Mарая, виждам, че доста от съфорумците са изказали мнение по въпроса ти. Всеки е дал своята преценка, според своите си разбирания. Хората сме различни, както и на всеки от нас живота е различен, същевременно нуждите и потребностите ни са различни. Ако теб те радва едно, някой друг би останал безразличен към същото. Ако ти прощаваш нещо, някой друг не би го простил никога... Хората сме различни, затова и живота е толкова пъстър.
През живота си съм научила едно нещо, а именно никой не е в състояние да разбере истински колко много ме боли когато страдам. Това е така с всички ни. Никой не е в състояние да разбере физическата ни болка, а камо ли емоционалната. Това е така, защото прагът на усещане при всички ни е различен. Ето и защо не чакам някой да разбере болката ми, тя е уникална, именно защото е моя.
Не чакай мъжа ти да те разбере така както ти искаш, ако го направи той ще го направи по своя си начин, както той го чувства и разбира.
Не забравяй, че за да се стигне до една раздяла – виновните винаги са двама.
Миналото лято след като се разделихме с приятеля ми си дадох сметка защо това се получи. Търсех вината не само в него, но и в себе си. Така боли още повече защото егото се наранява до неузнаваемост, но крайният ефект си заслужава. През времето, в което бяхме разделени приятелят ми се виждаше с бивша негова приятелка. Чувствах се ужасно. Исках и аз да намеря някой, за да го забравя. Опитах се дори да се влюбя. Но след няколко месеца раздяла отново се събрахме. Сега, когато отново сме заедно си даваме сметка за всичко, което сме си причинили и през което сме преминали. Много по-открити сме и по-внимателни, за да не се нараняваме както преди го правехме.
Някой беше казал следното; „ Ако обичаш някого, дай му свобода. Ако той се върне значи те обича, ако ли не значи никога не те е обичал.”
Марая, животът ще ти покаже верния път – този, който е в душата ти!
Сега по комбина.
Комбина сам по себе си не може да ни даде цялата информация. Лично аз го разглеждам заедно с композита, за да проследя пътя който двойката е извървяла, нейното израстване, проблемите които е успяла да реши, т.е. да изчисти част от кармата и дали е създадена нова такава.
Марая, вчера ти описах накратко най-основното за вашето начало и за разцвета на връзка ви без да се спирам върху детайлите, позовавайки се на композитната ви карта. Споменах ти основните проблеми, които сте имали и с които е трябвало да се борите. Краят на една връзка може да се види и в композита и знам, че много астролози го правят, но аз лично гледам и комбина.
Първото, което мога да отбележа е че знаците на домовете в комбина не са променени (остават както са в композита ви). Но за сметка на това много от планетите сменят своите позиции (домовете си), като това показва, че е работено много.
Луната, която е „душата” на вашата връзка сменя не само своя знак, но и дома си. След всички емоционални борби, в които сте участвали (в композита - Луна в 7 дом в Овен) идва време на душевното равновесие на двойката. Приспособяването ви един към друг е на лице. Емоциите застават на 1 място в живота ви. „Душата” на двойката е жива (Луна съвпад Асц.) и колкото й да е наранена (Луна каре Слънце) тя намира накрая своя покой и равновесие (Луна във Везни тригон Венера). Тук смятам, че накрая „научавате” урока си.
Според мен, бракът ви ще спре да съществува само при смъртта на единият от вас. Сатурн, който е управител на ИЦ прави тригон със Слънце в комбина. Това е много силен аспект, който показва, за една двойката, че ще бъдат дълго време заедно.
Сатурн управител на ИЦ (домът) прави каре с Марс - управител на Асц. (брака) както и каре с Венера, която е управител на 8 дом (физическия край).
Както ти писах тази нощ, това е също кодирано в картата на мъжа ти. Склонна съм да мисля, че това е кодирано и в твойта натална карта, имайки предвид съвпада на Хирон с ИЦ и съвпада на СЛВ с Дсц. , както и опозицията на Луна/Нептун по кармичната ос 6/12, които са същевременно управители на 8 (Луна) и 4 (Нептун) домове в наталната ти карта.