillie

• 30532
Тоя човек си мисли, че единствено смъртта може да го раздели от семейството му (Нептун управител на 8 в/у ИЦ).

Доколкото забелязах, и в картата на половинката на ger4o има такъв аспект.
Нептун /У8/ в 4 дом и Луна в Риби близо до върха на 8 дом... Ето, намерихме една прилика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Каква е разликата между четката за зъби и един мъж?
Мен ме използват, аз използвам, да се похабяваме всуе неизползвани ли?

ужас! колко циниочно и колко истински звучи....
макар ,че четката не говори ,не причинява чувства ,нито болка ,нито любов ,нито омраза ,нито безразличие...
четката мълчи и мие...мие зъби..
а един мъж /,питам те първо защото си по-голяма и имаш опита , а аз уважавам опита и рутината/ ,какво може да измие той?
дори и собствената си срам и съвест не може да измие сам.....
кажи ми как да постъпя...
ето ти данни!:
00.00.1900 софия 16:35мин....
« Последна редакция: Април 07, 2010, 02:10:00 am от Марая »

*

Марая

• 28287
Марая, няма оттърване, защото той е силно зависим от партньора си (нат. Слънце и Луна в Риби). Въобще като цяло той има много планети във водни домове -страхува се ако остане сам да не вземе да се удави, а така има кой да го спасява – ти си му насреща. Семейството за него е една идилия (Нептун на ИЦ и прави само хубави аспекти в наталната му карта). Тоя човек си мисли, че единствено смъртта може да го раздели от семейството му (Нептун управител на 8 в/у ИЦ).

той избяга от това семейство...,аз се борех ,плачех ,приех любовницата ,детето ,исках само свободата си...
той не ми я даде.
днес разбрах ,че връзката с нея е в края си....
тя
00.08.1900 гр.софия 9:20мин.сутринта.
боли ме Дивна ,не за нея ,не за него ,боли ме за любовта...,която май не си е отишла.... :'( :'(
« Последна редакция: Април 07, 2010, 02:10:36 am от Марая »

*

Divna

Знам Марая, проблема е в това, че връзката ви е много силна.
Току що се прибрах от работа и започнах да разглеждам картите ви. Скоро ще имам повече информация.
Не знаех, че ти е изневерил, а мислех да те попитам защото видях, че в композита Марс прави каре с Венера (Венера 5 дом). Правя си мои интерпретации, ти ме знаеш.

*

Марая

• 28287
Знам Марая, проблема е в това, че връзката ви е много силна.
Току що се прибрах от работа и започнах да разглеждам картите ви. Скоро ще имам повече информация.
Не знаех, че ти е изневерил, а мислех да те попитам защото видях, че в композита Марс прави каре с Венера (Венера 5 дом). Правя си мои интерпретации, ти ме знаеш.

и това уважавам в теб!
аз искам да чета и чувам други интерпретаций ,иначе книги бол , в нета също много инфо.
данните на любовницата ,за която се говореше ,че била с него много преди мен...
ето ги още веднъж 00.00.1900-софия 9:20 сабахлем
« Последна редакция: Април 07, 2010, 02:11:06 am от Марая »

*

Divna

Композитен асц. Везни, Венера в 5 дом - връзката започва с много любов и силно сексуално привличане (Венера каре Марс), което в последствие води до проблеми (изневяра и то от страна на мъжа). В композитна карта са ме съветвали да тълкувам Луната за жената, а Марс за мъжа, а не както е по традиция - асц/дес.
Имало е много надежди за бъдещето (Венера тригон Юпитер).
10 дом показва разцвета на връзката. МЦ в Рак. Време изпълнено с нежност и емоции. В 10 дом е и Парс Фортуна. Много надежди за съвместно партньорство най-вече от твоя страна (Луна в 7 дом). Идеи за съвместен бизнес (Луна каре Меркурий), за да се увеличи капитала (Меркурий секстил Нептун). Сериозно отношение към съвместна работа и правене на пари (Сатурн в 6 дом, в Риби тригон с Нептун във 2 дом).
Има ли нещо вярно във всичко това?

*

Divna

Марая, за пръв път виждам такава синастрия  :o (на него с нея)

*

Марая

• 28287
Композитен асц. Везни, Венера в 5 дом - връзката започва с много любов и силно сексуално привличане (Венера каре Марс), което в последствие води до проблеми (изневяра и то от страна на мъжа). В композитна карта са ме съветвали да тълкувам Луната за жената, а Марс за мъжа, а не както е по традиция - асц/дес.
Имало е много надежди за бъдещето (Венера тригон Юпитер).
10 дом показва разцвета на връзката. МЦ в Рак. Време изпълнено с нежност и емоции. В 10 дом е и Парс Фортуна. Много надежди за съвместно партньорство най-вече от твоя страна (Луна в 7 дом). Идеи за съвместен бизнес (Луна каре Меркурий), за да се увеличи капитала (Меркурий секстил Нептун). Сериозно отношение към съвместна работа и правене на пари (Сатурн в 6 дом, в Риби тригон с Нептун във 2 дом).
Има ли нещо вярно във всичко това?

всичко е вярно ,едно към едно!
имахме и съвместен бизнес ,имаме деца ,много ,ама много любов ,до 2003г. до мига в който уран не застана на 6гр.в риби и не квадратира мерка ми , а при него направи съвпад с негов меркурий...
направиха ни обир и беше класиран като обир №1  в България за същата година....много ,чного ни взеха , и тогава всичко тръгна назад....

*

Divna

Малееееее, ами то с тоя Марс във втори дом, който прави каре с Плутон (упрвител на 2 ) си ви е заложен тоя проблем.
Намериха ли ги тия поне?