отварям нова тема.
да ИСКРИННО И ЛИЧНО ТРЕТИ ЕПИЗОД!
Повечето сте в час и знаете....,но не в това е въпроса .
ВЪПРОСА Е В ДРУГО?
къде беше той ,когато аз страдах ,къде беше той ,когато се разкъсвах ,когато уран правеше квадратура със слънцето ,когато правеше опозиция ,къде беше той когато плутон мачкаше слънцето ,когато квадратираше всичко...къде ,къде беше той?
някъде ,където имаше само стелиум вблизнаци ,където нямаше грам земя ,където имаше празни приказки и нищо друго.....
Сега ,той е килимче ,някога исках това ,исках да го направя килимче и да стъпвам по него ,с гордост и достойнство ,с чувство за надмощие....
Днес обаче съм повече от тъжна и нещастна...
защо ли ,защото разбрах едно ,че стърките по това килимче блъскат направо в сърцето ми ,

,че стъпките са нови рани от които боли ,че думите му ме връщат назад във времето ...
господи ,аз бях щастлива с този мъж...,но защо сега не мога да го приема отново?!
защо още го обичам , а не мога отново да бъда с него ,защо още мисля зя него ,защо го сънувам , а когато сме заедно отвръщам поглед и не искам да почувствам дъха му , да видя погледа му ,да почувствам мъжкото у него....
страха ,че в живота ми има и друг мъж ,или опозоцията на сатурн с наталния му сатурн , къде е причината....
нея ?! коя е тя? нея я изписах..,тя е мъртва и физическата и смърт за мен не значи нищо...,тя просто е далеч от живота ми...тя няма вина!
вината е наша , но защо и кое го кара да иска отново близостта ми и любовта ми?
защо?
още колко уроци трябва да изживея? още колко сълзи трябва да излея....
господи и аз съм човек ,не само жена .....

който иска да пише ,но моля ви със съвет ,как да постъпя- не ,че ще ви послушам ,не ме анализирайте...аз съм само една от вас.....