Здравей Гост

КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКАТ МЪЖЕТЕ ОТ НАС- жал , мъка или нещо друго

• 115 Отговора
  • 17658 Прегледи
*

elfidka

• 3129
И дума да не става, какви съквартианти...
Ти чуваш ли се какво говориш ??? И защо, заради децата ? Децата, ще пораснат, ще свият свое гнездо и тогава, когато вече я няма причината да сте заедно, ще те хване яд защо си си загубила времето с него. 
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Е къде е проблема тогава...просто ще живеете като съквартиранти. Защо се разкъсваш толкова не разбирам, след като няма драма, няма дилема, няма нещо, за което толкова да страдаш?!

защото той не иска този начин на живот! защото иска да започне всичко от началото!...
не иска да приеме това ,че чувствата ми към него са трансформирани...,че има друга любов ,без желание за физически контакт!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
Е нека си мисли, каквото иска, ти не можеш да се нагаждаш винаги. Досега си се приспособявала към неговите "изяви", сега пак ли?! Помисли ти какво желаеш.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
Е къде е проблема тогава...просто ще живеете като съквартиранти. Защо се разкъсваш толкова не разбирам, след като няма драма, няма дилема, няма нещо, за което толкова да страдаш?!

защото той не иска този начин на живот! защото иска да започне всичко от началото!...
не иска да приеме това ,че чувствата ми към него са трансформирани...,че има друга любов ,без желание за физически контакт!

И защо на тебе трябва да ти пука...Това си остава негов проблем. сега е времето той да се трансформира.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
И защо на тебе трябва да ти пука...Това си остава негов проблем. сега е времето той да се трансформира.

точно в това искам да го накарам да повярва и да разбере ,че ние винаги ще бъдем заедно по отношение на децата , но далечни по отношение на другото...
а любов има , има още любов помежду ни , но от моя страна е прекъснато онова чувство.....желанието за близост с него.
абе обичам го , ама ако може без кекс....оффф,много е сложно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

точно в това искам да го накарам да повярва и да разбере ,че ние винаги ще бъдем заедно по отношение на децата , но далечни по отношение на другото...
а любов има , има още любов помежду ни , но от моя страна е прекъснато онова чувство.....желанието за близост с него.

Тогава го освободи от себе си. Иначе ще продължи да ти изневерява и да се заглежда по всичко, което мърда....И пак ще бъдеш наранена. А колкото до отглеждането на децата, не зная той с нещо да е допринесъл, ако не са били бабите да помагат. той още колко извъбрачни имаше - едно ли, две ли? И май все от различни жени? От такъв не очаквай да ти бъде опора. А те децата не си губят бащата. той ще им бъде винаги баща, щом ги е признал.

*

Марая

• 28287
Е нека си мисли, каквото иска, ти не можеш да се нагаждаш винаги. Досега си се приспособявала към неговите "изяви", сега пак ли?! Помисли ти какво желаеш.

не винаги това което искаме , е онова което правиме...нищо не е нито черно ,нито бяло...

*

Марая

• 28287

Тогава го освободи от себе си. Иначе ще продължи да ти изневерява и да се заглежда по всичко, което мърда....И пак ще бъдеш наранена.
[/quote]

изневярата вече не може да ме нарани , от това съм оперирана...
проблема е ,че иска да живеем като истинско семейство , а аз искам съквартирант....
освободен е отдавна от сърцето ми , всъщност точно ,когато го освободих ,той започна да се връща.....

*

elfidka

• 3129

Ми нормално е да няма желание за секс. Според дебелите книги, секса е енергообмен и колкото повече енергия има да обменяш с другия, толкова е по-интензивен. При теб се е получило насищане, тъй като тежките плутонови енергии са минали през теб чрез събитийност и са предизвикали трансформаций у теб, което ме кара да мисля, че ти с него преди това си имала перфектен секс...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
Преварително се извинявам ако тона ми прозвучи рязко. Имам Плутон в 5ти и в това отношение съм малко крайна. Пък и не те познавам изобщо, така че вероятно нямам право на мнение. При все това...
Това с децата ми звучи като едно голямо оправдание от твоя страна. За децата е по-объркваща стуацията ха напред, ха назад според мен. Да не споменаваме, че той все пак е техен баща и ако се налага някаква помощ би следвало да я осъществява и без да сте "съквартиранти". Всичко зависи от чувствата ти и ако те наистина са преминали в приятелски...ми аз мисля, че извода е ясен. Що се отнася до хлъзгавата му рибешка порода, с която съм пренаясно, тъй като съм от нея, мога да кажа само едно - немам думи! Една риба ако обича, обича истински, цялостно, пълно един - единствен човек. Другите не съществуват. Поне аз нямам спомен някога някакси да съм обичала двама?! (ума ми не го побира това). Та, много е хубаво човек да има и от двата свята, ама в тоя живот се налагат избори и квото си си избрал това ще си кльопаш...
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Марая

• 28287
Ми нормално е да няма желание за секс. Според дебелите книги, секса е енергообмен и колкото повече енергия има да обменяш с другия, толкова е по-интензивен. При теб се е получило насищане, тъй като тежките плутонови енергии са минали през теб чрез събитийност и са предизвикали трансформаций у теб, което ме кара да мисля, че ти с него преди това си имала перфектен секс...

никога не ми е бил перфектен секса с него...,но го е имало. сега обаче е друго -хептен не мога да направя компромис с това.....

*

sunrain

• 6710

не винаги това което искаме , е онова което правиме...нищо не е нито черно ,нито бяло...

То е така. Ти мислиш за децата, но те искат спокойна майка, нали. А ти с тоя как ще стане точно да си спокойна, нещо не го виждам.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129

никога не ми е бил перфектен секса с него...,но го е имало. сега обаче е друго -хептен не мога да направя компромис с това.....
Ми недей бе слънце, що си тормозиш главата излишно....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Марая, душко, кво искат мъжете от нас, заеби кво искат. Важното е ние кво искаме от тях и дали ще ни го дадат. Ти знаеш ли кво искаш от него? Ще ти го даде ли? От кво се страхуваш, усещам че решението почти си го взела, но някакво червейче на страха те гризе. Знаеш ли кво казваше моята Риба  ;D - "Isteyen 1 dilenci, vermeyen 2 dilenci" - в превод "Тоз, който иска е веднъж просяк, а който не дава 2 пъти просяк".
« Последна редакция: Април 07, 2010, 04:21:59 pm от daisyline »

*

Марая

• 28287

поставям композита ,прогресивния композит и комбина....
на ход сте вие!
« Последна редакция: Април 07, 2010, 04:08:45 pm от Марая »

*

Марая

• 28287

*

Nebesna

Ей тъй като стане работата, по-добре да не ти е в къщата.

http://vbox7.com/play:c5457efe

*

Lillie

• 30532
Хахаха, да си сложи един мини телевизор във WC-то.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Ей тъй като стане работата, по-добре да не ти е в къщата.

http://vbox7.com/play:c5457efe

:86: :86: ,мани ,мани...чак тук замириса ;D

*

elfidka

• 3129
Уххххх, Ужасс....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева