Преварително се извинявам ако тона ми прозвучи рязко. Имам Плутон в 5ти и в това отношение съм малко крайна. Пък и не те познавам изобщо, така че вероятно нямам право на мнение. При все това...
Това с децата ми звучи като едно голямо оправдание от твоя страна. За децата е по-объркваща стуацията ха напред, ха назад според мен. Да не споменаваме, че той все пак е техен баща и ако се налага някаква помощ би следвало да я осъществява и без да сте "съквартиранти". Всичко зависи от чувствата ти и ако те наистина са преминали в приятелски...ми аз мисля, че извода е ясен. Що се отнася до хлъзгавата му рибешка порода, с която съм пренаясно, тъй като съм от нея, мога да кажа само едно - немам думи! Една риба ако обича, обича истински, цялостно, пълно един - единствен човек. Другите не съществуват. Поне аз нямам спомен някога някакси да съм обичала двама?! (ума ми не го побира това). Та, много е хубаво човек да има и от двата свята, ама в тоя живот се налагат избори и квото си си избрал това ще си кльопаш...