Здравей Гост

КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКАТ МЪЖЕТЕ ОТ НАС- жал , мъка или нещо друго

• 115 Отговора
  • 17627 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Хахаха, да си сложи един мини телевизор във WC-то.  ;D

Това само Близнак (Водолей) може да го направи  :P

Тоя от клипа може и да е Близнаци,но интерсептирани (сещайте се къде-в 4ти дом) ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
може и да не искаш да знаеш, но ще ти кажа нещо:

Марая, ти самата не желаеш вътрешно в себе си да прекъснеш тази връзка и се оправдаваш с децата. твоите деца са големи и доколкото знам оправни и знаещи дечица - не виждам къв ти е проблема. и със сигурност ще те разберат като ходиш тук и там по работа и те няма понякога у дома. но едно не мога да разбера - защо му правиш метани на този мухльо - то е ясно, че имаш много карма и много да учиш още с мъжете с тоя Юлв съвпад Слънце, но дори и да знам, че изобщо нема да ме послушаш - режи и хвърляй. мъже/п*тки не ти трябват и не виждам на коя жена и трябват! че той ако не ти е равностоен партньор във всичко за чеп ти е да живееш така?!?!
от опит "баща на децата" е онзи, който се е грижил за тях през целият си живот по всякакъв начин - едното ебане бащи не прави  ;)
и кво от това, че ще си сама важното е да не си самотна! ако имаш толкова много приятели около себе си къв ти е проблема! никой няма право да те унижава освен с твое позволение!!! запомни го това и прекъсни нереални връзки и контакти! и тук не става въпрос за зодии, а за чисто човешки отношения!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
Права се Вещичке, и аз съм на същото мнение.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

Mарая, виждам, че доста от съфорумците са изказали мнение по въпроса ти. Всеки е дал своята преценка, според своите си разбирания. Хората сме различни, както и на всеки от нас живота е различен, същевременно нуждите и потребностите ни са различни. Ако теб те радва едно, някой друг би останал безразличен към същото. Ако ти прощаваш нещо, някой друг не би го простил никога... Хората сме различни, затова и живота е толкова пъстър.
През живота си съм научила едно нещо, а именно никой не е в състояние да разбере истински колко много ме боли когато страдам. Това е така с всички ни. Никой не е в състояние да разбере физическата ни болка, а камо ли емоционалната. Това е така, защото прагът на усещане при всички ни е различен. Ето и защо не чакам някой да разбере болката ми, тя е уникална, именно защото е моя.
Не чакай мъжа ти да те разбере така както ти искаш, ако го направи той ще го направи по своя си начин, както той го чувства и разбира.
Не забравяй, че за да се стигне до една раздяла – виновните винаги са двама.
Миналото лято след като се разделихме с приятеля ми си дадох сметка защо това се получи. Търсех вината не само в него, но и в себе си. Така боли още повече защото егото се наранява до неузнаваемост, но крайният ефект си заслужава. През времето, в което бяхме разделени приятелят ми се виждаше с бивша негова приятелка. Чувствах се ужасно. Исках и аз да намеря някой, за да го забравя. Опитах се дори да се влюбя. Но след няколко месеца раздяла отново се събрахме.  Сега, когато отново сме заедно си даваме сметка за всичко, което сме си причинили и през което сме преминали. Много по-открити сме и по-внимателни, за да не се нараняваме както преди го правехме.
Някой беше казал следното; „ Ако обичаш някого, дай му свобода. Ако той се върне значи те обича, ако ли не значи никога не те е обичал.”

Марая, животът ще ти покаже верния път – този, който е в душата ти!

Сега по комбина.
Комбина сам по себе си не може да ни даде цялата информация. Лично аз го разглеждам заедно с композита, за да проследя пътя който двойката е извървяла, нейното израстване, проблемите които е успяла да реши, т.е. да изчисти част от кармата и дали е създадена нова такава.
Марая, вчера ти описах накратко най-основното за вашето начало и за разцвета на връзка ви без да се спирам върху детайлите, позовавайки се на композитната ви карта. Споменах ти основните проблеми, които сте имали и с които е трябвало да се борите. Краят на една връзка може да се види и в композита и знам, че много астролози го правят, но аз лично гледам и комбина.
Първото, което мога да отбележа е че знаците на домовете в комбина не са променени (остават както са в композита ви). Но за сметка на това много от планетите сменят своите позиции (домовете си), като това показва, че е работено много.
Луната, която е „душата” на вашата връзка сменя не само своя знак, но и дома си. След всички емоционални борби, в които сте участвали (в композита - Луна в 7 дом  в Овен) идва време на душевното равновесие на двойката. Приспособяването ви един към друг е на лице. Емоциите застават на 1 място в живота ви. „Душата” на двойката е жива (Луна съвпад Асц.) и колкото й да е наранена (Луна каре Слънце) тя намира накрая своя покой и равновесие (Луна във Везни тригон Венера). Тук смятам, че накрая „научавате” урока си.
Според мен, бракът ви ще спре да съществува само при смъртта на единият от вас. Сатурн, който е управител на ИЦ прави тригон със Слънце в комбина. Това е много силен аспект, който показва, за една двойката, че ще бъдат дълго време заедно.
Сатурн управител на ИЦ (домът) прави каре с Марс - управител на Асц. (брака) както и каре с Венера, която е управител на 8 дом (физическия край).

Както ти писах тази нощ, това е също кодирано в картата на мъжа ти. Склонна съм да мисля, че това е кодирано и в твойта натална карта, имайки предвид съвпада на Хирон с ИЦ и съвпада на СЛВ с Дсц. , както и опозицията на Луна/Нептун по кармичната ос 6/12, които са същевременно управители на 8 (Луна) и 4 (Нептун) домове в наталната ти карта.

*

sunrain

• 6710
През живота си съм научила едно нещо, а именно никой не е в състояние да разбере истински колко много ме боли когато страдам. Това е така с всички ни. Никой не е в състояние да разбере физическата ни болка, а камо ли емоционалната.

Много си права. Това е едно странно състояние, в което искаш близкия да усети колко те е наранил, но знаеш ли това си мисля, че е за да го накажеш, за да се почувства виновен, а той и без това се чувства така. Трябваше ми просто време да го осъзная. Мисля, че е доста характерно за Скорпиона. Емоциите винаги са дълбоки и обикновено се заобграждаме с хора, които могат да усетят емоционалния ни свят, искаме те да са част и от болката и от цялата отдаденост, на която сме способни.
Наистина ти тълкуваш партньорските карти по страхотен начин, истинска наслада е да те чете човек. Изгуби се Зъболекаря, бяха му слабост, но ти явно си преродения той.... :P Имаш ли нещо в Скорпион, извинявай, ако си писала и съм пропуснала?   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

Благодаря ти Сънрай!

Тъй като само обичам астрологията, а не съм астролог се изразявам по мой си начин, без да се съобразявам с термините в астрологията и да се притеснявам, че ще сгреша и т.н. Правя си моя интерпретация, но дали е астрологично издържана нямам никаква идея.
В западните астрологични форуми съм забелязала, че информацията се поднася много сухо като например : Имате съвпад Сатурн/Слънце - ще живеете дълго, а колко по-добре би звучало всичко това да се каже по начин, по който човека отсреща да разбере, че ти си влязал в неговата карта и го накараш да се почувства специален. За мен всяка една съдба е специална, защото тя е уникална за притежателя си.
Жалко, че съм нямала възможността да направя астрологичен обмен със Заболекар. Може би бихме имали много дебати върху партньорската част от астрологията.

Плутон е силен в картата ми (водеща планета).
Асц. в Скорпион
Луна в Скорпион
Плутон точен съвпад Слънце
Плутон съвпад Венера
Плутон тригон Сатурн
Плутон секстил Юпитер
Плутон секстил Нептун

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
„ Ако обичаш някого, дай му свобода. Ако той се върне значи те обича, ако ли не значи никога не те е обичал.”
много точна и вярна сентенция...просто живота е създал доволно клишета ,така ,че да се чувстваме добре или така да успокояваме себе си!
знаеш ли Дивна ,той винаги ми е  повтарял това:  само смъртта може да ни раздели...
нямам коментар ,не знам какво ще измисля...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

„ Ако обичаш някого, дай му свобода. Ако той се върне значи те обича, ако ли не значи никога не те е обичал.”
много точна и вярна сентенция...просто живота е създал доволно клишета ,така ,че да се чувстваме добре или така да успокояваме себе си!
знаеш ли Дивна ,той винаги ми е  повтарял това:  само смъртта може да ни раздели...
нямам коментар ,не знам какво ще измисля...

Не се съмнявам, Марая, ни най-малко. Съпругът ти има натоварен 8 дом, там е луната му също в Риби. Много планети във водни домове, Плутон в 1 дом, Нептун и Марс в Скорпион. Този човек има силна интуиция, даже и да не го осъзнава.

*

Марая

• 28287
Дивна , наричам го обсебване и контролиране това му чувство на любов....
при предишните му два брака това не го е имало....само при мен ли работи това? :( :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

Дивна , наричам го обсебване и контролиране това му чувство на любов....
при предишните му два брака това не го е имало....само при мен ли работи това? :( :o

Който търси - намира.
Явно ще бъде с тая, която задоволява неговите потребности.
Мъжът ти не е прост човек, ако не си ти друга ще е.
Ти трябва да мислиш обаче за себе си. Забавлявай се и остави нещата както са. Когато момента назрее ти ще го разбереш.
Изживей си миговете с новото гадже и забрави за рибата. Пък времето ще покаже.

*

Марая

• 28287
малко трудно с две риби...,от трън та на глог , че е по-млад ;D ,просто ми писва от риби и скорпиони....искам нещо огнено,огненооо...

*

Divna

малко трудно с две риби...,от трън та на глог , че е по-млад ;D ,просто ми писва от риби и скорпиони....искам нещо огнено,огненооо...

Да ти дам моя Лъв тогава  ;).
Аз си умирам за скорпиони, а то в живота ми все лъвове. На какво прилича това и аз не знам  :-[

*

Марая

• 28287

Аз си умирам за скорпиони, а то в живота ми все лъвове. На какво прилича това и аз не знам  :-[

търсиш скорпион , а не риба иначе с удоволствие заменям вода за огън ;) удавих се с тея рибоци...

*

Divna

търсиш скорпион , а не риба иначе с удоволствие заменям вода за огън ;) удавих се с тея рибоци...

Моите Асц. и Луна в Скорпион много добре се разбират със Слънце в Скорпион.
В риби е пустиня-пусто от всякъде.

*

Divna

Впрочем, ти сигурна ли си, че ще се разбираш добре с някой огън?
Ти самата си огън и още един, направо си е пожар  :o.

*

sunrain

• 6710
Дивна, ама ти си си Плутонианка отвсякъде. Виж как веднага се улавя от себеподобни.  :scorpios:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.